Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aminél azt írja február 1-14, abból inkább 14 lesz. A február 8 az stimmelni fog, ne türelmetlenkedj. Én Kínából egyszer rendeltem, az majd egy hónap volt. Ezek nem tudom honnan jönnek, de nem Európából. Ami euból jön, az egy-másfél hét szokott lenni. Ha feladják, kapsz egy számot, az alapján tracker alkalmazásokkal kiderítheted, melyik futárszolgálat foglalkozik épp vele. Ha nem euból jön a csomag, akár kaphat egy második követési számot, ami után azzal tudod követni, másik futárral, postával. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de működik, de ha türelmetlen vagy, inkább ne rendelj Amazonról.
Amit még nem adtak fel, is fel fogják, ha február 14-ig ígérik, lehet még napokig nem indul el.
Nyugi. Én mondjuk már csak olyan terméket rendelek, ami az érkezési idő alapján európai és amazon raktár. Ki lehet szűrni. Azok hamar megjönnek és nekem eddig mindig a z Express One szállította. Ők nagyon pontosak manapság és jól követhetőek. A kínai csomagomat a Posta hozta, illetve mivel levélként adták fel, azért udvarolnom kellett a kézbesítőnek, hogy ne kelljen bemennem a postára és kihozza. Kapott borravalót. -
válasz
fraser22
üzenetére
Azt jelenti, hogy mostanában fogják feladni. De mivel hét végén nem fogják, hétfőtől várhatod a feladást. Szállítani pedig attól függ. Ha olyat rendeltél, aminél a "szállítja az amazon" van és európai amazonos raktárból jön, akkor nagy valószínűséggel az osztrák postán keresztül az Express One fogja hozni. Nekem kétszer is így volt.
Volt egy kínai amazon partnertől rendelt tablet tokom, az Kínából jött, ott a forgalmazó cég szállította és nem az Amazon, oda is volt írva a rendelési oldalon. Azt a Posta hozta 18 nap alatt Hollandián keresztül, ott is vámkezelték. De mivel levélként adták fel a tokot, nem csomagként, el kellett menni a postára érte. Mondjuk jóban vagyunk a kézbesítőnkkel és így kihozta, de ez más lapra tartozik.
-
válasz
fatal`
üzenetére
Pontosan ilyen rendelésem van nekem is. Kínából, 4PX, Hollandia, PostNL.
Amazonon rendeltem, de a Kepuch (Senzhen) cég csomagolta és szállíttatja. Most Hollandiában van, ez a státusza per pill: "30/11/2023 16:22 The shipment is handed over in bulk final acceptance of the item to be confirmed NETHERLANDS"
Elvileg már vámon átesett. Ez már az utáni státusz.November 20.-án rendeltem a cuccot. Amazon érkezésre december 16.-át ír, de ezt nem veszem készpénznek, remélem azért előbb megjön.
Ja, amúgy német Amazont nézek.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Akkor ebből tanultam.
Igaz a Kínából jövő tablet tokom is már Hollandiában van, de nagyon nem kapkodják el a szállítást. Igaz ezt a szállítást a termék forgalmazója intézte. De mostantól csak az Amazon által szállított terméket veszek. Ez a Kínából jön dolog sokáig tud tartani....
-
A "dispatched from Amazon" azt jelenti, hogy szállítja az amazon? És Európából?
Mondjuk azt látom, hogy van egy indiai eladó, de az van írva, hogy szállítja az Amazon, akkor egy európai raktárából szállítja az adott terméket?
Megköszönném, ha valaki esetleg segítene. -
Sziasztok.
Hajnalban indítottak egy csomagot Kínából, a 4PX Express nevű cég hozza, 5200 forint és egy tablet tokról van szó.
Kérdéseim lennének.
Ha beér Magyarországra, lesz még ezzel valami teendő, úgy értem vám pl, ha nem, a vámolás mennyire gördülékeny? 10-17 napos szállítási időt ír a követés.
Melyik futárcég fogja várhatóan kiszállítani itthon?
Amúgy Amazon standard szállítás lesz és érkezésre nov 29-dec 16-ig írja.
Még nem rendeltem Amazonról úgy, hogy Kínából jön, igazából nem is voltam ezzel tisztában eddig.
Valaki fel tudna világosítani? -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem legutóbb Express One hozta.
-
Várjunk. Visszakaptad a csomagod árát nem?
Megkaptad a csomagod.
Miért küldenéd vissza? Megterhelik a kártyád és levonják az árát ismét. A visszakapott pénzedet végül mégis kifizeted a csomagodért. Mi a gond? Többet akarnak majd vonni?
Szerk.: Ja, hogy már nem kell a termékük... Hát. Add el valakinek, bár nem tudom miről van szó. -
Sziasztok.
Rendeltem egy tablet tokot amazon.de-ről standard szállítással és augusztus 21-24-re írja az érkezést. Kifizettem, folyamatban van, persze még csak fogadták a rendelést.
A kérdésem az lenne, a feltüntetett érkezési idő mennyire reális? Úgy értem, az érkezési időt be tartják általában, várható tényleg az érkezés addigra?
Eddig még sosem rendeltem amazonról.Nemrég Bangood eu raktárból sokkal hamarabb jött meg valami, mint ahogy számítottam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi