Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Kornel213
üzenetére
jaja én rendeltem
nincs vele gond azóta sem. igaz ritkán használom, csak direkt cqb játékokra viszem, de azok meg ritkák. viszont ott nagyon ütős, meg olyan hangulata van hogy hihetetlen. inkább bevállalom az aeg-ekkel szembeni hátrányt, de a hangulat bőven kárpótol
venni kell még hozzá vagy 3-4 shellt pluszban és ennyi. se akksi se semmi más nem kell
az enyém a rövid csövű, betolható tusos verzió, de akarom moddolni, hogy levehető is legyen a tus, mert maszkkal nem tudok ráhajolni hogy célozhassak. majd rakok rá valahogy railt, hogy a nyitott red-dotomat használhassam vele.
-
Kornel213
tag
Eldöntöttem hogy másodfegyvernek valamilyen DE M56 szériás shotgunt veszek! Djuree:Emlékszem Te rendeltél egyet régebben (vissza is olvastam) és csak jókat mondtál róla hogy jó a hangja,súlya stb.. Azóta lett valami negatívum?
Valószínű hogy fix tusost veszek mert az kényelmesebb. -
Mcray
senior tag
Továbbra is félkészen áll az AK project vagyis a 74/103 az rendben, de néha AKM frontrésszel szeretnék játszani, de olyat nem tudok szerezni
Ezzel le lenne fedve az AK buzera és mégsem kéne 2 komplett fegyver hozzá
. KAC PDW-t csak azok után vennék, ha eladnám az Mp5K és UMP-met.Addig semmibe nem kezdek/költök, míg kész nincs az AK alkatrészpark...
Igaz szúrja az oldalam az új Sigem megcsinálása is normális puskává...
-
Djuree
félisten
na megvan hőn áhított orosz ruhám
igaz a felső kicsit rövid derékban de annyi baj legyen. 15k volt alsó-felső-mellény. eredeti orosz cucc, nem holmi utángyártott szar. -
feka007
veterán
[link] Érdekel vkit vmelyik? kettőt együtt vihetitek 4000-ért

-
sowi
őstag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
csak nehogy osszekeverjen a jetiruhas plakatgyaros ocsemmel

-
sowi
őstag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
ha mar a kedvelt zold oldalon nem lehet propagalni (rohejes indokok miatt...) akkor mindenhol mashol kell
-
sowi
őstag
válasz
Sontir Fel
üzenetére
csak egy eszmefuttatas volt,es mennyien rakaptak

-
BaKeSZ87
őstag
Mi meg vakoljuk a mellék épületet

-
Mcray
senior tag
Kicsit unatkoztam melóban és ez lett az eredménye:
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
valoszinuleg igazad van, en pusztan elmeleti sikon gondoltam, nincs nekem se idom se kedvem se energiam arra, hogy airsoft forumokkal szarakodjak, inkabb olvasom a kulfoldieket, ott legalabb idonkent hasznos info is van
-
hejesírásó
senior tag
kevésbé jönnek ki ez igaz, de azért itt PH!-n is elég gyakori a bannolás mert összekapnak a hirdetésben a jónépek. menyi flame van ha vki túláraz vmit, vagy nem akarja eladni xaré-h...é!
a probléma abban leledzik sztem, hogy ha googleba betolod hogy airsoft a top 6 találatban benne van a softair a kereső motorban. és ebből a top 6 ból igazából csak ez az ami szakmai forum.
ha meg akarnál szabadulni a softairtől és akarod hogy aktívan használják a Zemberek az alternatív oldalt, a keresőmotorban jobb helyen kell lenned, ezt tisztán hirdetős oldallal nem fogod tudni elérni, ehhez szakmai forum is kell, különben alacsonyabb lesz a lekérés számod és hasonlók->el is jutottunk oda, hogy kilőni nem tudod a kellemetlen oldalait, ha meg mégis megteszed a kutya nem talál majd oda.
sztem......de nem vagyok infós
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
most aprohirdetesrol beszelunk nem forumrol, egy forumon kijonnek az okosok, egy aprohirdetesben eleg valoszinutlen
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
igen, ezt tudjuk, de olyan kene ahol az okossagok nincsenek jelen, csak hirdetesek mindenfele szupererszoftos nelkul

-
macilaci78
nagyúr
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
kene egy nagy airsoft hirdetesi oldalt csinalni, szerintem tobbunk kellemesebben aludna

-
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
repült

Nyamvadt softair nem működik, pedig már érdeklődtek a tár meg a szemcsi iránt, erre 2 napja nem jön be már ez a fos...
Remélem már vissza se jön -
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Hát nekem elég sokat kell "visszatűrni" (vagy hogy mondják
) belőle, hogy jó legyen, mondjuk nem is vagyok egy hájas mammut
Szóval a 140 centi az át kell hogy érjen, max akkor nem ha szélesebb vagy mint amilyen magas 
Jaja, megoldható, mondjuk a Nyugatinál péntek délután? Válasz jöhet pü-ben
macilaci78: Ja lehet, akkor azt átírom
Nem mintha 1 dl szorozna.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
nincs
nekem is tetszik, de ritka és drága.
nálam a következő projekt egy real sword dragunov, 100k+távcső, de meg fogja érni nekem
-
sowi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
az Ak-ra meglehetosen

-
macilaci78
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Rá kellett keresnek guglin, hogy tudjam, mit kérdeztél.

Nem, de tetszik. Emlékeztet valami más fegyverre. -
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nem, draga a KA meg a cyma is, tarak nem AK kompatibilisak, en is szemeztem mar vele...
-
hejesírásó
senior tag
galil-okat szoktatok látni idehaza játékosoknál?
-
feka007
veterán
Hú de rühellem a softairt istenem...
Már csak eladni járok oda cuccokat, de még az se megy csakúgy pikkpakk hogy felrakjam a hirdetést, először meg kell fejteni, hogy hogy működik a képbeillesztés, mert az sem megy ám csakúgy bárhogy, imagerzről be se rakja a képet, imageshackről is csak nagy nehezen. Lehet láma vagyok, de ennyire azért nem 
hejesírásó: Thx
Ma is mondták, hogy jól néz ki.
A héten viszem tuningolni -
Kornel213
tag
Megoldódott!!!Működik a Dboys motorral!
Most értem haza kb 15 perce, mert a srácnak csak most este volt jó a találkozó, most derült ki hogy tudok menni holnap, ezt a megkönnyebülést
Azt mondta kb 3 tárat lőtt ki vele! -
Kornel213
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Oké köszi
Hát remélem megtudom vele beszélni ha nem fogja elbírni akkor visszaveszi!Csak nincs széthasználva 
-
-
Kornel213
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi az információt!Hát az a helyzet hogy egyik se vitte a GB-t se a CA se a G&G!Pedig 110-es rugó van benne és 406-408 fps között van!
Most néztem meg softairen vissza írt a srác a Dboys motorral kapcsolatban, tehát remélem ma meg tudom venni! -
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
marui 1000-es motor is van 10k-ért, annál jobb meg nem kell...
nekem 700-as van és nem kicsit durva lett a rof ettől is, 120-as rugóval...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Kornel213
üzenetére
A kínai motor vagy jó, vagy nem. Láttam már olyan kínai G3 SAS-t, ami 470fps-t tudott, de a motor volt hozzá gyenge, vagy 10k-ért egy Guarder infinity tourqe up, vagy 3000Ft-ért egy 110-es rugó.

A CA Sportline motorok megbízhatóak, az alap gb-ot viszik gond nélkül, de erősebb rugóval nem birkóznak meg, azt nem javaslom. A Proline az a széria, ami a rendes fém testes, nem olcsósított Classic Army. Ezekben lévó alap motorok elvben bírják a 120-as rugót is, ellenben 2 év alatt szinte mindegyik megadja magát, egyszerűen elöregszenek a 380+ fps-hez, ezért nem javallott hosszú távon kínai fegyverbe. Az meg, hogy a szerelőnél milyen állapotú, mennyit használt motor van, hát fene se tudja.
A G&G viszont gyárilag 380-400 fps-re lövi be a fegyvereit elvileg nyomatékos motorral, abban még lehet potenciál. Annyi a gebasz a G&G M4 szériával mondjuk, hogy gearbox szinten semmi mással nem kompatibilis, nem jók bele bondjuk a guarder cut off leverek, selektor platek, stb.
A TM motorokból is az EG700 az alapmotor, jó-jó, de egy kínai GB-hoz inkább EG1000.5k CA motor vs 6k G&G motorból a G&G-t venném, vagy elgondolkodnék egy Guarder infinity torque up motoron újonnan 10k-ért. A 160-as rugót is simán felrángatja. Az egyetlen gondja az lehet, hogy a hőkötéssel rátett fogaskerék lelazulhat, fémragasztóval meg lehet igazítani. Soha nem láttam még azt a fogaskereket eltörni.
-
Kornel213
tag
Köszi mindenkinek a segítséget!
Van még a szerelőnél G&G használt motor 6000ft-ért!Az jobb mint a CA?mert akkor lehet hogy azt veszem!Nem írt vissza softairen aki a Dboys motort árulja
-
feka007
veterán
válasz
Kornel213
üzenetére
Mértne romolna el a CA, nem az az Isten.. Egy TM-re már rá lehet ezt mondani.
Egyébként most viszem majd tuningolni a Boyi M4-emet, és megkérdeztem a szerelőt, és szerinte simán bírja a 120/130-as rugót a Boyi motor. Szóval annyira nem fos, CA meg tuti nem ér 2x annyit -
Kornel213
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Na kiderült a fegyver hibája! motorhiba
kb 3000 lövést bírt!Holnap vennem kell egy motort mert vasárnap megyek játékra
Bezzeg most softairen egy hirdetést találtam ahol motort árulnak(Dboys motor M4-hez 2500ft-ért) írtam neki de még nem jelzett vissza,,ha nem ír akkor kénytelen leszek venni egy CA-t használtan a szerelőnél 5k-ért.Mindegy, de az biztos hogy nem romlik le 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
De az a tapasztalat, hogy hangtompító, amibe nem nyúlik bele a belső cső, jótékonyan befolyásolja a szórásképet.
Magam is így tapasztaltam. -
feka007
veterán
Én személy szerint szeretem, ha jó erős hangja van a fegyónak. Az M4-emnek egész szép hangja van. Bár alapból elég ratyi a belső, mondjuk erre számítottam is, csak a full fém test miatt vettem, 32k-t megért. Szombaton Thökölön nem sokat tudtam elérni messzire vele. 20m-re egy ajtón is nehéz betalálni vele. Hétvégén viszem is tuningolni, hop-up csere, preccső, H lenyomó stb. szombaton még megyek vele CQB-zni, ott elmegy azért, mivel nem kell 30 m-ekre lövöldözni.
Sok reszelgetés után sikerült ráerőszakolnom az element gripet: [link] [link] Nagyon jó fogása van, sokkal jobb az alapnál. A holo kb jövőhéten érkezik.
-
macilaci78
nagyúr
hogy mashogy puffan meg nem hangtompitas
Dehogynem. Nem hallatszik olyan messziről és ha mégis valaki meghallja, az irányát nehezebb belőni. De tény és való, hogy a GB-ban zörgő dolgokat nem a cső végén lehet érdemben tompítani, ettől függetlenül lágyabb a hangja.
Az, hogy beleakad a BB a szivacsozásba. Hát, ez még csak nem is márkafüggő, egyszerűen az adott darabtól függ. De az a tapasztalat, hogy hangtmopító, amibe nem nyúlik bele a belső cső, jótékonyan befolyásolja a szórásképet.Mellesleg az igazi fegyvereken lévő hangtompítók sem tompítanak egy szűk csóvában, mely a lövedék útja.
-
feka007
veterán
Szerintetek ez a silencer megér 4500öt?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
De, lehet, ha ingyennél olcsóbban van

-
sowi
őstag
hol van itt az erszoft? mar itt is efpees, videokartya, tuning...legalabb 120as lenne
vasarnap jon valaki a red alert-re? -
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Az EPoX lapok mindig jók voltak, kivéve régen mikor belefutottak abba amibe az Abit is, szar kondikat raktak a lapjaikra.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
vagy dől a lé? XFX, DFI, ATI alaplapok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
epoxból ez jó volt emlékeim szerint: EP-8RDA3+
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Meg a DFI se nem ASUS se nem Gigabyte. Ha az EPoX nem húzta volna le a rolót, nem agyalnék ennyit, hogy milyen alaplapot vegyek.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Fizeted?

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Végülis. Kinézel egy alaplapot, aztán eszedbe jut, hogy elfogyott a domestos is, csapjuk hozzá a rendeléshez

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- BMW topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel le lenne fedve az AK buzera és mégsem kéne 2 komplett fegyver hozzá
. KAC PDW-t csak azok után vennék, ha eladnám az Mp5K és UMP-met.

szép, én épp ebédelek, meg álmodozom asszonypajtásról
Remélem már vissza se jön

Bezzeg most softairen egy hirdetést találtam ahol motort árulnak(Dboys motor M4-hez 2500ft-ért) írtam neki de még nem jelzett vissza,,ha nem ír akkor kénytelen leszek venni egy CA-t használtan a szerelőnél 5k-ért.Mindegy, de az biztos hogy nem romlik le