Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rothfb
üzenetére
Elmondom a teljes sztorit.
Egyszerre lett rendelve 2 termék, az egyiket a saját követési rendszerük alapján már másnap küldték is, arra azt írják, hogy február 8 az érkezés. A másikra az írják, hogy február 1-14 között, viszont az még mindig nem lett elküldve. Mindkettő BCW képregényes termék, és mind a kettő "in stock", illetve "Ships from Amazon", azaz elérhető, raktáron van.Január 17-én lett leadva a rendelés, a nem feladott terméknél most telik le úgy a 4. munkanap, hogy még mindig nem lett elküldve.
Na most, azt nem tudom mennyire megbízható a saját küldési rendszerük, mert a "Not Yet Shipped"-nél mind a kettőt jelzi, holott az elküldöttnél a rendelés másnapja óta ott világít az "On the Way" felirat, még emailt is kaptam róla, hogy elindították. Viszont a másiknál továbbra is néma csend honol. Pedig, ismétlem, mindkettő raktáron van náluk.
A követési számmal rákerestem a holland Pitney Bowes nevű futárszolgálatnál a csomagra, ott az utolsó dátum 21-e, miszerint lepakolták a hajóról... és ennyi.
A DPD is küldött már emailt hogy lesz egy nemzetközi csomagom, ezt mondjuk már január 19-én megírták, azóta sincs semmi a rendszerükben, hogy mikor vagy hogyan.
Az a legzavaróbb, hogy nem tudom merre járhat a csomag. Parkoltatják Hollandiában? Átment már a németekhez és ott vacakolnak vele? Ez a legidegesítőbb, hogy semmit nem tudok a csomagról, és semmilyen infót nem kapok hogy mit, hol, merre.
Nem mondom, hogy nem vagyok türelmetlen, mert nagyon az vagyok, Világszinten is maximum 1 hetes szállítási időt tartanék reálisnak.
Ez a folyamatos türelmetlenség és idegesség azóta jött elő nálam, amióta 2 éve rendeltem valamit Kínából, a követési szám alapján megérkezett Miskolcra, ami eleve nonszensz, Nagykanizsán lakom, és ott azon a ponton eltűnt a csomag.
Írtam a helyi postának, írtam a helyi DPD-nek és a GLS-nek, senki nem tud semmit. Írtam a feladónak is, ők azt írták hogy fel lett adva, és ennyi... valaki valahol lenyúlta és azóta sem lett meg, cirka 24.000 forintom bánta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Proxmox VE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs