- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Unlock phone by doctorSIM
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Én nem tudom mekkora egy [moderálva] ez a cég, de áttértem az angol oldal helyett a németre (itt olcsóbb ugyanaz a cucc), azt volt egy gomb, hogy jetzt bezahlen, de mikor rányomtam [moderálva] zárolni a pénzt, igaz nem is volt a kártya mögötti számlára átvezetve, de AZONNAL jeleznie kellett volna az oldalnak, hogy fizetés sikertelen vagy hogy sikeres. De semmit nem írt ki, csak hogy köszönik a megrendelést, majd értesítenek a továbbiakról. Erre másnap kapok egy emailt, hogy valami gond adódott a kifizetéssel, legyek szíves fizetési módot változtatni. OKé, újra megadtam ugyanazt, csak éppen az a baj, hogy nincs kifizet gomb sehol! Szánalmas, hogy nem lehet kifizetni a rendelt cuccokat.
És persze ennél a 2. fizetésnél sem fogom tudni meghatározni, hogy mikor szottyan kedvük az összeget zárolni a számlán és hogy automatikusan konvertálnak-e forintra (ekkor [moderálva] rá, mert az ő euró árfolyamuk aztán a csillagos ég alatt van egy kicsivel) vagy hajlandóak euróban terhelni.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És persze ennél a 2. fizetésnél sem fogom tudni meghatározni, hogy mikor szottyan kedvük az összeget zárolni a számlán és hogy automatikusan konvertálnak-e forintra (ekkor [moderálva] rá, mert az ő euró árfolyamuk aztán a csillagos ég alatt van egy kicsivel) vagy hajlandóak euróban terhelni.