Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Nekem volt két AEP-em is, de nem győztek meg.
A blow-back-es AK-kban tudtommal a dugattyú húzza hátra a felhúzókart, ami nyilván gyengébb rugóval van ellátva mint a gearbox. Talán számottevően nem terheli jobban az akksit.
"nem rossz, fejlődik ez a cyma" a CYMA mióta elkezdett airsoft fegyvereket gyártani, az óta folyamatosan fejlődik.
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
pedig aksu-t mar regota van asszem a maruinak, en meg varok par generaciot mire kiforrjak magukat ezek a BB megoldasok
-
Kornel213
tag
Most néztem a Keletibe lehet kapni Cyma CM.046 Blowback-es AK-t!!Valakinek van tapasztalata?vagy ez még nagyon új?Találtam róla videót nagyon feelinges
[link] -
Djuree
félisten
válasz
Janoo_07
üzenetére
ha simán bőrre kapod akkor vérzik is általában. ha ruhára akkor csak folt lesz

nagyobb az élmény sokkal. ez kőkemény katonai szimuláció, nem céges-csapatépítő gyerekjáték
(persze attól függ ki hol-hogy játszik, és milyen a többi játékos)igen, az az elektromos

ha csak otthonra kell hülyéskedni, arra nagyon jó a CO2-es.
-
Janoo_07
aktív tag
Sajnos felénk nincsenek pályák meg a barátaimat se nagyon érdekli ez a sport :S Viszont otthogy célbalövéshez sztem egész okés meg igazából nem nekem lesz... Am azt hittem h kicsit gyengébbek ezek a fegyverek max egy lila folt és ennyi... Am a Paintball-hoz képest sokkal nagyobb az élmény? az aep az az elektromos lenne? am köszi eddig az infókat

-
Djuree
félisten
válasz
Janoo_07
üzenetére
a CO2-es erős lesz. nem játszhatsz vele játékokon. az én CO2-esem 460 fps, még kint sem nagyon használhatom, nemhogy épületben
kezdésnek vegyél egy egyszerű aep-et, ha mindenképp pisztolyt akarsz
felszerelés nélkül meglátszik igen. általában vérzik is kicsit a seb. maszkot mindenképpen szerezz be

-
Janoo_07
aktív tag
Helo
Szeretnék venni egy ilyen fegyvert de csak belépő szinten olyan 20k k környékén Nah most kinéztem egy fegyvert amit a haverom ajánlott szerintetek jó? Cybergun Taurus PT 92 CO2 Másik kérdés ezeknek milyen a szórása elég pontosak és azért sejtem ha ellőnek vele azért másnap egy kis lila folt van a helyén védőfelszerelés nélkül?
Előre is köszi a helpet
-
Djuree
félisten
én pl. holnap este megyek cqb-zni

ide: link
-
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Kötözködsz?

a 100%-ot csak azért írtam, mert volt aki megkérdezte, hogy a menetes felfogató tekerős szarság az műanyag, vagy fém, mert hogy látott olyat
Amúgy meg mi a kotta, hogy senki se szól hozzá a topichoz, mindenki nyaral, vizsgázik, játszik, iszik, antikockul?
-
DreaD88
tag
Ja és itt van még egy szereléksín M16-hoz
-
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
vettem

-
DreaD88
tag
No, mivel eldöntöttem, hogy akarok csinálni egy full autentikus 2. VH-s US Class-t ezért eladó sorba kerültek a következők:
Éjjellátó
US sisak
Katonai hátizsák
Német sisak
Térdvédő
US kulacsVagy aki esetleg cserélné a következőkre (ha van neki
:US gyalogsági ásó (régi hosszú fanyeles)
US sisak
Pipalámpa (zöld színben, nagy, vagy közepes méretben)
US öv (khaki színű)
US nadrágtartó
Airborne felvarró
US oldaltáskaEzeken kívül még jöhet Thompson tár (cyma, vagy marui mind1), Thompson tártáska
-
Kornel213
tag
Én még szombaton voltam a Hatvan-Nagygombosi laktanyán egész nap be volt borulva az ég nem sütött a nap de úgy is rohadt meleg volt
Aztán amikor játék vége lett kb 20 percre rá elkezdett esni
Előző játékon fegyverem krónózásnál 350-380fps között volt 0.20-al,,,és a mostani játéknál meg stabil 403-407fps nem nyúltam hozzá semmit lehet hogy a hop-up miatt volt mert amikor 380 volt a max akkor nem volt beállítva?...nem mehettem épületbe
Na de mindegy így is jó volt!!A kezdésnél elmondták hogy elég veszélyes a pálya vannak elég nagy gödrök volt már baleset,,,,elkezdjük a játékot megbeszéltük hogy el kell érni az egyik beíró pontot előbb mint a másik csapat szóval futni kell oké elindulunk mindenki mondja gyerünk gyerünk tempósan és egyből elesett az egyik srác
valami drótokba elbotlott de nem lett semmi baja! -
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
de volt, csak a végén, amikor már nem esett
fordítva kellett volna, de hát beszélhetek én a játékszervezőnek
-
Djuree
félisten
na voltam ma játékon zsámbékon.
piszok jó idő volt, egészen 3-ig zuhogott az eső, az igért délutáni napsütés elmaradt
. a bakancsom meg mindenem szarrá ázott. a bakancsomban totyogott a víz, marha jó volt így játszani, de hát a háború az háború ugyebár
befekszek a kádba és estig ott fogok ülni a melegvízben
-
Djuree
félisten
válasz
maszekember
üzenetére
kezdő fegyvernek tökéletes
ha tetszik a játék úgyis cserélni fogod majd pár játék után komolyabb darabra
-
maszekember
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Új vagyok ezen a fórumon,eddig főleg az audió cuccos topikokban fordultam meg,szal csk üdvözlet mindenkinek!
A hétvégén ismerkedtem meg ezzel a játékkal,egyik barátomon keresztül (vele játszottam) neki egy elég jó,teljesen fémből készült M4-ese volt (Dboys),valamint egy gázos Tokyo Marui Berettája,ezt egy komplett ruházattal,sisakkal,védőszemüveggel ,a "fegyón" red dot-al és katonai bakanccsal megspékelve.
Én mindenféle speckó felszerelés nélkül rövid gatyában és pólóban toltam (csípett is a BB
) ,barátom egyik tartalék M4-esével (WELL R7-B) .Szeretnék elkezdeni én is játszani,de nem nagyon tudom,hogy milyen fegyvert érdemes venni,és látatlanban kinéztem eztetet .
Van esetleg vkinek személyes tapasztalata ezzel a fegyverrel kapcsolatban,szívesen venném ha megosztaná velem!
Előre is köszöni:
Attila -
Kobe
veterán
nem kell bánni a katonaságot. Ha nem mész kiküldetésekbe, akkor lófaszt sem kapsz. Testvérem már jópár évet lehúzott katonaságnál, az egyedüli jó dolog a lakástámogatás, ami alanyi jogon törvényben garantáltan jár, viszont a fizetése hosszú évek után is siralmas, annak ellenére hogy diplomás ember, és tiszti beosztású...konkrét összeget nem mondok, de a nettója a 100at sem éri el, 7 év után.....
-
hejesírásó
senior tag
nekem kell a kihívás szval desszantosnak - vagy vmi első vonalbeli harcoló alakulathoz mentem volna csak, vagy pilótának.
de harcoló alakulathoz nem vagyok elég erős testalkat, pilótának meg túl magas vagyok.
szval nekem is megfordult a fejemben, de most azért hogy hereberéljek (mert az említett két féle melóhoz nem lennék jó) egész nap azért inkább nem. A fizujuk meg valóban nem rossz.
Dread88: ne a javulásban reménykedj, inkább minimum nyaranként és vizsgaidőszakokban menj el vmi szakirányos melóra, akkor is ha ingyé dolgozol.
ps.: a gyakorlat megszerzéséről jut eszembe->munkavédelmi szakmérnök ismerőseim mondják, h nekik fizetni kell azért, hogy dolgozhassanak vki mellett, mert nem áll érdekében az öregeknek telíteni a szakmájukat

-
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Na szép kilátások, szaros kis másodéves vagyok, remélem még ezalatt a pár év alatt javul valamit a helyzet
(rák világ) -
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
jó nektek, akkor csak én vagyok ilyen szerencsétlen, már rengeteg állásinterjún voltam, sztem már nincs is cég ahol nem voltam, és semmi nem jön össze
kibaszott szar egy érzés...de legalább vasárnap megyek airsoftozni
-
hejesírásó
senior tag
Fehérvár munkahely szempontjából jobb helyzetben volt a válság elött mint az átlag magyar megyeszékhelynek, de még így is punnyadás, kevés pénz Bp-i jó melókhoz képest.
Vidéken nagyon ki kell fogni a jó meló, nagy kihívás sok pénzt. Nekem sikerült Pécsen. 4 essel kezdődik a fizu gyakorlatilag. jutalék a régió bevétele után stb, de ez nagyon de nagyon ritka. Bp-en már nem annyira.
Egy bnőm angolt tolta, tapasztalat 0, képességek viszont jók SAP->450 es fizu 2 év után, az nem vészes. Újvárosban a kezdőket nyelvvel 250-280 ért veszik fel.
-
Kobe
veterán
én speciel fordítói (közel tolmácsi) szinten beszélek angolul, de nem pestiként (értsd vidékiként) nem sok esélyét látom bekerülni a pesti körforgásba. Ebben közrejátszott az is, hogy míg 2 szakot nyomtam kb 7 ezer forinttal több ösztöndíjért, más végigdolgozta azt a 2 évet suli mellett, és több szakmai tapasztalata van (nem mintha nekem nem lenne).
Vidéken meg sajnos a elgjobb melóban is elbutul 1-2 éven belül az ember, mert nincs kihívás, előrelépés, semmi szakmai pezsgés. Nem mitnha vidéken akadna ilyen elbutulós meló is....svédországot meg ne sajnáld, ismereme elég közelről az északi viszonyokat, rosszabb a helyzet a válság miatt, mint nálunk. Eddig úgy voltam vele, hogy pestre nem mennék melózni, semmi pénzért, most már én marha azon szitkozódok miért nem mentem mikor hívtak (mondjuk épp rosszkor hívtak) de inkább lenyelném a pesti békát, mint itt 23 évesen beülni egy irodába és 3 évenkénti 5%-os fizetésemelésért leépülni..... -
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
igen, ez így van, csak én a fősuli alatt nem foglalkoztam ezzel, mert álmomban sem gondoltam volna hogy villamosmérnökként nem tudok elhelyezkedni. ez volt a LEGkeresettebb szakma, és még ma is benne van az első 5-ben (elvileg). meg mindenki azt mondta hogy garantált az elhelyezkedés, méghozzá jó pénzzel.
gyakhelyemen nem maradtam, mert állatként bántak az alkalmazottakkal, meg a lóvé kevesebb volt mint a takarító fizetése
persze ha ezt tudom hogy 1 év múlva még mindig nincs (szakmai) munkám (van melóm, csak nem szakmai, hanem teljesen más) akkor ott maradtam volna.nyelv annyira nem megy (írásban megy faszául, szóban viszont nem túl jól). szeptembertől megyek tanulni, elvégzek még egy fősulit, programozó-matematikus szakon, meg elmegyek egy nyelvtanfolyamra, remélem így lesz frankó melóm majd. ha jól menne az angol, már lenne zsíros melóm svédországban, nagyon rá kell menni a nyelvre.
habár ezt a villamosmérnöki sulit sem én akartam, csak rábeszéltek, habár én sem tudtam mit akarok. ha most kezdeném, elvégeztem volna a zrínyit, és egyből tisztként mehettem volna a katonasághoz. ismerősöm így tett, már 300k-t keres, van ingyen lakása, és nem sok dolga van.
de mind1, majd lesz valami, nem bánok semmit (legalábbis még, optimista vagyok
). -
hejesírásó
senior tag
ha:
A, nem maradsz ott ami a gyak helyed
B, nem tudsz nyelveket nagyon jól + kiemelkedő képességeid vannak
C, nem dolgoztad végig fősulit/egyetemetakkor nem kapsz melót, csak ha szétdobsz 80-150 jelentkezést+hetente elmész minimum 1 inter juh-ra, és vársz 3-5 hónapot. Aki ezzel nincs tisztában még diploma előtt és csak utána jön rá, lépéshátrányban lesz azokkal szemben akik ezt már tudták diploma kézhezvétel előtt. Velük kezdik a helyek feltöltését. A nagy többség meg harcol a relatíve kevés megmaradt helyért.
Ha A-B- vagy C teljesül, nyert ügyed van onnantól, bekerültél a szakmai vérforgásba, amiben sokkal könnyebb bent maradni, mint bekerülni. Igaz szakmája válogatja, hogy mennyire nehéz bekerülni.
ps.:én ezt a jónépnek (mert ismerem a munkaerőviszonyokat) már évek óta hajtogatom, csak kevesen hallgattak rám

-
Djuree
félisten
hát ja, sajnos ilyen itt a helyzet

az a vicces, hogy az ország egyik legnehezebb suliját végeztem el 4-essel, de munkát sehol nem kapok, mert pályakezdő vagyok és nincs tapasztalatom, csak a szakmai gyakorlat, de azt meg leszarják
komolyan mondom ezt az országot be kéne tiltani... -
hejesírásó
senior tag
most jössz erre rá? nekem is voltak 65 kredites féléveim (not bsc, h minden 5 kredit).....mit kaptam érte az ö.díj átlag számításnál? nagy ló*****-t!
ha 30 nál többet veszel fel, akkor kapsz egy 0,x-es szorzót. szval aki jobban akar haladni, vagy több szakirányon van, azt büntetik!
de ez gondolom csak köz.ig-i szféra...versenyszférában ilyet még nem hallottam (8 éve dol gozom). olyan persze van, hogy (a szokásos körök után) csak 4-5 átlaggal veszik fel az embert, de az a felvételhez kell.
Amúgy neked is gratulálok.

-
Kobe
veterán
bizonyos munkakörökben a jeles diploma munkabér pótlékot jelent, ha huzamosabb ideig ilyen munkakörben helyezkedsz el, akkor bizony hosszútávon nem kicsi anyagi hátrány ér. Mert ők lusták 1 sorral többet írni a papírba.....
azt meg már meg sem jegyzem, hogy nem azért talpaltam végig jelesre az államvizsgát (a csoportomban elenyésző mennyiségnek lett az), jelesre a diplomamunkát és szereztem jelest az összes specializációs tárgyból, hogy a végén egy attól tök különálló szak miatt kapjak csak legjobb esetben is 4-est rá
és még arról sem beszéltem, hogy 2 éve több, mint 2x annyi kreditet teljesítek, mint akik 1 szakon vannak, és mégis jobb átlagot produkálok, de kb ennyit ért a többleterőfeszítés....szopókát 
-
Kobe
veterán
szintén 4es lett az egyik diplomám az egyik szakon, aminek kurvára örülök, mert lehúzza a másik diplomám jegyét, ami 5ös, csak másik szakon és lusták 2 bejegyzést rakni abba a nyamvadt oklevélbe

-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
grat, nekem is 4-es lett

-
hejesírásó
senior tag
a héten én is csinálok pp szmlát, de semmiképpen sem a hitelkártyámra

ui.:leállamvizsgáztam 4 es diplomát kapok
végre lesz időm elmenni játszani vmerre. -
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
paypal ultra biztonságos, ha elolvasod a szabályzatokat rájössz, hogy bármelyik banknál biztonságosabb. ha meg már a paypal szívja le a pénzed, akkor már nagyobb gondod is lesz, mint hogy oda a pénzed, kb. kitört a 3.vh

én már sok éve paypal-ozok, rengeteget vásárolok és eddig nem volt semmi gond... -
Kornel213
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi
Ha veszek akkor zöldet fogok venni! -
DreaD88
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi.
Igen, hallottam WD szakértelméről, tényleg érdemes rá hallgatni.
Azt hiszem az egyszerűbbik utat választom: vagy cyma, vagy TM Thompsont szedek össze.
Ebay-ről én se szívesen rendelnék
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
biztos van e-bay, de lehet én vagyok túl körülményes azzal, hogy nem szívesen engedem hogy a PayPal hozzáférjen a számlámhoz és zárolgasson rajta jobbra balra, ezért keresek hazai boltot inkább

-
macilaci78
nagyúr
E-Bay?

DreaD88: Van egy srác, WD, aki ha igaz a pletyka, M14-eseket csupaszít le és M1 testet faragtat rá fából, a tárakat meg annyira megrövidíti, hogy ne lógjon ki a fegyver síkjából. Ehhez meg kell venni magát az M14-est, rajtad áll, melyiket és rá kell venni WD-t, hogy Neked is csináljon.
-
Kobe
veterán
nem tudjátok, melyik boltban érdemes nézelődni, ha drop pouchot és AK tárzsebet keresek (amiket övre lehet applikálni, tehát molle jellegűt) woodland színben és lehetőleg újonnan ? Nézegettem softairt, de a hirdetések közt nem nagyon találtam ilyen kiegészítőket, reintex honlapján sem
-
DreaD88
tag
Hali!
Rá vagyok kockulva most egy us class-ra, először egy m1 garand-ban gondolkodtam, de szerintem no chance, hogy bárhol is kapnék emberi árak mellett.
Úgyhogy most M1A1 thompson-t néztem ki, egy alap cyma is jó lenne, legfejebb asztalossal csináltatok fa kit-et hozzá.A lényeg, hogy tudtok-e nekem mondani boltot, ahol van thompson (esetleg, ha tudtok, akkor még játszik az aeg M1 garand is), hívtam 44-es bázist, semmijük sincs, nowarban ugyan ez a helyzet.
Ha tudtok mondani olyan külföldi oldalt, ahol van kiszállítás, megbízható (esetleg rendeltetek már onnan), annak nagyon örülnék.Ezzel a témával (us class) kapcsolatban is várom a véleményeket, személyes tapasztalatokat, tanácsokat.
-
hejesírásó
senior tag
nekem erre azt javasolták, vegyek ruha alá húzható térdvédőt
-
Kornel213
tag
Oké köszi, akkor ki is próbálom a szombati játékon a keresztbe csatolást!Erre nem is gondoltam
Igen nekem is szétvágta a térdhajlatomat főleg amikor le kell térdelni
Ha jó lesz ez a keresztbe csatolás akkor nem veszem meg amit linkeltem, de ha nem akkor tuti megveszem!Kösz -
Djuree
félisten
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valamilyen jóféle térdvédőt?Vettem egyet a nowarba az akciós 3000ft-at könyök és térdvédő egybe!Nem is lenne rossz ha a tépőzár rendesen megfogná a lábam mert lépek kettőt és mindig lecsúszik!Ezt találtam:[link]
Ezt lehet kapni nowarba is!Valakinek tapasztalat? -
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére

Ami a hopup állító kerék alatt van. Ez a két oldalból álló fém tartja ugye a helyén a csövet, teflon szalaggal tekerd körbe párszor ott ahol a bemarások vannak, úgy hogy a hopup gumira is tekerd, így a tömítése is jobb lesz, és a cső is stabilabban fog állni. Ha nincs meghúzva normálisan ez a csavar, akkor lehet, hogy nem egyenesen áll a cső, de ha a bemarások és a két fém oldal között összerakva hézag van, akkor hiába van meghúzva a csavar a lötyögés ugyan úgy megmarad, ezért kell a teflon szalag. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Lehet, hogy nem pont egyenesen áll a cső a hopup egységben. Én a két CYMA Glock-omnál azon a részen teflon szalagot használtam, meg érzéssel, de határozottan meghúztam a csavart. A hopup csak tekerni tud oldalra felfelé ha nem megfelelően áll a csövön, de szerintem az nem 5m-en jelentkezne.
-
hejesírásó
senior tag
az usp aep-m kicsit balra hord ezen hogy tudok segíteni?
5 méteren a szóráskép ahhoz képest hogy hova célzom kb 5-6 centivel eltolódik balra.
ahop up oldalirányban modosít a röppályán? ahogy tudom nem. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
feka007
üzenetére
M4-es pontosságot ne hasonlíts G36 pontosságához. Különböző tipusú hopup van bennük, és mondanom sem kell, melyik a jobb konstrukció.
JG M16-ban tudtommal 6.04-es 51cm-es cső van, a Boyi M4-ben meg 6.07-es, vagy 6.08-as. Ha erősebb a JG, akkor nem kell csodálkozni, hogy pontosabb is.
A CA kérdést pedig már kitárgyaltuk.
-
feka007
veterán
Tuningolt fegyvereket is többnyire drágán szokták adni. Pl. softairen 55k-ért árultak Sportline M15-öt. Persze sokminden ki volt cserélve benne, de az akkor is egy gagyi Sportline. Egy Boyi M4 CQB 44-45k, erre rákell költeni 15-20k-t és akkor már normális fém testű M4-ed van, amit te alakítasz, és nem más csinálta meg.
Amúgy sztem ez hülyeség amit sokan mondanak, hogy "bármilyen fegyver legyen, úgyis rákell költeni 20k-t, hogy jó legyen" Az aug-ra pl egy fillért nem költöttem, és elég sokan csodálkoztak, hogy milyen jó. Tesóm JG M16-a sokkal pontosabb és erősebb, mint a Boyi M4 amit vett most. G36K is sokkal pontosabb. Persze egy Marui után már biztos nem tűnne soknak egy JG, de pl. a Classic Armyért nem tudom mért vannak sokan úgy oda, tized annyival sem jobb, mint amennyivel drágább.
-=Libria=-: Akkor most mi a különbség a 2-es meg a 4-es verzió között?

-
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nem a mérete a gond, nekem bőven elég az 1100 mAh-s akku, egy egész napos játék után még lövöldöztünk két tárat haverokkal, és még mindig nem éreztem hogy lemerülne (még az Aug-gal, de ebbe is ugyanaz az akksi van). A kiszedéssel meg a betevéssel van gondom. Jó, nem bonyolult, de azért lehetett volna vmi komolyabb megoldás erre, de nem lényeg, ennyi legyen a legnagyobb gondja.

-
Djuree
félisten
válasz
feka007
üzenetére
éppen hogy használtat érdemes venni. abban már valszeg ki van cserélve minden alap dolog, és megbízhatóvá lett téve. egy új kínai modellről minden elmondható csak az nem hogy megbízható

ezt tapasztalatból mondom. én is újra esküsztem az elején, de mostmár nem annyira.... -
hejesírásó
senior tag
nem értek még olyan nagyon hozzá, de nem vágom mi bajod az előagy szétszedhetős aksival. Ha nagy aksit akarsz veszel occsón utángyártott vastagabb előagyat azt szevasz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem rossz, fejlődik ez a cyma

(persze attól függ ki hol-hogy játszik, és milyen a többi játékos)

100% fém? és a festék ami rajta van az miből van?

. a bakancsom meg mindenem szarrá ázott. a bakancsomban totyogott a víz, marha jó volt így játszani, de hát a háború az háború ugyebár