Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
ide is beirom, hatha vki nem olvassa a softairt es ak-ra vagyna, cyma 036 akm abs verzio, 390fps, 4 ca fem midcap tar, akksi, tolto, stb, 40k
-
hejesírásó
senior tag
rendelt már vki ebaybannedről?
postásbácsi hozza vagy futár?

-
Kobe
veterán
sajna a futárktget nem úszom meg emrt ismerős nem krakkó felé jön. Máshol meg pont annyival drágább, ahonnan tudnám hozatni, mint amennyibe taiwangunrol jönne be, kereken 20 euróval több
de sebaj, még meglesz júliusban remélem
-
Djuree
félisten
nekem 43-ból jött be a fém/fa JG ak-m. ez a fegyver megér ennyit. mivel fém, lényegében egy életre szól. néha a bélését kell cserélgetni, de a külsö örök
...és később úgy alakítod ahogy akarod, mivel fém, lehet fúrogatni össze vissza, lehet felrakni rá cuccokat. az enyém már nagyon egyedi, megveszem sírásótól a tactical előagyat és tuti hogy csak nekem lesz ilyen fegyverem
arra is gondoltam hogy keményfából kimaratom a tactical előagy mását, elég komoly cucc lenne... -
Kobe
veterán
taiwangunról fogom berendelni, 149 + 20 euró szállítással együtt, kb 45, de még függ az euró mozgásától, remélem tartja ezt a szintet. Úgy döntöttem ennyit rászánok, ha ilyen cuccot adnak ennyiért. Nomeg úgy áll, hogy lehet akad olyan ismerős aki épp krakkó felé mozog kosival, így csak 40 kb. De maga a fegyver nem drágább, mint amennyiért a 036-ost dobálták idehaza (39-45 ezerig kb, plusz erre szálíltás) szóval még kvázi olcsóbban is jön ki ez vagy egy árban, mintha itthon vennék egy 36-ost
-
Kobe
veterán
no, ha minden jól megy, e hónapban még meglesz a fegyó
végre van 1-2 pozitív változás ez irányban [link] gyönyörű ez a fajta 
-
Djuree
félisten
én is akarok egy ilyen king arms behajtható tust

sowi: nem mindnek egyforma. 2 féle van. van amelyik tus oldalt van fogatva (ez a ritkább), és van amelyik meg felülről.
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
szerintem barmelyikre fel lehet rakni, de ahogy az elottem szolo is emlitette, lehet, hogy reszelni kell, bar minden ak-n asszem ilyen a felfogatas a tusnak
-
hejesírásó
senior tag
m4 meg SCAR-féle lehajtható elülső célzóka lenne még faxás rá.

-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére

Vmi ilyet építek... 74/47, itt már annyira nem számít, mert alig emlékeztet AK-ra (talán az AMD-re?), de egy biztos, dög nehéz lesz, mivel imádom magam szopatni

-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
http://www.kingarms.com/productpage.asp?prodid=1240
Tuscső
http://www.airsoftcanada.com/showthread.php?p=904549
Tus
Én ilyet szeretnék

-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Igen, ELVILEG jó, gyakorlatilag vagy jó vagy reszelni kell.
3 AK-t raktam össze darabokból, egymás alkatrészeit cserélgetve hogy megnézzem igaz-e, hogy CA,JG,CYMA kompatibilis-e egymással.
Volt ami lötyögött, volt ami össze sem passzolt, volt ami tökéltesen passzolt.
Nem kell megijedni, csak tudni kell hogy mókolás mindig van, pláne ha Kínait akarsz jobb minőséggel összeházasítani.
Ha ez megnyugtat én is pont ilyen átalakítást tervezek ugyanilyen alkatrészekkel

-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Remélem közel laksz Pesthez, hogy tapizhassak, mármint nem téged

-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
jóóóóóó

-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
kösz, megkuksizom. ennyit még meg is érne markolattal együtt, csak a posta ne legyen 30 dolcsi
vennék legszívesebben egy tactical ak-t is, de nincs ennyi pénzem, így a 47-esem alakítom át inkább
-
Kobe
veterán
már semmilyent, úgy döntöttem, hogy spórolok kicsit hozzá és 40 K-ért külföldről berendelek egy normális fa + acéltokos, nem spiáter cyma cm.048at. Azt még lehet is kapni, erősödik a forint, amint tudok, lecsapok rá, a 36-ost már nem nagyon lehet kapni külföldön, ergo lassan itthon sem és a 36-39 ezres átlagárhoz képest inkább 40ért az acél + fa. Belsőre tök ugyanaz a kettő
-
Djuree
félisten
nem tudja valaki hol tudnék ak47-es tactical előagyat venni?
-
hejesírásó
senior tag
ha a behajthatós váltámaszosok aksi time jával bajod van, raksz rá egy PEQ célmegjelölőt és ennyi.
meglestem a tipust, a válltámaszról annyit tudok mondani, hogy sokkal jobb mint a 028-b tactical-on, mert könnyen, gyorsan behajtható, miközben a j. kezed még a markolaton van, és azonnal tüzet tudsz nyitvni állítgatás közben. + nem akad össze egy front grippel sem ha behajtod.
Behajtott válltámasszal én pontatlanabbul lőttem, ezzel nem tom mások hogy vannak, lehet csak én vagyok még kezdő
-
Kobe
veterán
d-boys (kalash) rk-02es szériát ismeri valaki ? Láttam, hogy árban nem vészes, és el tudnám képzelni a továbbiakban, mint projekt-fegyvert...csak nem tom a kihajtható válltámasz milyen hátrányt jelent (akksiméret pl)...sajnos a cyma cm.036 kezd mindehol hiánycikk lenni.
-
hejesírásó
senior tag
conversion kitteket már árulnak. Sztem hatalmas ötlet, egy bajom van vele, rontja a célzást, és csak olyan gémen használnám, ahol tudom, hogy mindenkinek ilyenje van. Máskülönben én hátrányban lennék a töbiekhez képest.

Kéne egy PH! airsoft napot rendezni vmikor vhol egy messzi messzi galaxisban
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
komoly. mit ki nem találnak manapság

-
hejesírásó
senior tag
a sima BB-es nél mozog az "izé" a recoilosnál meg ezen kívül a válltámasz is elég faszásan rugdalózik

asszem ez az de nem vagyok benne biztos mert munkahelyemen mint mondtam nem tudom meglesni
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
az milyen, nem ismerem

-
mykos
aktív tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
"Delta Peack"
legalább kisebb betűkkel írta volna..
Hiába húst húsboltból, péket pékboltból
-
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Pont ilyenem van keletifrontból.
Mh-s akkukat ezzel töltöm (ha sok akkut kell töltenem és nincs idő a lassú töltésre) és a kisütést szoktam ezzel elvégezni.
Amúgy Cd-s akkukat és ha van elég időm, akkor azt 120-150-el töltöm RC csónakomból visszamaradt robbe töltővel (de a gyári töltőjük is ugyan olyan jó)Ez a töltő annyiból jó, hogy ki tudod vele sütni az akkukat, ami nem hátrány és hogy jelzi (és visszavesz a töltőáramból) ha feltöltött, ami az Mh-s akkuknál lényeges.
Mcray: természetesen azt is tud
rádugod, kigyullad a piros lámpa (diagnosztizál 0,5-1 percig) én nyomogatni szoktam a discharge gombot, kigyullad a sárga és már meríti is.
Cd-s akkuknál nem szeretem ezt a töltőt, mert amint kisütötte már tölti is és azért 1000-es töltés nem túl jó mondjuk egy Cd 1500-s akkunak :s -
sowi
őstag
haaat...nem bizom en ezekben a gazos fegyokban, egyszer mar eljatszottak ezt a gazos temat akkor is rafaragtak vele, eleg nagy gond a lehules, gondolom a hopup gumi sem ugy viselkedik mint kene ilyen hovaltozasoknal mint kene...viszont feelingre mar egy GBB pisztoly is kiraly, hatmeg egy karabely milyen fasza lehet
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nekem ilyen toltom van egy PC tappal meghajtva [link] ez csinal mindent, igaz en meg 38 dollarert rendeltem, de egy het alatt ittvolt, a reddot linket meg koszi mindkettotoknek, kurvara nem emlekeztem, hogy volt mar rola itt szo
-
hejesírásó
senior tag
amit a cyma 028-b hez adnak. nemtom fejből mekkora, de nem lehet túl nagy.
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
teljesen jó, nekem is ilyen van

de sztem inkább a gp akksi boltban vedd a váci úton, van rá normális gari és még asszem olcsóbb is...
Mcray: én 1500-as akksit töltök vele és még nem volt semmi gond
persze azért napokig nem kell rajtahagyni a töltőn... -
Kornel213
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nekem pont ugyanolyan töltőm van idáig 2-szer töltöttem vele a 3800mA-es 8.4V-os aksimat, szerintem teljesen jó nincs vele gond még szivargyújtóra is lehet csatlakoztatni
Mekkora az a rúdaksi? -
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Szia! 2 hete volt erről szó a Softairen. Többen észlelték, köztük én is, hogy az 1100-es akksikat ez a töltő megsüti mert 1000 a legkisebb töltés amit be lehet állítani. Én 2 darab kínai 1100-es sütöttem meg. A márkásabb akksiaim 2200-től fölfelé vannak és eddig csak azt vettem észre hogy mióta ezzel töltöm, őket, megtáltosodtak.
-
hejesírásó
senior tag
érdemes ilyen töltőt venni?
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
láttam. de ha te is akkor én is

-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
najó, lásd milyen fából (khmm titánból
) faragtak:igaz mostmár drágább lett, de legalább ingyen postás...
-
hejesírásó
senior tag
Tehát a kért ref. sight:
sowi[OFF]mert utánaolvasni neki fél nap, vagy több. a kereső programban meg amíg nem tudja az ember h mit keres addig nem fog találni.

neked meg 20 sec belinkelni.
ha 10*fél nap linkelés nélkül=csomó idő, helyette termelhetné a GDP-t

de 10*20 sec az semmi a10*fél naphoz képest[/OFF] -
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
hát igen, meg lehet őket is érteni, nem tudom miért nem lehet a keresőt használni

még ha egy újoncról lenne szó...
az a legjobb hogy mindennap megkérdezik ugyanazt, és minden fórumon ez megy...miért lusta mindenki utánaolvasni egy kicsit a saját érdekeinek? -
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Elnézve a véleményeket inkább felejtős a reflex sight.

-
hejesírásó
senior tag
bocs letelt az 5 perc
ez is long barrel
és levehető itt is -
hejesírásó
senior tag
ez hosszú csövü nem?
-
Kobe
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
valami hasonlót akarok megcsinálni, mit amit a korábban linkelt képen van, M4 CQB. Bár nekem jobban tetszik a hosszú csövű verzió, abból keresek oylat amit le lehet ugy csupaszítani mint amit te linkeltél, hogy később elé pakolni egy reddotot. Valami oylasmit mint itt a jobb oldalin
-
hejesírásó
senior tag
ez védettebb, és inkább ezt használják amerikai erőknél. ergonómiája is átgondoltabb, ha már csak ránézel látni rajta, hogy na, ez ki van találva. márpedig ha van vmi amit az amerikai filmekben és gémekben a user lát akkor az drágább...ez newton 12dik alaptörvénye

ettől függetlenül sztem simán jobb a tied, nem takar ki annyit, és nagyobb a lencse is.
ps.: egy előnye talán van a drágábbiknak, egyenesen napból fény nem esik annyira a lencsére, mert kis pici perem van a lencse fölött ha megnézed
-
feka007
veterán
válasz
hejesírásó
üzenetére
Hát igen, meg a designon is ront szerintem.
Szerintem ezt veszem.Ezzel az ebayes vásrlással tudna majd vki segíteni, aki mostanában rendel onnan?
Soha nem rendeltem még ebayről, nem szeretném elk.ni. 
-
feka007
veterán
Üdv, tervezgetek reflex sightot, nézegetem ebaybanneden, ezek a lehetséges jelöltek:
n1
n2
n3Van valakinek tapasztalata vagy akár tanácsa, hogy melyiket célszerű megvenni?
A desert mintájú valószínűleg inkább nem játszik, mert bár terveztem hogy lefestem desertre a G36-ot, de túlságosan elütne az itteni környezettől. Múltkori játékon egyik fazonnak volt ilyen a fegyóján, elég nagy feltűnést keltett.
üdv -
hejesírásó
senior tag
hordfogantyú, a képen láthatónál le lehet
kijavítanak ha tévedek, de a képen lévőnél sin van. de hogy le lehet-e a nem rovid csövünél......azt nem tom -
Kobe
veterán
M4-eseknél van ugye a különböző variánsok között a cqb és a "sima", hosszabb csövű
engem az érdekelne, hogy a "sima" verzióról le lehet külön szerelni azt az akasztószerű valamit a célzóka elől ? Pontosabban nem tudom megfogalmazni, bocs
1-2 képen láttam, hogy az alatt is rail van, csak nem tom jól gondolom e -
hejesírásó
senior tag
na mind1, beizgultam rá de nem nyert

ma megyek bankba paypal utcsó simítást elintézni. a héten megrendelem ebaybannedről, azt vagy jó lesz rá vagy fúrok faragok

-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nem Cyma kompatibilis. Én is megvettem és egyedül a felhúzókar cyma kompatibilis...
Boyi/Kalasz AK-hoz jött ki ez a készlet...
Szerk: Reszelés után a sátorvas is használható

-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
hja, azthittem, hogy eloagy, de miert nem veszel ra egy sima tactical eloagyat, azt is fel lehet karacsonyfazni es toredeke az x47nek
-
hejesírásó
senior tag
sajnos igazam lett, már meg is van a hunyó:
ez ez az x-47 készlet:
azért csak ennyi az áramert az előagy x-47 ennél sokkal drágább

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
tőlem is kértek már indexfénymásolatot egyszer

-
Kobe
veterán
öhm.
gazdasági válság miatt jegelve a cyma Ak projekt
Viszont ha jegelve van, akkor lehet inkább spórolok majd és valami jobban tetszőt...
Viszont lenne egy kérdésemA fent linkelt két képen, egészen pontosan milyen M4-es verzió van ? Boyiból próbáltam hasonlót keresni, de nem nagyon találtam pontosan ilyen típust....
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
te nezted mar a nowa webshopot? van vmi element x47 cuccuk 8550-ert raktaron
-
hejesírásó
senior tag
EZ TÉVEDÉS!
csak néhány cég a teljesség igénye nélkül:
Lufthansa systems
British American Tobacco
GE
P&G
Ernst&Young
+állami szféra is csak 4-5 diplomával vesz fel, ha jobb melóra jelentkezel.mérgemben hirtelen felindulásból ami a nyelvemre tódult, kapásból négy cég.
Aláírom, hogy a cégek és a munkák többségénél nem nézik. DE van nem kevés cég (pont azok ahol normálisan fizetnek!!!) ahol igenis nézik. Én még olyanba is belefutottam, hogy indexfénymásolatot kértek, mert össze tudsz hozni 4-5 diplomát úgy is, hogy közben végig kb 3-as átlagod volt

-
mykos
aktív tag
Ha ez megnyugtat: soha senki se fogja megkérdezni, hányas lett a diplomád(Kivétel a siemens). A műszaki fősulik államvizsga rendszeréről pedig megvan nekem is a véleményem. A mi diplománkat alázzák meg azzal ami ott folyik(egy bizonyos idő után szerencsére a diploma nem számít csak az eredmények...ha nincs diplomád az se érdekli őket nagyon, ha tudsz).
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
off:
nálunk is hasonló volt. osztálytársam akinek kb. nem volt egy deka saját munkája sem a szakdogájában, 5-öst kapott és még dicséretet is, és ment versenyre is a szakdogája
bezzeg az enyém, amiben volt tervezés is, az egész a saját munkám volt (najó 80%-a
) csak 4-est kaptam rá 
-
menalcas
őstag
Hella mindenki !
Van 1-2 dolog amiben hiányt szenvedek:
-Maszk(Ilyen fajta, szine ez vagy a zöld )
-470 bb-s gyorstöltő ( Ilyen, márka lényegtelen )
-AK47 szövet szíj (Ilyen )
-1500as 9,6-os Firefox kis akksiEzekre lenne mostanában szügségem, ha tud bárki bármelyikből eladót az pls dobjon egy PÜ.-t, tudom hogy nem épp ez a legalkalmasabb lap erre, de hátha pont az itteniek közül tud valamit

-
hejesírásó
senior tag
térvédő bevágásos probléma: kipróbáltam a keresztbe bekötőset, hát engem az is vágott.
Szval kitaláltam h a nadrágra a térdhajlathoz (hátulra) varrok fel egy tépőzáras okosságot.
a térdvédő pántjára merőlegesen, jó nagy érintkezőfelülettel (15 centire gondoltam és kb 3 centi széles), hogy a tépőzár meg tudja tartani, ha futásból hasra vágnám magam, és térdvédőre érkeznék.amin átbújtatom a térdvédő felső pántját. így az nem tud lecsúszni, de mégse kell annyira meghúzni, hogy bevágja a husod.
egyszerü. occsó. nem kell belső térdvédő
-
hejesírásó
senior tag
válasz
DreaD88
üzenetére
"Feelingbúzáknak biztos, hogy kötelező
"azt megnézem, h ki ne látná szívesen az ágyában

nagyon off: ma diplomaosztó, a komosoknál (komm.-művszervező->tanszékvezető Svábi aka.: infinity-tejföl) olyanra adtak kitüntetéses diplomát, hogy a csaj semmi extrát nem tett le az asztalra, csak egy tdk-t ami a borivásról szolt!!!!!! és ez egy műszakinak mondott oktatási intézetben, faxa. a diplomázók kb 35% komos volt. Majdnem mind 5-ös diplomával
A többi tanszék még olyanra se adott kitüntetéses diplomát, ha feltaláltál egy eljárást amivel az iparban mondjuk évente euro milliókat lehet spórolni.
-
DreaD88
tag
válasz
Kornel213
üzenetére
Erről annyit, hogy amint megérkezett a keletibe az az aK azonnal rá is írták, hogy lefoglalva

Az egyik keletis csókának am.Haverom a nowarban vett tactical AK-t ami elő van készítve a blow back-hez, és egy 6000 ft-os átalakítás után ugyan ezt tudja.
WD-nek (softair-ről) az volt a véleménye, hogy + 1 hibaforrás és hogy felesleges

Feelingbúzáknak biztos, hogy kötelező
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

legalább kisebb betűkkel írta volna..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)