- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"az évek folyamán szereztek piaci részesedés az szépen csökkenhet még."
+ "Az i3-12100 és i5-12400 igen jó lett, erős ár/érték aránnyal. Ezek ellen nem tudom, mit akarnak majd egy vágott Renoir-al."
Nem biztos, hogy akarnak valamit kezdeni, nem biztos, hogy a piaci részesedés érdekli őket. Rövidtávon nyilván meg van kötve a kezük és ha elmegy a legyártott cucc drágábban is, akkor szerintem le fogják szarni a DIY piacot, de talán még az OEM-eket is.Valamikor az időben vagy volt, vagy most van, vagy a jövőben lehet majd egy döntési helyzet, amikor el kell majd dönteniük, hogy a rendelkezésükre álló N7-es kapacitást tartják, esetleg bővítenek és kiszolgálják az alacsonyabb árú szegmenseket is, vagy mivel ott alacsony a margó és rontja a statisztikát, elengedik.
Én csak a süketelést nem bírom. Zen2-t el tudták adni $100-200-ért. Persze lehet, hogy az selejt volt, most meg nincs selejt. (mellesleg 3600-ból szerintem túl sok ment el ahhoz, hogy az selejt legyen) De az akkor se áll össze, hogy chiplet-packaging költsége miatt nem. Ez süketelés. Akkor mondják azt, hogy a genya TSMC ma már 2x annyiért állítja elő ugyanazt, mint 2 éve. Ezt még esetleg el is hinném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- Wharfedale WH 20 bipolár surround hangfalpár
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest