Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
udi
őstag
nem fikázok én semmilyen márkát
nálam a lélektani határ az kb 35K.Az alatt max maroklőfegyvert vennék vagy azt sem.
ami ezen határ felett van (márkától független) azzal már lehet és érdemes eljátszogatni.aki belemerül az ugyis jobbra drágábbra cseréli a fegyóját
vagy belenyul picit a belselyébe 
-
udi
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
mindenképp érdemes ismert gyártó fegyverét venni és gyárilag 0kilométeresen át is nézetni

-
udi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
hát a "két shoti meg pisztoly" nem igazán M3 és M24 a pisztoly meg csak nem egy dragunovot takar....
sajnos mint mindenben itt az AIRSOFT-ban is az van hogy azt kapsz amit fizetsz.ami jó az drága.persze vannak köztes pontok de többségében ez igy van.pl a dragunov is jo "alap" egy sniperhez de ha komolyan akarod tolni akkor ahoz is csunyán hozzá kell nyulni (70K tunning cirka...+ távcső) -
udi
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
akkor félreértettelek
van róla valami fincsi képed??
-
udi
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
huu mért milyen fegyókat akartok???100K-körülieket vagy milyeneket??

-
udi
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
és ott is van garancia???

-
udi
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
gondolom megvették a kétezer forintos fegyvert.
ha 40-50K-ért veszel fél év garival akkor majd meglátod,amig még neked sem volt addig ne mondj vélemyént mert elfogult lesz
Amugy a "shotik" nem aeg-ek.a spring-es hulladékokról nem tudok nyilatkozni,mondd nekik hogy vegyenek komolyabb fegyót és nem lesz gondjuk
-
crazygránát
csendes tag
haverok vettek CG fegyvereket
2 shoti meg egy pisztoly
az egyig shotiban nincs fém, a másikban pedig csörög egy BB, eddig nem volt velük sok probléma
a pisztolyban sincs fém nem is nagyon volt használva, adtak hozzá egy lézert ami egész jó meg egy reddot-t ami csak egy műanyag lap ráfestve egy szálkereszt
szóval ami jó az drága szerintem ami olcsó az sz@r -
udi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
CYBERGUN

-
mykos
aktív tag
Elővettem karbantartásra a fegyómat, első lövésre is furcsa hangjai voltak. Szétkaptam gyorsan és nem örülök. A Guarder Piston teljes eleje leszakadt pistonhead-estül. a piston ott lifegett a rugóvezetőn
Bár ez most 99%, hogy anyaghiba, de szerencsére mást nem tett tönkre...nem úgy mint amikor a dugattyúfej szakadt le
Szerintetek melyik piston az ami kibír egy M120s-t(a gyári maruin kívül..bár lehet inkább azt kéne beletenni)...mert már lassan a fullaluban gondolkozom
mod: infinity torque up van benne..ez is lehet bűnös. -
udi
őstag
válasz
Dj. FreeBoy
üzenetére
Dj. FreeBoy:oksi ha van elérhető oldal akkor várom-várjuk

macilaci78:megint elmondom,nem védem a márkát de én nem vettem észre hogy annyira rossz lenne mint ahogy azt főleg a konkurencia állítja.Érdekes módon ott szidták a CG-t ahol nem árulják.És amikor rákérdeztem hogy mért rossz akkor a válasz:használhatatlanul sz@r mind.De a 20e Ft-os CYMA fegyókat meg árulják,az nem szar.
Ez egy picit minősíti a boltot sztem.
-
udi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez is CYBER fegyó: KJW Beretta??

-
macilaci78
nagyúr
KJW Beretta, full fém, a szán egyik oldalának hasa van. Behozza a júzer, hogy ezzel mit tud kezdeni. Kiderül a forrás, lelkesedésedet tisztelve nem írom le.
Mondom, akkor gariztassa le. Megtörtént, telefonon azt az infót kapta, hogy az összes Beretta ilyen.
A&K Minim mellől kiveszik a csomagból a rakasztárat és egy sima M4/M16 hicapet raknak mellé, a rakasztár meg kap egy 13000Ft-os csomagolást.
Örülj a szerencsédnek!
-
BaKeSZ87
őstag
A CYBERGUN dobozos M szériás fegyók A&K-k, az AK-kat nem tudom, a springes pisztolyok általában noname gyártók termékei, vagy KWC (megjegyzem a KWC springes pisztolyok elég jók, nekem is volt egy, erős, pontos megfelelő lőszerrel), a "swiss arms" "sniper" fegyverek Double Eagle, és AGM fegyverek.
Egyébként, hogy mennyire látni, hogy a lehúzáson van a hangsúly, 3000ft-ért árulnak "búcsús" springes pisztolyokat, 0.12-es lőszerrel 55m/s no hopup 120g
. NOWAR-ban nincs ilyen, ők szerintem érzik, hogy ez rájuk nézve lenne ciki, ilyen szart árulni. -
udi
őstag
Djuree: Gondoltam dob róla egy linket és nem kell keresni,én balga azt hittem hogy ez az egyszerübb

BaKeSZ87:Én készségesen elhiszek bármit de érdekes mód nem volt még garis próblémám pedig 10-CYBER fegyót vettem már.Ellenben egy két ismerős bepróbálkozott piacon venni CYMA fegyókat és hát mondanom sem kell hogy mi lett a vége.
Nem értették meg hogy hiába 6-7K val olcsóbb ki tudja honnan van és milyen.
Én azt mondom hogy tojok rá hogy mit csinálnak vele ha korrekten müködik,jól tunningolható,garis és nagyon profi összeszerelés jellemzi (CYBERGUN).A dobozolás pedig egyenesen lekenyerezett:
-dupla tárat kaptam hozzá egyből (ha törik akkor van mégegy)
-szereléksint gyárilag (alig szoktak ilyet)
-szerelési utmutatót (bár nem legyen rá szükség,de jó ha van)
-akksi
a többi szokásost már nem is írom
Egy negatívum van bár ez lehet hogy más márkát is érint az pedig a kenés....nos éppen ahogy a kis kinainak marad a kezén annyi zsirt kap a fegyó
Bár a CA-m is szárazon érkezett
-
udi
őstag
válasz
Dj. FreeBoy
üzenetére
Huuu ez komoly,nem is tudtam hogy otthon is lehet próbálkozni FPS-t mérni.
Esetleg tudsz mutatni oldalt ahol pontosan leirják hogy mit és hogyan??
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Dj. FreeBoy
üzenetére
A módszer elméletileg helytálló.
A fizikai törvényeit figyelembe véve teljesen mindegy, hogy milyen távol van egymástól a két lap és hogy az első lapot milyen távolról is lövöd meg, ki tudod számítani a csőtorkolati energiát.
Az csak számítási könnyebbség, hogy 1méter, vagy 1láb a két papírlap közötti távolság és durván 2 centiről lősz rá.Az fps-mérések 0.20g tömegű lősszerrel, "nulla" hop-up-appal történik és a lövedék kezdő csőtorkolati sebességére, energiájára irányul. Na ezt nehéz direktbe mérni 5-6 méter távolságról.
Az alap Marui AK47-től, M16A1-től (mert a TM mindkettőt gyártja) a 311fps teljesen jó, hitelesnem tűnő adat. De egy tuningolt akármilyen gyártmányú fegyótól kevés, így a hiányos ismeretek fényében nem nyilatkozom tovább. -
Dj. FreeBoy
csendes tag
Hello!
Egy kérdésem lenne nem tudom ki hallott a számítógép + mikrofon és egy program segítségével mérni lehet FPS-t. A veszprémi airsoft site-on volt róla bővebb info. Nos tegnap probáltunk az ott leírtakkal mérni. De kérdéses maradt egy két tényező. (Aki ismeri ezt a FPS mérést az tudja miről is van szó)
Elhelyeztünk 2 papírt ahogy a képeken látható volt. változtattunk a két papír méretén. 2méter és 3méteres beállítással. Nos az AK47-en 284 FPS-t mértünk egy M16A1-en pedig 254 FPS-t.
Viszont a rálővés az kb 5-6 méterről történt. mikor közelebb mentem és kb 3 méterről lőttem 311 FPS-t hozott.
- ? vajon milyen pontos adatokat lehet ezzel a modszerrel mérni?
Kérdés milyen közelről kell leadni a lővést? Illetve a 2 papír között mi az ajánlott távolság?Segítséget előre is köszönöm.
-
udi
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
cybergun
(sokan fikázzák nekem nagyon bejött,lehet szerencsém volt) -
udi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
jol mondod
haver pont ezt csinálta és kimaradt valami...aztán meg cirka egy napos játék után halt be a fegyoja majd uj rugovezető majd megint valami reccs és mire elhitte nekem hogy én elviszem és garival megcsináltatom addigra már a tüzváltokar is tropa lett.tehát vagy 20K alkatrész és gariugrás és 2heti bosszuság után végre észhez tért..ja és mindezt egy CA 100K-s fegyóval játszotta el 
-
macilaci78
nagyúr
Volt olyan, hogy behoztak egy szatyorban egy AK47-est, mert összerakni nem sikerült.
Másik: USP GBB: "Szétszedtük, összeraktuk, ez kimaradt."
A profi emberkének nem csak tapasztalata van, és szerszámai, de mondjuk neki már lehet, nem kell utánajárnia egy dugattyúfejre való O-gyűrűnek, egy másik nózinak, hogy a tömítések is passzoljanak, lehet, nem 320fps-t fog tolni a fegyó egy 120-as rugóval.
Nem elijeszteni akarok senkit az otthoni szárnypróbálgatásoktól, de arra nyomatékosan felhívnám a figyelmet, hogy minden egyes rugót, csapot és miegymást őrizzen meg a fegyverből.
Ugyanis nem tart tovább szatyorból összerakni egy fegyót, mintha szét kellene szedni. Ha pedig magunk esünk neki és valamiért keveseljük az eredményt, akkor azt vállaljuk fel. 
-
gabe_
őstag
Mindenképpen hozzáértő emberrel szereltessétek a fegyvert, mert rengeteg olyan apró dolog van, amire nagyon oda kell figyelni. Az nem elég, hogy egy videó alapján szétszeded-összerakod a gearboxot, hacsak nem a saját bőrödön akarsz tanulni, de azt a pénztárcád bánhatja. Szóval nem akarok ijesztgetni senkit, csak tapasztalat...

-
udi
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én személy szerint profi szerelővel csináltatom.Mindenki mondta hogy tök egyszerü csináljam magam de én inkább elvittem egy szerelőhöz és potom pénzért beletette és még garit is kapok rá.Minden pöpec és ha nyügöm van egyből csinálja.Ennél biztosabbat el sem tudok képzelni.Korrekt olcsó a srác ha esetleg kell valakinek ilyet csinálni akkor lehet hogy tudok segiteni.Az átfutási idő pedig állt max 1hét.
De ettől függetlenül otthon is próbálkozhatsz de akkor a fegyó garija is ugorhat ha rájönnek
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez a fegyver tuning az hogyan működik? Megvehetem az alkatrészeket, és belerakhatom házilag? Tuning után hol lehet (kell) beméretni?
-----
Kinek van Pécsi AS ismeretsége? Nézegettem netet, de eléggé döglött weboldalakat találtam csak, és jó lenne beszélni valakivel a helyi viszonyokról, mielőtt vennék egy fegyvert meg felszerelést... -
gabe_
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Persze, előfordulhatnak gyengébb darabok is. A kínaiak elég nagy tűréssel dolgoznak, ingadozik a minőség. Ha az összeszerelő kiskínainak jobb napja van, akkor kifoghat az ember olyan darabot, ami 130-as tuningot is lazán elvisz, ellenben, ha nem kapott előző este p..cit és rosszkedvű, esetleg összeszereléskor nem vesz észre egy hibás vagy rosszabb alkatrészt akkor már az alap fegyó sem úgy muzsikál ahogy kell.
Minél több alkatrészt cserélünk ki minőségire a gearboxban, annál kisebb a meghibásodás esélye, de ez elég közhely volt azthiszem.
-
VW
aktív tag
sziasztok.egy JG m16a1-ben milyen erősségű rugó van alapból? Ablakos cilinderrel szerelték,érdemes esetleg telire cserélni? köszi
-
gabe_
őstag
válasz
Dj. FreeBoy
üzenetére
Hali!
A fegyver erejét kronózással egyszerű megállapítani, a DE AK-kat gyárilag M90, esetleg M100 erősségű rugóval szokták szerelni. Fém csapágyakkal és csapágyas rugóvezetővel M110, M120-as tuningot simán elvisel ez a fegyó. Ha úgyis szét lesz szedve a gearbox, érdemes még megnézni és lecserélni a hengerfejen lévő O-gyűrűt. Nem nagy összeg, de sok erő elmehet, ha sz@r. -
Dj. FreeBoy
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy én egy Double Eagle M86 (AK-47) -es fegyot vettem. Meg is vagyok vele elégedve. Vettem hozzá csapágyazott rugóvezetőt. 6mm-es csapágykészletet, hézagolás és egy új hop-up gumit. Viszont nem tudom, hogy gyárilag milyen rugóval szerelték. Illetve mekkora rugót tehetnék bele. Jah V3-as GearBox és 1800mAH aksi. Gondoltam, veszek bele egy 120-as rugót de jó lenne tudni gyárilag milyennel szerelték. illetve mit érdemes még rajta kicserélni?
Illetve miről lehet megállapítani egy rugóról, hogy milyen értéket képvisel?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
udi
őstag
Uraim valakinek van ilyennel esetleg közelebbi kapcsolata??
Mert nagyon efelé huz a szivem

-
udi
őstag
Nem tudom hogy lehet e még kapni de tuti fegyó hidd el.Vagy még a SIG552-est ajánlom.Pici könnyü és összecsukható ami nagyon jol jön ha nincs hely (fákközött-épületben pl).Amikor az ember már sokat játszik akkor nagy valószinüséggel késöbb cserélgeti a fegyverét és eleve többet is használ.Nekem pl tartalékban vany egy gázos DESERT EAGLE gyönyörüségem az oldalamon ami 390-fps és ha baj van a fegyommal akkor jól jöhet.
A következő projekt pedig egy sniper lesz csak az eszméletlen drága
100K-tól indul a belépőszint sajnos 
-
udi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
félig épületes félig szabad pályán nyomom vele.átolvastam a szabálykönyvet és ott csak 400 a határ.igazából nem értem miért de ez van.haverokkal ugy nyomjuk ahogy jol érezzük magunkat és őszinte leszek senkit nem zavar hogy egy picit erős lett.ésszel játszunk és odafigyelünk a profi védőcuccokra.Amugy az ereje inkább a bokros pályákon jön ki mert ott érezhetően jobban tör át a susnyáson

-
Djuree
félisten
lenne egy olyan kérdésem hogy a tárban is feszteleníteni kell a rugót? ha igen hogyan? azt tudom hogy használat után egy egyeslövéssel feszteleníteni kell a rugót, de a tárban hogyan kell?
válaszolok magamnak
rájöttem már
-
udi
őstag
2hónapja nyomom a saját csapattal.tehát kezdő vagyok.Az első fegyóm Cyber SIG552 imádtam,de no tunning lehetőség.. aztán CA-MP5 gagyi volt..(tunningot is kapott szintén) aztán jött ez a jubileumi kiadásu Cyber AKM,ez pedig mindent visz.
Röviden ekkora a pályafutásom.Tehát nem tul nagy
Viszont imádok játszani
-
udi
őstag
-
BaKeSZ87
őstag
macilaci78 nem lesz CQB!
Olvastad? -
udi
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Megvettem egy Cyber KALASHNIKOV-AKM-et 50K körül és cirka majd ennyi tunning ment bele.CA-tunningcső (120-140),uj specka motor (ne kérdezzt fejből nemtudom),uj cső,a GEAR-BOX-hoz is hozzányultak és egy bazi nagy akksi.És 20-as BB-vel mért adat.Hivatalos papirom van róla amit már bánok lassan mert akkor lehet hogy hivatalos játékra nem is tudok menni

EZ AZ most igy néz ki,csak a távcsövet szoktam meg a szereléket leszedni mert kb 20kilo és alig lehet cipelni olyan nehéz. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hja, erre akartam rávilágítani az után, hogy leírta, hogy mit csináltak a fegyverekkel.
-
udi
őstag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Akkor ezt benéztem
Mi csináltunk egy kissebb (15fős..)csapatot és magunk szoktunk játszani.Páran kicsit hozzányultunk a fegyóhoz és megugrott az fps-számunk
Alapon 390körül volt de igy 520-on pár lett.Amugy tök furi mert alig lehet észrevenni különbséget a 400 és a 520-530között.Ez furi. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igaz, az csak 95 centi mint az AK-m

CPT. Pirk Arra gondolsz, hogy van e jelentőssége, hogy rövidebb a csöve mint pl a sima M14-nek? Lőtávban semmi, talán inkább pontosságban, de köztudottan nagyon pontosak az M14-ek, szerintem jó választás. CQB-ra én úgy mondanám, hogy korlátozottan alkalmas. Én sem mindig a 74-es AK-mmal fogok CQB-zni, hanem veszek majd egy AK ß-t.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Nem M14 Socomról van szó, vagy az is 112cm?
Amúgy annó az eredetit M14-et is azért Socomosítottak (, de szép ez a magyar nyelv), hogy kisebb helyen is lehessen mozogni egy ekkora tűzerővel.530 fps jó buli, szigorú egyes lövés, mid capo tárak, 20 méteres rálövési távolság, és csak azért kötelező a másodlagos fegyver, hogy ne érezz dobatásnak minden feléd futó alakot.

-
udi
őstag
Skacok egy buta kérdésem lenne.Nekem van egy 530Fps-es AKM.Azzal egyátalán lehet játszani???Vagy max 100m-ről skubizhatom a többieket a csatában??

-
-
BaKeSZ87
őstag
Ha arra gondolsz amire gondolok, akkor azzal nem lehet állítani semmit, az eredetin ha azt elfordítod akkor le lehet venni a mellső ágy felső részét.
CPT.Pirk M14-gyel ajánlom a CQB-t. Pontos, jó fegyver, de mozogni elég nehéz vele a hossza és a súlya miatt. Ha arra hajtasz, hogy ne legyél medik, akkor viszont jó választás.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
macilaci78
üzenetére
Az M14 az cyma lenne. Hosszú cső miért probléma? Pont az miatt vennék M14-et, inkább mint egy tucat AK47-et.
-
Djuree
félisten
aki ismeri az ak-kat segíthetne

van az ak tetején valami célzást segítő bizbasz
a fegyó közepe táján van. ezen van a hátső célzőtüske is (az első ugye a cső végén van). itt van egy kis kallantyú amit lehet mozgatni de én még nem mertem mozdítani rajta nehogy elbasszak valamit
ezzel mit lehet állítani?nem a hop-upra gondolok
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Alap csővel? Belekerült még a csapágyas dugfej is, elég erősnek tűnik.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A Socom M14 gyártóját nem közölted. Ha egy árban vannak, akkor M14-ből Maruit kérek.

Viccet félretéve: A JG SVD Dragunov 20 centivel rövidebb az éles Dragunovtól, de így is hosszú egy kezdőnek. Mellesleg kis akku megy bele, kényelmetlen a markolata (nekem) és a villaláb miatt orrnehéz. Amúgy a JG Dragunov egy Ak 74-S testet használ, ezen nincs rajta az infrabakk sem, a saját dobozában egyben nem fér el, csak tusa nélkül, egyben meg hosszú, pláne fegyvertáskában. Inkább RPK-t építenék belőle, mint mesterlövészt, főleg, hogy bejöttek a kínai motoros tárak is.

Az M14 Socom jóval rövidebb, de lehet, kezdőnek még így is hosszú, de ebben a választékban inkább ez. Cyma márkából ajánlom ebben az árkategóriában, AGM-et nem, Kart-ról nem tudom, gyárja-e. Nagyobb teljesítményű akku is belemegy.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Socom M14 és Jing Gong Dragunov közül melyiket vennétek? Azonos árban láttam őket...
-
Djuree
félisten
skacok ha mentek többen játszani és van hely a kocsiban, buszban, vonatban, hajóban akkor szívesen elmennék nézelődni, meg esetleg játszani is. még a benzinbe is dobok

persze csak akkor ha budapestre vissza tud hozni valaki

-
udi
őstag
Én is most kezdtem el eme gyönyörü sportot
Figyelem a topikot mert van mit tanulnom,de már most látom hogy jo helyre keveredtem
(eddig nem is láttam hogy van ilyen topik...) -
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Végülis ugyan mindegy, csak szépen illeszkedjen, meg ne kopjon el egyhamar. Holnap lesz ebből a szerelésből, ma már nincs hozzá hangulatom.
Szerinted 400 alatt maradnék még ha beraknám a csapágyas rugóvezetőt a 110-es guarder rugó alá? -
BaKeSZ87
őstag
Gyönyörűen szét tudja kúrni az ember ujját az a fogaskerék, ráadásul ami kulccsal egy fél fordulat, az ujjaddal tekerve 3-4 mozdulat. Nem véletlenül van hozzá.
Macilaci: Most értem haza, hallod amennyi cuccot hazahozott az az utánfutó... de azért tudtam volna helyet szorítani pár cuccnak a boltból
Most azon gondolkozom, hogy hozzá fogjak e még a perselyek gearboxba lapátolásához
Azt hittem ezek a perselyek acélból vannak, de mágnes asszony nem tartja vonzónak őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Anyagi helyzetek és életutak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy belenyul picit a belselyébe

. NOWAR-ban nincs ilyen, ők szerintem érzik, hogy ez rájuk nézve lenne ciki, ilyen szart árulni.

haver pont ezt csinálta és kimaradt valami...aztán meg cirka egy napos játék után halt be a fegyoja majd uj rugovezető majd megint valami reccs és mire elhitte nekem hogy én elviszem és garival megcsináltatom addigra már a tüzváltokar is tropa lett.tehát vagy 20K alkatrész és gariugrás és 2heti bosszuság után végre észhez tért..ja és mindezt egy CA 100K-s fegyóval játszotta el