Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
rainmen
üzenetére
A "C" az 250 cm, de nekem K van és nem tudom milyen hosszú.
Biztos ismeritek a jelenséget ha alacsony célzót használtok hogy a BB felemelkedik a szem és a célpont közé kifeszített képzeletbeli vonal fölé, majd lefelé jövet ráesik a célra.
@Mykos!
Elnézést hogy ezt nem tettem hozzá: 45 méterre beállított célzókról beszélek, és hogy 30 méteren mit tapasztaltam velük.
Csak azzal tudom magyarázni az eredményt hogy a magasan elhelyezett optika pont olyan magasról "néz lefelé" a cépontra mint amilyen magasra a hop up kiemeli a BB-t, ezáltal a 45 méterre beállított magasam levő red dot, kevésbé okoz tévedést 45 méter alatt...mert kevésbé zavaró hogy a BB "felugrik" a cél felé haladva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest