- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Június 4-én feltörték a fiókomat az amazon.de oldalán.
Sajnos el volt mentve a bankkártyám adatai, emiatt tudtak vásárolni a nevemben 316EUR-ért egy felmosót. Azonnal megtettem a lépéseket, bankomnál kártya tiltás, jeleztem, hogy visszaélés történt. Persze semmit nem csináltak. Küldtek egy formanyomtatványt, hogy töltsem ki. A részletekbe nem megyek bele. Azonnal amazon online ügyfélszolgálat, akik megnézték és megtették az intézkedéseket. Majd közölték, hogy 5-7 munkanap múlva visszakapom a pénzt. 1 hét elteltével pénz sehol. Megint írtam nekik. Elnézést kértek és közölték, hogy 10 munkanap és nem 7 a refund. Viszont az oldalamról eltűnt a csalásos rendelés, így nem tudtam ellenőrizni az állapotát. Ezt is jeleztem. Itt indult el a kálvária. Mert innentől kezdve az online ügyfélszolgálat nem tudott segíteni és átadtak az ügyet valamelyik társ osztálynak, akik viszont csak e-mailen keresztül tudnak kommunikálni velem. Nagyon sok levélváltás történt. Sok sok kiborulás kísérte a részemről. De ma végre úgy néz ki megértették, hogy mi történt. Már látom a rendelést és a refund státuszát is. A kérdésem annyi lenne, hogy ha azt látom, hogy refund completed, akkor innentől számítva 10 napon belül valamikor kapom meg a pénzt vagy már meg is kellett volna kapnom? Bocsánat hogy ilyen hosszúra engedtem, de ki kellett írnom magamból. És végre nem angolul, hanem saját nyelven. :-)
Köszönöm előre a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest