- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
paprobert #5314 üzenetére
"Csak arra utalok, hogy az AMD akkor fogja használni a TSMC polcról levehető, pénzbe kerülő technológiáját, ha kikerülhetetlen falba ütközik a további skálázásban a saját rendelkezésre álló eszközeivel."
Értem és ezzel egyet is értek. Én magam is felvetettem azt a kérdést, hogy tök jó, hogy nagyon magas sávszélesség állna rendelkezésre a CCD és az IOD között és az L4$ is papíron jól hangzik, de vajon ténylegesen mennyit profitálna belőle a cpu?Szerintem egyébként az energiafogyasztás terén szorít a cipő.
Egyrészt a 2pJ/bit sok, ehhez képest kísérleti jelleggel votl már 0.56pJ/W is TSMC+ARm alapon
Másrészt a milan Epyc Idle fogyasztása 100-110W. [link]De ha ezt megoldja csak az IOD alacsonyabb csíkszélessége és/vagy a nagyobb L3$, az is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest