Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KergeK@csa
tag
válasz
bambano #3524 üzenetére
"ha nem adtad meg, akkor nem fogod megadni akkor sem, amikor emelést kér."
Hát nem tudom, lehet, hogy neked vannak rossz tapasztalataid, vagy nekem túl jók, de azért egy szint fölött (nyilván a tudástól függően), a cégnek is az az érdeke, hogy hosszútávon megtartsa a munkavállalóját.
Ez csak úgy lehet, hogy a megtermelt haszon (ez nem feltétlenül közvetlenül pénzt jelent) alatt van a fizetése (hisz különben nem lenne profitja a cégnek), illetve eléri a munkavállaló által igényelt minimumot.
Ha az igényminimum a megtermelt haszon fölé kúszik, akkor nehéz lesz munkát találnia, hisz ráfizetéses a cégnek.
Ha a cég nem hajlandó megadni az általánosan igényelt minimumot, akkor meg nem lesz versenyképes munkavállalója.Ha az igényminimum megnő (pl. mert megtudta, hogy mások a cégbeli fizetések, vagy mert családos ember lett, akármi miatt.), és a végzett munkája fedezi, akkor normális helyen tárgyalásképes a fizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest