Új hozzászólás Aktív témák

• Johnie

tag

Amikor megvettem az A10 5800 K-mat 40.000 Ft-ért(2013 február) és elégedett voltam vele. A régi játékokkal (COD4 és társai) jól elboldogult. Úgy gondoltam ez épp elég úgysem játszom sokat.
    Majd mégis letöltöttem a BF3-at. 1024x768-ban minimumon végigvittem , jól elvoltam.
    Kipróbáltam az F1 2013-at az is eldöcögött vele.
    Majd májusban monitort vettem, egy Full HD-t.
    Egycsapásra kevés lett az APU -igp-je 1920 x 1080-on, de már várt sok másik kipróbálni való új game, amit időközben letöltöttem. Rájöttem, hogy az a kijelentésem, hogy csak hébe hóba játszok azt is csak régi játékokkal egyszerűen semmis.
    Kénytelen voltam venni egy 7770-et , mert üres szabadidőmben lehetetlen volt az IGP-vel szépen eljátszani ilyen monitor mellett.

Szerintem ez az APU vonal egy jó darabig csak alsó kategóriás IGP-t fog minden processzorba integrálni.
    Vagy lesz olyan APU ami közép és felső kategóriás IGP-t fog kapni? Ilyenről nem tudok. Ha viszont igen akkor az ára nem csak a bejelentkezésekor lesz horribilis....
    Szóval csak annyit akartam mondani, hogy az APU-t újként megvenni valamint önmagában nem ajánlandó játékra , mivel az elvárás az, hogy legalább egypár évig elég legyen. De az idő telik, az APU avul, a játékok pedig fejlődnek és mindig újak érkeznek előbb utóbb dvga-t kénytelen venni az ember... akkor meg minek APU-t venni?

Új hozzászólás Aktív témák