- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
BlueAthlon #6097 üzenetére
"A HD7770 hulla gyenge lenne? Főleg egy jobban OC-zett verzió? Na azért nem annyira."
Én ilyet nem írtam ez nem nekem ment szerintem....
A többi dologban 100%-os az egyetértés
#6098) InterFox
A monitorod 720p
(gondolom 1366x768)-as akkor abban 7770-es a legjobb választás,nem HD7850
-
InterFox
senior tag
válasz
BlueAthlon #6097 üzenetére
A hulla gyenge jelzőt már visszaszívtam.
És ha CPU limites is leszek, K jelzésű A10-em van, amit egy + hűtőbordával még feljebb tolhatok, ha ez sem lesz elég a jövőre nézve, még mindig cserélhetem egy erősebb CPU-ra.
A tesztjeimre visszatérve, azok kivétel nélkül 720p-ben folytak, mivel jelenleg ez az aktuális monitorom maximum felbontása, de ez is cserélve lesz egy 1080p-s 24"-ra, amihez már nem lesz elég a dual.g sem az 7770.
Amúgy nem szokásom napi 10 tesztet kitolni, ezt nem tudom honnan vetted vagy csak simán zavar a dolog? -
BlueAthlon
senior tag
válasz
MZperX75 #6091 üzenetére
A HD7770 hulla gyenge lenne? Főleg egy jobban OC-zett verzió? Na azért nem annyira.
Legalább 5x elhangzott itt fórumon belül is, meg úgy lassan a felhasználók is felismerik, hogy egy APU igazán önmagában életképes választás, ezért a Te általad válaszott útra (kisforintból nagyjáték) idáig meg is felelt gond nélkül...legalábbis a napi 10 postodból ítélve, amiben ecsetelted, hogy éppen melyik játék milyen jól fut.
Most hogy jött a fizu, etc, nagyobbra gondolsz, itt viszont a jelenlegi APU-k értelmüket vesztik azonnal. Ez a két L3 nélküli Piledriver modul 4-4,5Ghz-en zavarva igen, kvázi egy 7770OC teljes körű kihajtásához elég.
7850-7870-nél már elő fog fordulni, hogy CPU limited lesz néhány esetben, főként akkor ha nem 1080p agyonsimítva kínozod a kártyákat a valami VGA demanding játékkal..
-
MZperX75
addikt
-
MZperX75
addikt
válasz
InterFox #6090 üzenetére
Értem de,7850-es 60%-osan fog menni a gamesok 90%-ban az az nem lesz kihasználva,ami ki lesz az a HD7770-es,riogat tudod ki,ez tény......
De azt veszel amit akarsz ,én aztán nem turkálok a zsebedbe ,hogy pénzt rakjak bele
SRY!!!OFF
Ezek az APU-k dVGA nélkül nagyon jók,kár elrontani egy dVGA-val,ha meg ezt nem látod be akkor rossz választás volt A10-es APU,ez nem a te platformod....
OFF -
MZperX75
addikt
válasz
InterFox #6087 üzenetére
Nembaj eladod vagy becseréled 750K-ra ,de akkor is max 7770-es vagy talán HD6870,7850 de szerintem felejtős.
Ez az olcsó Gammer konfig ,20000ezerért venne a fene 5800K-hoz sokat zabáló 6670-et.Az A10-5800K+6670(GDDR5) kb HD7750-GDDR5 VGA szinten tud sebességben,de HD7750 max50W-ot fogyaszt ,nem beszélve az IGP fogyasztásáról+drága DDR3-1866-os rammokról a
A10-5800K helyett egy Athlon750K+7750-7770-es king,mind fogyasztás/teljesítményben és árban is viszi a prímet.(Nálam Athlon 750K+7770-es a nyerő) 1680x1080-ban High-on 2XAA-n mindent szépen elvisz.
#6088) InterFox
Van játék aminél igen van játék aminél meg nem.
Pl:1080p high max graf F1-2013
I5-2500K+HD7850 min50-55Fps max 100
A10-5800K+HD7850 min25-30Fps max 80A BF3-nál is csak Multiplayeres játékoknál számíthat!
PL:
Nekem A8-3820(2.5GHz)HD6550d igp CodMW2 multi 90fps stabilan! (grafika médium 1600x900) lag nélkül.
I7core3770K 4.2Ghz +HD7970 semmivel sem játszhatóbb ,de ez ritka mint a fehér holló.... -
Johnie
tag
válasz
InterFox #6084 üzenetére
Pedig sokan kíváncsiak lennénk itt, hogy a Dual graphics-al milyen eredményt tudnál kihozni.....
Egy 6670-es 20.000 körül mozog.
Szerintem APU mellé kicsit pénzkidobás ilyen erős kártyát venni. Az A10 5800K processzor teljesítménye felér szerintem a fele áron kapható AMD Athlon II X4 750K -éval.
Az APU erőssége a kombinált módban és ennek olcsóságában van. Persze korlátokkal erős videografika terén.
Kétségtelen, hogy az 5800K APU mellé be lehet tenni a 7850, 7870, 7950 kártyákat, de akkor jóval drágábban jössz ki mintha egy ugyanilyen teljesítményű sima CPU mellé tetted volna ugyanezen kártyákat... -
MZperX75
addikt
válasz
InterFox #6084 üzenetére
Csak hallottam ,illetve láttam Silentfrog kolléga tesztelte és egy HD 7850-et sem hajtja meg rendesen 5800K, CPU limit van folyamatosan,bár szerintem így is gyorsabb jóval mint DG.
így HD7770 vagy HD6850-et még jól kiszolgál,a többi felesleges,pénzkidobás.A10-5800K helyett inkább egy Athlon 750K-vegyél,mert majdnem fele annyiba kerül,ehhez meg max HD7850-et,vagy HD7770"nagyszerű" párosítás. olcsón kijössz.
A HD7850-7870-hez már I5 vagy FX6300-as kell! (FX8350-8200-8150-6150-6350) kell az viszont vagy Intel lap vagy AM3+ os.
Athlon 750K 20000Ft(10ezeret megspórolsz) CPU-ban meg majdnem ugyanaz ill KB teljesítményben azonosak egy kis OC-val,de nincs benne IGP,illetve tiltva van.
Viszont a Athlon 750K-nak nem jobb DDR3-1333-ramoknál,ha dVGA-t teszel mellé,akkor miért is az APU-t veszed? -
InterFox
senior tag
Pár változás.
Ugyan megígértem, hogy 6670-et fogok venni az A10-esem mellé, hogy megnézem a Dual.G erejét stb...
Viszont több mint valószínű, hogy erősebb kártyát fogok választani, mert bejött a képbe egy kis + pénz mag.
A jelöltek a következők 7850, 7870, 7950.
Persze ez a megmaradt pénzmennyiségtől függ.
Arra lennék kíváncsi, hogy vannak e itt olyan emberek akik erősebb kártyát pakoltak az APU-juk mellé és ha igen mik a tapasztalatuk? -
headhunter
addikt
válasz
Vartanus #6077 üzenetére
MSI FM2-A85XA-G65 laphoz, egyedül az ASRock FM2A85X Extreme6-t lehet hasonlítani (ár) az ASRock kínálatából.
Jelentkezzen, akinek ASRock FM2A85X Extreme6 FM2-s lappal volt problémája!
--------------------------------------------------------------------------------------------(#6050) BlueAthlon
"Jövő hét kedden ( Márc. 12 ) hivatalosan is itt a Ricsike"
Előre hozták 1 héttel? (Régebbi hírekben, 19-e szerepelt...)
-
MZperX75
addikt
Apropó 3 VGA kimenete van a Asrock lapsnak az 3 monitort meghajt?
Nálam 2db 1080p 24"+VGA-n keresztül+1 projektor? mondjuk.....
-
Findzs
addikt
válasz
canniball #6076 üzenetére
ez persze valószínű
az asrock ott cseszte el, hogy gyorsan kiadta ezeket az fm2 -es lapokat
de a rev 2 es dgs lapok már biztos jobbak meg a rev 2 -es itx -es lap is
én nem akarom védeni egyik gyártót sem
nálam gyorsan forognak a hardverek, épp ami legjobb ár/érték arányban van azt szoktam beszerezni a gyártó mindegy
-
canniball
nagyúr
válasz
Vartanus #6077 üzenetére
"...nyílván elfogult is vagyok kicsit"
Nyilván.Ámde természetesen nem akarom én az MSI-t fikázni, csak a nagy számok törvényét is figyelembe kell venni.
Btw az eredeti kérésben említett mindkét lapnak megvan az előnye és a hátránya is, mindenki döntse el maga hogy számára merre billen a mérleg nyelve.
-
Vartanus
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz
atti_2010 #6069 üzenetére
Emlékeim szerint egy lappal volt füstös gond gond, nevezetesen az FM2A75M-ITX-szel. Ezt mindenki tudja, így ezt a lapot senki sem ajánlja, ennyi.
A "memória probléma" pedig az volt hogy valaki 1866-os RAM-okat szeretett volna ennél nagyobb frekvencián járatni és ez nem ment, ezt én nem tekintem problémának. -
atti_2010
nagyúr
Azért az már rég nem szerencsés dolog mikor arról szól a fórum hogy kinek nem füstölt még el az Asrock lapja, azért nem annyira jók ezek a lapok vagy nem is annyival olcsóbbak hogy egy ilyen tortúrát érdemes legyen bevállalni, ezen felül az elfüstölés mellett volt már dropolos és memória probléma is.
-
krisznagy
tag
ha itt a richland nalam lesz elado garis 5800k
-
t_laci
csendes tag
válasz
Dani_kp #6058 üzenetére
én is az asrockra szavazok.
nekem volt az említett a75m-itx is és most az a85x-itx teljesít szolgálatot. füst nem jött ki az a75-ös lapból sem, mondjuk egy jól szellőző házban volt. Bár nem nagyon játszottam, csak teszt jelleggel, az a75 lapnál tapasztalható megmagyarázhatatlan röccenések, fps esések teljesen megszűntek a csere után. -
Dani_kp
addikt
Az alábbi két alaplap közül melyik volna jobb vétel?
Asrock FM2A85X-ITX vagy az MSi FM2-A75IA-E53?
Mivel árban nincs köztük jelentős különbség.Egy AMD A10-5800K alá lenne, tuning csak is minimálisan lenne.
-
Smithy87
senior tag
válasz
stratova #6055 üzenetére
Amit be linkeltem alá az megfelel az általad írt '4+2' nek és még nyögve nyelve belefér a költség keretbe. A procit egyébként nem akarom túlhajtani fölösleges azoknaál az alkalmazásoknál amiket én használok.
Bár lehet előre kellene gondolkodnom egy A85X- es cipkészlettel. -
stratova
veterán
válasz
Smithy87 #6051 üzenetére
Akad itt aki hazárdjátékot űz a DGS lap + A10-5800K tuninggal - tudja kinek írom, de ne vegye zokon pls, VRM hűtés megvan már?
- én nem tenném, mert ki tudja meddig marad belül a füst.
Javaslom megnézni azt a listát, amit linkeltem és arról legalább egy 4+1, 4+2-es tápellátású lapot választani, ez a 3+1 fázis rossz vicc egy 2 modulos, 4 szálas, K-s APU-nak.
A többit már írtam. Egyébként ha befut Richland szerintem esnek kicsit Trinity árai is. -
HeavyToys
senior tag
válasz
BlueAthlon #6050 üzenetére
Erről hol van hivatalos info? Mert én még nem láttam
.
-
Apollo_21
addikt
válasz
BlueAthlon #6050 üzenetére
Itt a Ricsárd? nee..az most konkrét mit jelent itt a 6800K?
Mert annak örülés van. -
Smithy87
senior tag
Egyben válaszolok az összes hsz.-re. Igen az alaplap kimaradt a frissítésből. my bad. memóriából igen 2 modul, a x2 lemaradt. Alaplapot írtátok, hogy milyen féle abból esetleg egy linket ha kérhetnék.
A lényeg, hogy akkor a proci és HDD kivételével mindent rosszúl másoltam be.
Kis frissítés
Asrock sFM2 FM2A75M-DGS alaplap 15K
4GB 1600MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance (CMZ4GX3M2A1600C9) (2X2GB) 9K
4GB 1800MHz DDR3 RAM Silicon Power XPower Kit CL9 14K ért. az azért lényeges felár.
Az összes cucc az Aqva-ból van.
Ezekkel a módisításokkal már használható lenne? -
stratova
veterán
válasz
Smithy87 #6046 üzenetére
Táp: Chieftec CTG-400/450-80P a legolcsóbb ajánlott.
RAM: 2 modul kell különben a GPU lógatja a lábát unalmában (min. 1600-as ez stimm).
Alaplap: egyrészt qqcqqc +1, másrészt (jajj..) két 1 modulos 2 szálas APU-nak még OK az alsó kategória, de A8-5600K-hoz ne vegyél mellé tartós tejet. Legalább egy 4+2-es VRM-mel ellátott lap jó lenne, ha tuningolsz még inkább 6+2-es.
AMD Motherboards - VRM info database -
Smithy87
senior tag
Sziasztok segítséget kérnék ezt a konfigot néztem ki:
ASUS sFM1 F1A55-M LX R2.0 alaplap 14K
AMD Quad-Core A8 5600K dobozos Socket FM2 25K
500GB WD 3.5" Caviar Blue SATAIII 16 MB cache winchester 14K
4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu Edition CL9 8K
RPC MN480A 480W fekete ház táppal 8Kgondolom a gyári tápja hulladék ezért tartaléknak néztem egy másikat
Chieftec 450W tápegység iARENA (GPA-450S8) 12cm 10K75K ból kijönne.
Az A8 integráltja lenne használva szokásos net film játék. Ha az nem lenne elég akkor kellene egy dedikáltat venni amiből mit is hajtana el?
Vagy ha a bűvös max +10 es kategóriában lenne jobb össze állítás szeretettel fogadom a segítséget.
-
x_o_n
veterán
Az a legszebb hogy kint már mint a kocsiknál,egyedi designal,tunning szettben lehet venni,beállitva
5800k/85x lap/8gb ram kit/specko hűtővel a triniket..
4500/1000 cpu-igp volt az alap
Volt még 3 féle is,nem emlékszem azokra
De 370 eu-tól...húzós...
Bár a ram amit használtak sem olcsó.. Abból még 2800mhz kittet is láttam.. -
InterFox
senior tag
Dark Souls grafikus fixálót senki se telepítse, leveszi a stabil 30fps-t 15-re és az AA bekapcsolásakor átmegy mini képernyőbe.
-
MZperX75
addikt
időzítés auto-n hagyd!
1866-ra állítod adsz neki feszt ,és el sem indul?Ha nem hát nem cseréltesd 1866-ra dobj rá még egy kis lóvét,ha ez fontos,bár 1600 1866 közt nincs VGA teljesítményben 5% különbség. Sajna memóriák nem bírják a strapát nekem a legolcsóbb Kingmax 1600-as rammok mennek 1866-on hiba nélkül.
És egy szaros 23.000Ft-os FM1-es mini ITX-es (17x17) lapban...
-
krisz073
tag
Sziasztok.
Jelenlegi konfigom :
Asrock sFM2 FM2A85X EXTREME4 alaplap
AMD Quad-Core A10 5800K dobozos Socket FM2 /AD580KWOHJBOX/
8GB 2133MHz DDR3 RAM Kingston HyperX (2X4GB) (KHX21C11T3K2/8X) CL11 XMP Beast SeriesOlvasgattam pár fórumot, de mindenhol ellentétes dolgokat találtam. Tudnátok e segítene abba, hogy melyik az a VGA kártya sorozat amelyiket crossfirex-be tudnám a CPU mellé berakni.
Előre is köszönöm a segítségeket.
-
csebi
tag
akinek Asus lapja van az tett fel új Uefit? én nem nyúltam hozzá, de ahogy láttam adtak ki frissítéseket, szerintetek érdemes?
-
Vartanus
őstag
válasz
BlueAthlon #6034 üzenetére
Én meg azért hogy megjelenés után 2héttel még nem volt az asztalomon a hölgy
-
Vartanus
őstag
válasz
BlueAthlon #6027 üzenetére
Sejtem hogy az IMC a ludas a dologban
Majd meglátjuk Ricsike mit alakít
XD
-
MZperX75
addikt
válasz
Mahrenburg #6028 üzenetére
Kedves és jó barátoknál.....
-
BlueAthlon
senior tag
válasz
Vartanus #6008 üzenetére
RAM-nak semmi baja, az menne rendesen 2400-on, az esetek többségében maga a Trinity APU nem bírja IGP használata mellett annyin hajtani stabilan. Hiába adottak a feltételek az alaplap oldaláról ( rendes tápellátás, megfelelően konfigurálható BIOS ).
Sok gyártó bele se tette a BIOS-ba a 2400-as szorzót, nagy valószínűséggel erre gondolván..
Ezért várom a Ricsikét, nagyon remélem, ott ezt orvosolni fogják.. 2400 NB / 2400 RAM / 1013 IGP a célom...
-
válasz
atti_2010 #6022 üzenetére
Trident videokartya kolcsonbe kunyeralva 256kB memoriaval, amibe kesobb bekoltozott meg 2 chip, így mar 512kB-al garazdalkodhattam. Akkoriban az AMD volt az ar/ertek bajnok a 386DX40-el, de a Cyrix DLC40 sem volt rossz. Az Intel 486DX33 gyors volt, de megfizethetelen. Tuninghoz valogatni kellett a kartyakat, hogy birjak a megemelkedett ISA es VLB busz sebesseget, mert a kristalyokat cserelve mindennek emelkedett az orajele.
-
válasz
Borokafa #6016 üzenetére
Regen volt, de nem olyan regen megint kiprobaltam egy 486-os procin: [link]
atti_2010: Azok a szep idok, amikor a 386-os lapban kristaly cserevel noveltuk az orajelet, Cyrix DX2-ot jarattam 100MHz-en...
El Kebir: Kicsit disylexias a tarsasag, de tudjuk, hogy helytelenul irtuk.
-
válasz
atti_2010 #6014 üzenetére
Az is szerencse kerdese. szerencse, hogy nem szallt el az egesz. Bar regen nagyobb csikszelesseggel tobbet birtak a cuccok, pl. 5x86 kibirta az 5V-ot, csak rendesen huteni kellett.
A legdurvabb tuning nekem eddig az volt, amikor a processzort sikerult kiforrasztani az alplapbol, mert a peltier meleg oldalan megallt a hutoventi. Az egy Ciryx proci volt
-
atti_2010
nagyúr
válasz
frescho #6012 üzenetére
Ez azért nem csak szerencse kérdése, pld. én láttam gagyi táppal szerelt gépet ami mindenkién túltett ugyanis mint utólag kiderült 12V helyett jóval többet adott a deszkának, így minden tuningos volt csak felmerült a kérdés hogy meddig, minden esetre a tápot biztonsági okokból lecseréltük egy kevésbé "tuningos" példányra.
-
-
atti_2010
nagyúr
Ez nem kimondottan neked szólt, te vagy itt a leg "ártatlanabb" mert ha beleolvasol a fórumba rengetegen ajánlgatják az 1600 ramot 1866-ra és még ráadásul a legolcsóbb lapokba, erre még jön a "máz" hogy az olcsóbb Asrock lapok a gyenge VRM miatt még alapon is elfüstölnek, ha valaki tuningot akar az közép de inkább felső lapban gondolkodjon, én eddig 4 gyártó memóriáját próbáltam és mind a 4 működött 2133 Mhz -en.
-
MZperX75
addikt
1.5V-ról érdemes 1.65V-ra emelni a ramok feszültségét auto-n hagyva az időzítést ,nálam így stabil
1600@1866-on.(bár én alapon is emelt fesszel használtam) Kingmax DDR3-1600@1866
Asrock deszkám van igaz FM1-es miniITX-es.(de már itt van talonban egy A10-5800K ingyé kaptam) -
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010 #6006 üzenetére
Arról nem beszélve hogy az OC lutri,ez köztudott...2 ugyanolyan típusú proci vagy ram sem egyforma..ha nekem nem működik valami magam szidom elsőnek hogy én vagyok a béna hogy nem tudom beállítani
Sokáig nem ment az IGP-m 800mhz fölött egyáltalán,páran emlékezhetnek hogy panaszkodtam hogy sehogy nem tudom beállítani,de akkor sem szidtam sem az AMD-t sem a MSI-t sem mást,na most vettem egy HyperX 2400-as KIT-et nem működik 2400-on istennek sem,de nem hibáztatom egyik gyártót sem,mivel ez már jókora OC a hivatalos 1866-hoz képest,így "csak" 2133Mhzen megy 1,6V és CL10 mellett,viszont az új ramokkal az IGP olyan barátságban van hogy már 1186Mhzen is stabil volt Prime95+FurMark páros alatt és játékoknál
Szerk.: Bár attól független hogy az oc sikeressége vagy sikertelensége nem feltétlen a deszka gyártójának hibája én nem vennék semmi pénzér FM2-es asrockot azok után,hogy a net tele van azzal,hogy hányan panaszkodtak rá.
-
Johnie
tag
válasz
atti_2010 #6006 üzenetére
Teljesen igazad van, azzal a különbséggel, hogy sejtettem , hogy az 1600-as RAM nem igazán fog 1866-on muzsikálni, de egy próbát megér,egy életem-egy halálom és megpróbálom hátha.....De ha nem, akkor nem, működjön 1600-on :-) stabilan. És 1600-on stabilan , jól megy.
Bios A2 üzenetre visszatérve: Utánanézve valamilyen Sata problémának tűnt ez az üzenet. Átállítottam a Sata Mode-t AHCI-ról IDE-re ,ekkor meg az A3 -üzenet fogadott.
Majd Átállítottam az AHCI BIOS ROM-ot Disabledről-Enabledre , és lám , nincs várakozás, egyből inditja a windowst -
atti_2010
nagyúr
Ha az 1600 ramok nem mennek 1866 -on duálban azért nem az alaplap a felelős és csodálkozni sem kellene, viszont mi fórumozók is hibásak vagyunk ebben hiszen mindenki (kivétel tisztelet) bőszen írogatja itt hogy vedd a legolcsóbb Asrock lapot 1600 ramot aztán meg megspékelik egy 4000 Ft-os táppal és ha nem megy valami akkor mindenki ki van akadva, gyerekek azért ez nem így működik. az AMD olcsó megoldás nem azt jelenti hogy minden sz@rt belegórálunk egy házba meghúzzuk +30% és ha nem megy akkor már megint nem jó az AJEMDE, ezért sokan nem fognak szeretni tudom de ez nem sokat változtat a dolgokon engem meg kevésbé érdekel ettől az én konfigom 130% -an megy.
-
canniball
nagyúr
A hw: Asrock FM2A85X-ITX+A4-5300+2x4GB Corsair LP 1600MHz+64GB SSD.
Az OS: W7 Prof. x64.
A probléma: készenlétből visszatérve össze-vissza méretben és helyen vannak az ablakok. Előtte AsrockE350M1/USB3-t használtam, azzal nem volt ilyen gond.
A hiba oka / a megoldás? -
azért egy jó kis asrock ócsárolást indítottál el, mert egy nem biztos tuning nem sikerült.
én sem viccből vettem meg a 1866-as ramokat, annak tudnia kell ezt a sebességet, ha próbálnám 2xxx fölé húzni és nem menne, akkor sem a lap a hibás, hanem lehet, hogy a ram nem bírja. 1600Mhz van ráírva azon működik dualba, ha igen, akkor nincs okod panaszra. -
Johnie
tag
Érdekes ez az új 1.90-es BIOS az 1.80-hoz képest. A régebbi verzióba ha be akartam lépni, gépindításnál nyomtam egy DEL-t , csippantott egyet és belépett egyből. A mostaninál inditáskor nyomok egy DEL-t csippant egyet, nem csinál semmit hanem kb. 20-25 másodpercig áll az A2 üzenetnél majd átvált 99-re és belép a Biosba.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Revolut
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest