- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz
Vartanus #12097 üzenetére
Van egy gyanúm, hogy a szoftveresen csendesre állított cpu ventillátor nem hűti le eléggé a procit. Holnap megyek a közeli pc-s boltba és veszek valami rendes hűtőt.
Hogy miért nem szaladok abba a boltba ahonnan vettem az alkatrészeket?
Mert kb. 100 Km van köztünk.
Mert bármelyik alkatrészt veszem ki a gépből az tuti, hogy legalább 1 hónapig(hanem több) nem lesz újra itthon. Ha használni szeretném a gépet akkor kell helyette valami.
Totál belefutottam a tutiba. Szerettem volna megtakarítani pár ezrest azzal, hogy a nertől rendeltem meg az alkatrészeket. Mióta meg vannak már bőven veszteséges vagyok ahhoz képest, ha a helyi pc-s boltból vettem volna meg.
Tanuljatok az esetemből! Inkább a helyi pc-s boltban vásároljatok ne a netről (még ha drágább is valamennyivel) mert van hová visszavinni, addig csere alkatrészt kérni amíg meg nem oldódik a helyzet ... -
Vartanus
őstag
válasz
Leslie67 #12091 üzenetére
Nekem tökéletesen működik néha lefagyott,de azon nem csodálkoztam mivel a hivatalosan max 1866.ig kezeli a ramokat az 5800K,én pedig 2400-on hajtottam,egyéb iránt soha semmi hasonló gondba nem akadtam sem a saját gépemnél sem a többi AMD APU-s gépeknél amikkel eddig volt dolgom(volt FM1 és FM2 alapú is pár)szerintem egy AMD APU-s és egy Intel procis rendszer esetén sem maga a processzor és a gyártója a hibás(persze előfordulhat gyári hibás processzor,de mióta informatikával komolyabban foglalkozok azóta ilyet én nem tapasztaltam). Az FM2-es topikban is nagyjából kezdetektől benne vagyok és azért a nagy átlagnak gond nélkül bekapcsolt elsőre is,ezért nem hardver hibára gyanakszom főleg.
Én úgy vélem valószínű a ramokkal lehet gond,azoknál jellemző ez a fagyás.
A kép csíkozódásáért viszont lehet az alaplapi kimenet lehet a ludas,ha nem vagy benne a témában mélyebben szerintem vidd be a géped oda ahol vetted az alkatrészeket hátha tudnak okosat vele tenni -
patomi
őstag
-
Amióta a BIOS-ban a RAM-ok az XMP profile szerint mennek (2133Mhz) hajlamos kifagyni a gép, és az IGP tuningját sem viseli el. Az alap 1333Mhz-en nem csinálta ezt.
Mi lehet a gond? Plusz fesz kell neki? És mennyit adjak?
-
Leslie67
tag
válasz
Stonerice #12077 üzenetére
Nem csak neked válaszolok!
Most telepítettem újra a gépet. A biosban alapra tettem mindent. A ramokat automatára, az igp-t szintén automatára. Megnézem, hogy így csinálja-e? Az az igazság, hogy mélységében nem vágom a "szakmát" ezért, ha valami gebaszvan akkor újra teszem az oprendszet. Az SSD-nél ez nem is olyan nagy feladat mert sitty-sutty megy a telepítés. Délután 13-kor kezdtem neki és már 80%-ban kész vagyok.
Egyébként a külön vga-ban reménykedtem, hogy, ha az APU-ba épített vga ki van kerülve akkor egyenesbe kerül a gépem, de olvasva, hogy külön kártyánál és ráadásul az új Intelnél is vannak fagyások és problémák, hát ...Teljesen elbizonytalanodtam, hogy merre tovább.
-
válasz
Stonerice #12089 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom pontosan...
Egy dolog biztos...
Az én alalplapomon a cpu hőmérséklet figyelés ,biztonsági szint 40!!!! fokra volt beállítva az alap disabled helyett....
Tudom szarvashiba ,de elsiklottam felette...A másik a ramok időzítése 9-9-9-24 volt ,az én ramjaim pedig gyárilag 9-9-9-27 időzítésűek...
Meg még egy két dolgot állítgattam (forced módban adtam neki 2 gigát a rendszerből) stb.
Igazából még most ismerkedem vele... -
patomi
őstag
válasz
AxBattler #12080 üzenetére
Ha kérdésed van pü.-ben szívesen válaszolok bármire.
(#12066) tailor74
Én inteles géppel jártam úgy,hogy a vga kiszerelés után többet nem indult el.Pedig biosban mindent beállítottam,hogy igp-t használjon. Tehát rákészültem a váltásra,ahogy kell. A vége win újra húzás lett.
-
ADAM1337
nagyúr
Nah előbb teszteltem a bf4-et egy MSI 7970 Lighting BE-vel, ultrára rakva minimum fps 35 tájt volt, maximum meg 100 környéke átlagosan úgy 80 meg volt mindenhol. 64es seron.
-
válasz
HeavyToys #12076 üzenetére
A 270x mar talan kicsit tulzas egy FM2-es APU melle, 7850 korul van valahol ameddig kiegynesulyozottnak nevezheto a rendszer. Inkabb egy FX-6300-at raknek ma mar melle, fokent az ujabb tobb szalat kihasznalo programok miatt.
De ez altalanos valasz, erdemes mindig megnezni, hogy ki mit akar hasznalni. pl. ha openCL-t jol kihasznalo programod van, monjudk valmi folyadek vagy thermal szimulacio, akkor lehet melle tolni erosebb kartyat, mert a CPU-nak csak etetni kell.
-
Stonerice
őstag
válasz
Leslie67 #12073 üzenetére
Nem az a gáz ,hogy nálam is fagy, hanem hogy sokáig tart rájönni néhány esetben a hiba okozójára.
Én úgydönöttem visszaállítom a VGA-m alaphelyzetbe(HD7770), Így is elég jól megy minden. Bár szerintem a TDP beállítás miatt fagyhattam.
Neked is kikellene szűrni az egyes elemek alaphelyzetbe állításával, hogy akkor mi miatt fagysz le.
Eseménynaplóban esetleg nézelődtél? Érdemes fagyásnál ránézni az órára, és keresni valami infót a windows eseménynaplóba.
Előtudod hamar idézni a fagyást? -Ezzel időt spórolnál magadnak.
Remélem érted a gondolat menetetTe esetedben is lehet gyanakodni a filmnézés alapján az IGP-re(beállításaira). Milyen lejátszóval fagytál ki? CSak hogy tudjuk, melyik hardvert is használod éppen a videógyorsításhoz.
-
válasz
Gainka #12071 üzenetére
A kerdes teljesen konkret volt, nem altalanos volt a valasz.
"Jelenleg van egy A8-5600K-m mennyire lenne életképes ha mellé dobnék egy R280X-es VGA-t BF4 Multiban?"
Ehhez a kartyahoz keves barmelyik APU BF4 melle, mint mackosajtban a brummogas. Egy 7850-70 melle meg elmegy, de ez a 7970 GHz-nek felel meg. Csokkentheted a reszletesseged, de akkor is CPU limited lesz. Max a karty 30%-on fog futni, akkor meg minek?
-
GeneraL_XTX
veterán
Na a tegnapi állításokből kifolyólag én is megnéztem a saját szememmel, hogy mire is képes az iGPU a BF4 single alatt.
Meglepődve tapasztaltam, hogy bizony elég sokra!!
Bár az az állítás, hogy FullHD/mediumon teljesen röccenésmentesen vinné az nem igazán állja meg a helyét (jó mondjuk kinek mi, de én nem szeretek folyamatosan 30fps alatt játszani) viszont 1600*900-ban (FullHd monitor tulajként még ez a felbontás nem néz ki annyira szarul rajta
) finomított medium beállítások mellett viszont már igencsak korrekt sebességgel fut!!!!
Nagy területeken, nagyobb robbanások során se jön zavarba, az esetek 90%-ában 30 felett van az fps.
Cpu:fix 4,1ghz
iGPU: 1013mhz
Ramok 1866mhz-enÚgyhogy le a kalappal a Dice előtt, ennek fényében viszont már végképp nem értem a nextgen konzol mizériát, elvégre hol van az 5800k egy Xbox One, de főleg egy PS4 apu-jához képest!?
-
Gainka
őstag
válasz
MZperX75 #12056 üzenetére
Megrendelte ASUS HD7870-et ,eddig Giga 6670 2Giga -DG-vel ment az IGP(OC 900Mhz/1866@2133) de a BF4-re kevéske volt(1680x1050 medium) 60-30Fps stabil 40,de néha beesett bő 30 alá is.
Egy Fraps-al megnézném ,ha jól látom akkor simán beesik 30FPS-e alá , ami kevéske egy FPS gameshoz,nemhogy multihoz. ott stabil min45-50 vagy a felett kell lennie.(ez csak az én meglátásom szerint)
Hát ez elég gyanus... ez még a bétával: [link]frescho
A minimal FPS-t nem egy ilyen parosnal nem a GPU fogja meghatarozni
Tudom
Fizika es a fust jol megfogja nagyobb palyan a ket modult
Egy fm1-es2es topikban vagyunk, mindenki tudja hogy nem bivaj procik ezért irtam a komprommiszumokat, és aki nem tudja hogy mit tud az fm2 két modulos procija annak sem igy kell irni: Mar BF3 multiban is keves a ket modul. mert ez igyí tul tág fogalom , Mihez kevés? mekkora grafohoz stb tul sok rá a kérdés.
Le kell venni a grafot lowra és mehet a game, szerintem multiba senki sem azt nézi milyen részletes egy fa mivel az elllenre koncentrál mindenki, én cod 2 óta low grafon multizok mert jobban látni és nem fogja ugy a gépet.
Persze ez csak az én véleményem -
Stonerice
őstag
válasz
tailor74 #12066 üzenetére
Próbáld meg a memória időzítést állítani! 24-es értéket 26, re, ha akkor is kifagy akkor 28-ra
1600mhz-s ugye? Annyin megy?
Ha ez nemválik be, akkor vissza 24-re, és a második 9-est írd át 10-re.
NB fesz mennyi jelenleg? Arra a többiek tudnának mit mondani, (nekem nincs még AMD APU-m) -
Leslie67
tag
válasz
tailor74 #12060 üzenetére
Nekem naponta többször is lefagy és nem tudom miért. Tegnap este filmnézés közben fagyott le, ma többször is pedig csak 10 percet írtam egy fórumra közben más program nem volt használva. Amit összehoztam 10 perc alatt annak búcsút mondhattam mert csak a resettel tudtam működésre bírni. A régi Inles gépemmel sosem volt ilyen gondom, de ezt, ha magára hagyom és csak az U torrent megy akkor is befagy. A biost áttettem auto-ra, hogy a memóriát az igp-t meg mindent saját maga kezeljen, de mégis befagy. A memtestet lefuttattam. Ránéztem kb. egy óra múlva és nem írt hiba üzenetet. Kezd elegem lenni az APU-ból.
-
Sziasztok!
A napokban vettem egy F2A88XM-D3H lapot ,és egy a10-5800k procit
Összeraktam a gépet ,biosban mindent defaulton hagytam , és mivel volt egy giga7950 vga-m , azzal működtettem ezidáig a gépet...
Namost...
Tegnap eladtam a vga-t ,gondoltam itt az ideje ,hogy kipróbáljam ,mit tud az IGP...
Biosban átállítottam IGP-re az elsődleges vga-t , forced-ra ,és adtam neki 1 gigát a rendszer memóriából...
Azóta azt a jelenséget produkálja ,hogy gondol egyet ,eltünik a kép ,a cpu ,és a system ventilátorok el kezdenek veszettül pörögni ,és ennyi...
Cpu hűtő - Arctic f13 pro...tehát nem is gyári...
Olyan ,mintha hirtelen túlmelegedne a processzor ,de szerintem ez kizárt...
Szerintem én bénázok valamit ,vagy rossz lenne a proci igp része ,nem tudom...
Kérlek segítsetek ,mert az idegösszeomlás szélén vagyok.... -
b.kov
senior tag
Köszi a válaszokat ! Akkor elég meggyőző
. Megkérdeztem Crossfire-s topikban is, ott még nem reagáltak. Bemásolom, hátha itt tud valaki segíteni !
"Sziasztok ! Lehet hülyeséget kérdezek, de tudni akarom !
Ha egy A8 5600k mellé a későbbiekben szeretnék külön VGA-t venni, akkor az alaplapnak feltétlen támogatnia kell a CrossFire-t ahhoz, hogy a HD 8450d és a másik VGA együtt dolgozzon?"
-
ati3x
senior tag
Nekem igaz 6600K-van, de nem sokban különbözik az 5600k-tól.. Tegnap este felraktam a mass effect3-at. Egész korrektül futott, folyamatosan. Elég érdekes, mert egész szép volt a grafika, amit automatikusan belőtt. Pár perc után bementem a setup-ba, és akkor láttam, hogy "csak" 1280*720-ban fut.. Nem tudom, hogy érték el, de előtte meg voltam győződve, hogy natív, azaz 1920*1080-ban megy.. Sok időm még nem volt mélyebben belefolyni hogy milyen szűrőket használt, de nekem meggyőző volt...
-
MZperX75
addikt
válasz
Gainka #12050 üzenetére
12037#
"Na hazaértem Münchenből,barátomnak belőttem az A10-5800K@4.7Ghz-re 1.5V (Vízes) stabilan szaladgál.(szerintem menne többet is.)
Megrendelte ASUS HD7870-et ,eddig Giga 6670 2Giga -DG-vel ment az IGP(OC 900Mhz/1866@2133) de a BF4-re kevéske volt(1680x1050 medium) 60-30Fps stabil 40,de néha beesett bő 30 alá is."tehát?
-
válasz
Gainka #12028 üzenetére
A minimal FPS-t nem egy ilyen parosnal nem a GPU fogja meghatarozni. Marmint ahol a 280X keves, ott a CPU mar regen meghalt. Alatta pedig meg inkabb a CPU limital. Fizika es a fust jol megfogja nagyobb palyan a ket modult. Aki 280X-et vesz gondolom nem ugy akar jatszani, hogy medium mellett 60 fps van, majd 1-2 granat utan kepregeny egy ideig.
A mikrolag-ra lennek kivancsi, mert a fraps atlag fps-e kicsit keves.
A "gyiharmazas" pedig kicsit unalmas es nem ertem hogy jon ide. Az sem megy jobban. Az elindul es a normalisan fut is ket eltero dolog.
196MHz-en is fut a Win 7 megsem ajanlgatom senkinek. -
ati3x
senior tag
Tesztelgetem a gépet... 4100-ra van huzva a proci, a VGA 1000-re. A ramok 2133-on 9-11-10-28-on mennek, 1.65-ön. Vantage performance 5948-at nyomott: VGA:5187, proci:10617... A C2d4400/gef8800gt 4771 volt, VGA:5432 proci:3494.. A fogyasztás meg egy konnektoros mérővel mérve, teljes rendszer 24-es monitorral idle:85W max 180, A régi konfig 140/240W-al szemben.. Szóval bámulatos hol tart már a tudomány..
-
b.kov
senior tag
Egy A8 5600k tuning és külön vga nélkül, 4gb ddr3 1600mhz (kit) rammal miféle játékokat tudna med-high szinten élvezhetően futtatni?
1280x768 felbontáson
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szakik.
Nagy különbség van az Amd A8 5600K és az Amd A8-6600k között ?
Kb 4 ezer ft a különbség. Egy átlag felhasználónak melyik lenne a jobb ?
Nagyon kevés játék lenne az is max vmi simulátor.
Válaszokat köszönöm -
MZperX75
addikt
válasz
laca.1 #12038 üzenetére
"gyönyörűen megy"
illetve
Gyönyörűen akadozik
Már boccs,de ez kihagyhatatlan volt. Ami igaz az igaz ismerek olyat aki úgy is simán erőltette,hogy szarrá akatt a játék.(Crysis 1- 1280x1024 high Multiplayerakkoriban egy Ati1950XT-vel Core2 2.2Ghz-el tologatta a Cry-t )
én panaszkodtam egy AMD Athlon X2-5000+ Black @3.2Ghz +HD4850-512-vel 1366x768 low-on,néha nagyon beszaggat és lag-ol.(Mesa,vagy hasonló nagyobb pályákon)
Azok a régi szép idől 2008
Hatalmi harc ! HUNterClan
-
MZperX75
addikt
válasz
Gainka #12031 üzenetére
Egy Fraps-al megnézném ,ha jól látom akkor simán beesik 30FPS-e alá , ami kevéske egy FPS gameshoz,nemhogy multihoz. ott stabil min45-50 vagy a felett kell lennie.(ez csak az én meglátásom szerint)
Laca.1 az biztos szaggat ,csak nem látod jól ,tolj rá egy Fraps-ot. 15-25között megy az ide a véres bökőt,menny ki szabad területre egy két robbanás és mindeját bő 20fps alatt jársz az meg játszhatatlanul kevés.......
-
MZperX75
addikt
válasz
lakisoft #11917 üzenetére
Na hazaértem Münchenből,barátomnak belőttem az A10-5800K@4.7Ghz-re 1.5V (Vízes) stabilan szaladgál.(szerintem menne többet is.)
Megrendelte ASUS HD7870-et ,eddig Giga 6670 2Giga -DG-vel ment az IGP(OC 900Mhz/1866@2133) de a BF4-re kevéske volt(1680x1050 medium) 60-30Fps stabil 40,de néha beesett bő 30 alá is.Én visszatértem a kis A8-3870K@3.6Ghz Llanomhoz itthon,jó ez ,de gondolkodom egy HD7850-en......
Most csak IGP van,az sem rossz egy kis OC-val. -
laca.1
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #12030 üzenetére
Minden úgy van ahogy leírtam,vagy is a játék beállításai azokat a paramétereket mutatja.
a monitorom egy tv fhd.Elősször mikor beléptem a beállításokba alapból fhd-low ba volt gondoltam lépek egyet följebb lesz ami lesz és megy legalább egy órát játszottunk.egy recc sem volt ha lett volna nyilván nem folytattam volna úgy a játékot. Alatta ment az AIDA vissza néztem a diagramot de a cpu max 47-c volt.de mindjárt tesztelem még följebb. -
Black&White
addikt
PSCheck-nél számíthat, ha már BIOS-ban tiltom a TC-t?
Tiltva van és ilyen a Pb0,1 state-eket olvas ki:
Egy 5800K-ról van szó, szintén még a BIOS-ból alulfeszelve (1,275V). -
laca.1
aktív tag
Hali.
Csak egy két képpel és infóval szeretnék segíteni,hütés stb.Jelenleg totál stabilan megy a gép
Részletek::AMD A8 5600K processzor
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/8GX memória
Asus F2A85-M LE alaplap
Cooler Master Hyper T4 RR-T4-18PK-R1 processzor hűtő
Hát a t4 a két kiálló cső miatt egy picit hozzáér a ramokhoz de elfért szűken.
Most teszteltem Bf4 full HD medium,(följebb még nem néztem) reccenés mentes és a proci 47c nem megy följebb,aproci 4200mhz húzva,mb:2000mhz,,igp-1100mhz-1gb adva neki.
A gyári hűtővel játék közben 60-c fölé is ment,netezés vagy film közben 40-50c között volt. t4-el ez 28-37-lett.
Gondoltam hátha kitud valaki magának szedni belőle valami hasznosat -
Xaels
félisten
Sziasztok. Jelenleg van egy A8-5600K-m mennyire lenne életképes ha mellé dobnék egy R280X-es VGA-t BF4 Multiban?
-
bads1
aktív tag
Üdv,
Van most jelenleg a konfigomban 2x4GB Corsair Vengeance 1600MHz-es RAM. Ez egy Inteles gép de jövőhéten elkerül tőlem és jön egy AMD-s cucc, valszeg A8-5600K-val.
A kérdés hogy vegyek -e hozzá nagyobb MHz-en járó RAMot vagy elég az 1600as is, mert akkor áttenném az új gépbe, a régibe meg vennék 2x2 giga valamit. Játékok közül szinte csak Trackmaniával játszom, meg indie cuccokkal, szóval nem szempont hogy csúcsra legyen járatva a memó sávszél.Köszi
-
FeRkE
őstag
-
patomi
őstag
Parancsolj, ennél részletesebbre nincs is szükség szerintem.
-
patomi
őstag
válasz
miresz #12016 üzenetére
Az 5300 hozza azt a szintet úgy látszik.
-
ati3x
senior tag
Tegnap összeraktam a gépet.. Érdekes dolog, az 500-as rendszervinyóm néha nem pörög fel azóta... Hülye kérdés, előtte nem volt ilyen gond, okozhatja valami bios beállítás??
-
miresz
veterán
válasz
Misi 007 #12010 üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles ez az oldal,de e szerint:
Intel Core2 Duo E6600 @ 2.40GHz
AMD A4-5300 APU (az A4 4000 nincs fenn,csak a -400Mhz-ben tér el az 5300-tól.)
-
konci79
őstag
-
Misi 007
őstag
Arra gondoltam hogy átmenetileg a Kaveri érkezéséig vennék egy FM2+-os alaplapot meg egy A4-4000-et.
Jelenleg egy Intel Core 2 Duo E6600-al nyomulok.
Processzorerőben kb hol lenne hozzá képest egy ilyen A4-4000?
Az A4-4000-ben lévő Radeon HD 7480D melyik hatos modellnek az átnevezése?
Igazából Sony Vegashoz kéne OpenCL-re mert a jelenlegi DVGA 7770-et még mindig nem lehet befogni Vegasban. -
Üdv.
Jelenleg egy A8-5500 procim van és a benne levő 7560D vga-t használom.
Egy 7750 vagy 7770 mennyivel lenne gyorsabb? (főleg Unreal motoros játékok alatt)
Melyik az a vga amit még érdemes emellé a proci mellé berakni?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #12006 üzenetére
Hát nekem a kártyáról szívja le a meleget így, mind a 2 oldalán van venti ha megnézed alúl is.
Kb a proci hűtő és a vga között 3mm ha van. -
ati3x
senior tag
Megjött a pakk!
-
patomi
őstag
válasz
GeneraL_XTX #12003 üzenetére
Ezt sem lehet elfordítva feltenni? (ramok felől szívja a levegőt) Ez inkább a hűtő gyártók hibája.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #12003 üzenetére
ismerős a problémád elég hülyén van kitalálva alapból a lefogatása a hűtésnek.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ADAM1337 #12002 üzenetére
Az jó, én meg közben rájöttem h jelenleg nem igazán tudok a konfigba a dVGA-t venni:
Konkrétan nincs hely, túl közel van a PCI-e slot a batár hűtőmhöz. Ha be is férne elég furán festene, a CPU hűtő meg nem jutna friss levegőhöz.....elég fura ez az alulra elhelyezett venti, nem gondoltam volna, hogy gondot fog okozni
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11925 üzenetére
Nah felraktam azóta a bf4-et elég szépen fut a konfigon, multi player mediumon (dof, hbao, meg blur off) 60-as átlag körül megy.
Lowon 4x msaa-val fullhd-ben meg 100-120 között ingázik.
Meglepően jól fut nem hiába amd partner program. -
HeavyToys
senior tag
válasz
Leslie67 #12000 üzenetére
Tippem szerint nem megfelelő a képernyő frissítési beállítása. Most az más kérdés, hogy hogyan kell beállítani, de gondolom a TV 50 v 100 Hz-en üzemelne, a gép meg 59Hz-en vagy 60-on küldi ki a jelet és ez okozhatja a rángatózást. Én próbálkoznék vagy a tv-t és a drivert 24p-be tenni, vagy 50hz-re. De ez csak tipp, lehet totál hülyeség.
Catalyst-ban van a Saját digitális síkképernyőm és azon belül a HDTV támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lies of P - Túl a 3 millión
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest