Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4040) gyantaszuz


gyantaszuz
tag

Sziasztok!

Néhány hete figyelemmel kísérem a topicot, ezért kíváncsi lennék a véleményetekre/tanácsotokra.
Jelenleg egy közüzemi szolgáltatónál dolgozom diákként. Igazából kezd terhes lenni számomra ez a munka (customer service) több okból is. Ez egy heti 30-40 órás (inkább 40) tevékenység, főként éjszakázással és 12 órában.
Mivel az egyetemi tanulmányaim lassan kezdenek a háttérbe szorulni a munkahelyi elvárások miatt, ezért szeretnék váltani.
Az itsh gyakornoki pozícióival szemezgetek. Csak nem tudom, hogy megfelelő skillekkel rendelkezek-e a bekerüléshez.
A mostani helyen közel 4 éve SAP-ban dolgozom, igaz eléggé a vállalatra szabott, de felhasználói szinten az alap financial rendszert is elég jól ismerem. Beosztásom tekintve csoportvezetőként tevékenykedem, de munkám megegyezik az állandó pozíciós kollégákkal. Emellett kb 10-15 diák "vezetője" vagyok ha szabad így írni.
Nyelvvizsgával időhiány miatt még nem rendelkezem, de valahová kicsivel az intermediate fölé lőném be magam angolból ( Őszig mindenképp összehozok egy nyelvvizsgát).
Van egy okj-s szakmám (informatikai rendszergazda és hálózattelepítő), ami mellé Cisco CCNA Routing & Switching és Wireless képesítéseim is.
Az informatikában általánosságban eléggé jártasnak tekintem magam, a programozást kivéve.
Ja és jelenleg gazdaságinformatikusnak tanulok, kb 8 tárgy választ el a bsc elvégzésétől.
Főleg az érdekelne, hogy mennyire követelik meg a nyelvet gyakornoki pozíciónál valamint, hogy esetleg lehetne-e esélyem főállású pozíció betöltésére. Megmondom őszintén viszonylag kevés tapasztalatom van ilyen téren. :B
előre is köszönöm a segítségetek!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.