Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz Djuree #3258 üzenetére

maradjunk annyiban, hogy én azért veszek puskát, mert a barátokkal szeretném jól érezni magam, és lexarom, hogy mutat a falon, mert nem puskát mutogatni megyek oda :) Főleg nem akkor, ha az embernek neadjisten rezsit, emg ilyen apróságokat kell fizetnie :) Ez nem azt jelenti, hogy a legolcsóbbra pályázok, mert nem, de a legjobb ár érték arányu dolgok emg éppen elkerülik hazánkat.
    Az AK nála legjobb esetben is elmegy kategória, 1-2 darab van ami tetszik belőle, inkább M4, de abból is igen sok szar fajta van csak magyarországon - peq es változat kell a halálnak....lehet jönni az "így autentikus" dumával, csúnya és ráadásul orrnehéz is lesz tőle a fegyver, stb. Nem azt mondom, mindegy mivel játszok, de nem elsődleges szempont a kinézet, szóval tuti nem fogom minden féle csili vili szarsággal teleaggatni, vagy szobadísznek használni, a letisztultság híve vagyok, van 1 típus, ami "gyárilag" is kva jól néz ki, ne kelljen vele sokat bogarászni pluszba, akkor azt venném meg.....csak éppenséggel ezt még használtan sem lehet kapni magyarországon, legalábbis kva ritkán. És ez egyben válasz volt sowi üzenetére is. Azt meg inkább nem részletezem, hogy a több mint 10 megkeresett emberből 3-mal tudtam normálisna elbeszélgetni a használt portékájárol, a fele vagy lehazudta a csillagos eget is a hirdetésében, vagy cseszett egyáltalán válaszolni a megkeresésre. Szóval nem épp egyszerű a hirdetőkkel sem dűlőre jutni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés