- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
KergeK@csa #6548 üzenetére
Igen, észrevettem, hogy az IT-ban a munkaévek számítanak, hobbi projekt az kuka interjúnál.
A 3év-re én nem mondom, hogy senior, csak mások mondják nekem, a tudásom alapján. Most van a cégnél is 6év tapasztalattal rendelkező PHP kolléga, aki még egy login rendszert sem tudott megírni, de a papír alapján senior ezért annak tartják. (Ez most nem szakmai egoizmus) A tudás az másodlagos idehaza. Csak azért említettem meg, mert ilyen állásajánlatokat kapok, de én inkább az erős medior vagyok a leírások alapján.
Most hogy voltam minimum 10 éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal együtt egy csapatban (banki szektorból jöttek), ott látszott, hogy pff még nagyon a szakma elején járok, és alázatra nevel.Egyébként én is erre jutottam, amire te is. Csak hát sajnos a mérnöki karrierhez képest az IT-ban mindig 0 évesnek számítasz ha új prog/tech-et tanulsz és helyezkedsz el benne, még villamosmérnökként nem szívatnak ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Robot fűnyírók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest