Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez is egyfajta szűrő. kaptál egy számodra látszólag értelmetlen feladatot. megcsinálod, vagy megpróbálod valahjogy megúszni, bízva abban, hogy mégse kell?
idegen nyelven írt motivációs levélből már egy elnagyolt képet lehet alkotni az illető nyelvtudásáról. összehasonlítva a telefonos/személyes interjún hallottakkal emgállapítható, hoyg a vélt nyelvtudás mennyire valós, azaz tényleg te írtad-e a levelet, vagy valaki "segített".
a tartalmából pedig kiderülhet, hogy a pályázó miket vél fontosnak a pozíciót illetően.tehát az egész információszerzésre szolgál. meg kell csinálni, mert ha nincs, már hátrányban vagy egy hozzád hasonló jelölttel szemben, aki vette a fáradtságot és megcsinálta, ergo a saját esélyeidet rontod.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest