Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aminél azt írja február 1-14, abból inkább 14 lesz. A február 8 az stimmelni fog, ne türelmetlenkedj. Én Kínából egyszer rendeltem, az majd egy hónap volt. Ezek nem tudom honnan jönnek, de nem Európából. Ami euból jön, az egy-másfél hét szokott lenni. Ha feladják, kapsz egy számot, az alapján tracker alkalmazásokkal kiderítheted, melyik futárszolgálat foglalkozik épp vele. Ha nem euból jön a csomag, akár kaphat egy második követési számot, ami után azzal tudod követni, másik futárral, postával. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de működik, de ha türelmetlen vagy, inkább ne rendelj Amazonról.
Amit még nem adtak fel, is fel fogják, ha február 14-ig ígérik, lehet még napokig nem indul el.
Nyugi. Én mondjuk már csak olyan terméket rendelek, ami az érkezési idő alapján európai és amazon raktár. Ki lehet szűrni. Azok hamar megjönnek és nekem eddig mindig a z Express One szállította. Ők nagyon pontosak manapság és jól követhetőek. A kínai csomagomat a Posta hozta, illetve mivel levélként adták fel, azért udvarolnom kellett a kézbesítőnek, hogy ne kelljen bemennem a postára és kihozza. Kapott borravalót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Spórolós topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs