Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Mióta árulnak ezek ilyesmit?
-
hejesírásó
senior tag
-
hejesírásó
senior tag
a nyitó 1es hszbe ennek:
sztem helye van -
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Eddig minden gépem volt tuningolva. Az a 3fps mindegy lenne, ha alkalmas lenne tuningra, de az ASRock ilyen szempontból nem nagyon kényezteti el a júzert. Leginkább COD4-re van használva a gép, meg netre, film nézésre, zene hallgatásra. Nem sokára kijön ugye a Modern Warfare 2, valószínűleg azzal fog még sokat pörögni a gép.
P5K-ról sok jót nem hallottam. Most, hogy mondod, egy ismerős sokat szívott ASUS lappal, memóriákat nem szerette. Jöhet a privi.

-
hejesírásó
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
asusokkal nagyon sok bajom volt.
most asus p5k-m van s kész tragédia, priviben elmondom h miért ha gondolod. meg a hozzáállásuk is az, volt 1-2 köröm velük. pedig mikor vettem nem volt még occsó
ha nem akarsz tuningolni, meg villogni 3 fps előnnyel amikor 80 fps ről beszélünk, akkor az asrock is tud jó lenni. ha nem 5 évre veszel gépet. nyilván nem a legolcsóbb asrockokrol van most szó. tesómnak mr 2 közép kategóriás asrockja is volt, ex szobatársamnak is volt. nincs vele baj. amiért veszed azt tudja.
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
elok a gep elott, objektivekrol okosodom, es kozben noi ciciket es seggeket retusalok ligthroomban (van akin ez a program sem segit...)

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Kinéztem egy gigabyte lapot, de elég drága, olcsóbb verzióban meg nincs nekik olyan, ami kapható is, ATX-es, minimum 4 SATA-s és 4 mem dimm-es. Valahogy csak a microATX-es gagyikat erőltetik.
Szal szerinted az Asus szar? Mert találtam egyet ami újonnan 11.000 Ft, és a fenti kritériumaimnak megfelel.
Vagy hogy fordítva?
gigabyte sosem rossz választás
asus mindig jó nemválasztás?
Elég jól rázza, az már biztos

(|) -
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Én Dj Raaban - Anima Libera c. remixét hallgatom
Közben infót gyűjtök, mert most állok át AM2 rendszerre, és kéne találni egy olcsó, de jó alaplapot. -
hejesírásó
senior tag
Ő jött, és hogy van-e az majd a meglássuk kategória. az utóbbi 4 napban inkább Ő hívott, pedig nincs is eu-ban, holott spórolnia kéne

futtassunk már egy kört h éppen ki mit csinál!
én ülök az irodámban, és e-learning anyagokat tolok. iszom a kúlámat, és figyelek az órám ketyegésére és a légkondi zúgására.
-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nő után nem akkor kell rohanni amíg nincs hanem ha már van és Ő jött magától. AKKOR kell hódítani. Ezt így 15 nő és 150 ezer telefonszámla( lehet több) után megtanulja az ember
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ugyan már, az sehol nincs ehhez képest

Azért vannak komoly hozzászólások, olvastad?
"kúrnám. agyon, lapáttal "
Mcray SÜN!

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ő automatizálásra szakosodott.
Hallgassatok minőségi zenét
:
Madam Xotic - Riói szerelem
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Tudom.
Bratyó is tanulta a fősulin, pedig ő villamosmérnök.
Ez van. Sajnos.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
úúúúúúúúú pedig a cnc-zés ha értesz hozzá jó pénz!
programozni a gépet tanultam, meg minden, de most már tutira nem tudnék semmit se kezdeni vele. nagyon gyakorlatias szakma, ha nem csinálod sulin kivul elég nehéz jónak lenni benne.
fura hogy nincs rá pénz. sok ember a válság miatt kap "szabadidőt" arra hogy képezze magát, kocsogség pont ebben az időszakban nem indítani képzést...
2 év?
az nem jó. én néhány hónapba is már belehaltam 
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nem, hanem akkor indul a tanfolyam. Amúgy már lassan 2 éve be vagyok jelentkezve a munkaügyre. Nem feltétlenül akartam villanyszerelőnek menni, de amire valójában jelentkeztem, az a tanfolyam nem tudni, hogy mikor indul, valószínűleg majd csak a válság után. Május óta nem kapták meg a lóvét rá, hogy elkezdhessék, szóval én már abban nem nagyon bízom. CNC forgácsoló lett volna az.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Szoftverüzemeltető, okleveles webtervező a szakmám, de persze munkanélküli vagyok. Ha novemberig nem lesz semmi, akkor megyek gyorstalpaló villanyszerelő tanfolyásra.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
adnak hozzá usb-ps2 átalakítót.....vszleg azért mert a gyárban látták, hogy usb kompatibilitással lesznek még problémák. nem ismeri fel, nem látja meg se nyikkan usb-sen

ami itt 2009 vége felé elég durva! egy billi amin problémás az usb->2009.

megkérdezhetem, hogy mi jó a foglalkozásod, hogy ilyen aktív tudsz lenni PH!-n?

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Hát igen, a technika a tesco saját márkája, ezért olyan is. A technika PMR-eket is ezért tiltotték be, elvileg nem árulhatnák, de nálunk a tescoban még mindig kint vannak a polcokon.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Az a lapos fajta Hama? Vagy valami wireless?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
tsco billi, és olan mintha diszlexiás lennél. ilyen az íráskép ha nem javítk.....holott le vala az gomb nyomva tisztességsen. majd ha lesz péz fölös, és megvan a folding stock, billi a következő kiadásom....
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Gugliztam, és valami jogszabályban olvastam, hogy "..... légfegyver lőfegyverré alakítása...", ebből az következik, hogy alap esetben nem lőfegyver. Legalábbis az én olvasatomban.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Az airsoft fegyverek igenis lőfegyverek, mert légfegyverkategóriába esnek magyar törvények szerint, éppen ezért nem tűzfegyverek.

És hogy egy CA Mp5 A4-et és az éles Mp5A4-et egymás mellett megadott szögből 3 lépés távolságból egy rendőrszázados sem tudott megkülönböztetni 3 lépésről, az is biztos.

helyesirásó: -1db AK47 i-cap tár
Ez valami Apple gyártmány?
-
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
profi toltot tudsz szervalni 39 dollarert a hobbicityrol, egy het alatt ittvan es utana soha nem lesz akkutolto problemad (gyk: ez tolt/kisut mindenfele akksit) nemtudom itthon miert szenvednek a gagyi kekzoldsargapirosledes "okostoltokkel"...
-
hejesírásó
senior tag
ez is gyó!
cserélném az alábbiakat értékegyeztetéssel:
-1db AK47 i-cap tár
-2db kicsi ak47 hi-cap tár
-1db AK47-s test műanyag cyma
-1db ak47-s v.támasz---honvédségi, és nem az a gagyi ami a cyma fegyveren alapból van!
-M88 sisak huzat 2 féle (woodland v.barnás-sivatagos/ sima zöld)
képeket kérésre dobokamit keresek:
egyszer
http://www.wolverineqtg.com/im.....icture.jpg
kétszer
bármilyen oldalra hajthatós AK47 v.támasz
háromszor
http://www.airsoftpost.com/ima.....3_B_lg.jpg
négyszer
vmi profi töltő sima gyári ak-rúdaksikhoz -
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
Now I lay me down to sleep.
I pray the Lord my soul to keep.
If I should die before I wake,
I pray the Lord my soul to take.kis resident evil
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ha nem ima, akkor miért hívják "rifle prayer"-nek, azaz fegyverimának?
Máshol "rifle creed", fegyver hiszekegy, így is imádságra utal. -
hejesírásó
senior tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
amikor megvettem első este aludtam vele, hogy ne féljen az új helyén, akkor elmondtam neki. ezt kiskutyával is ugyan így tenném, nem jó új helyen lenni. és nem ima. de pl a félelem litániát néha használom, mert segít.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
Fear is the little-death that brings total obliteration.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain. -
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
És mormolod is az imát elalvás előtt a fegyvereddel a kezedben?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Tán láttad a Full metal jacket című filmet?

-
hejesírásó
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
az ember csak akkor ölhet, ha ismeri fegyverét, ha nem ismeri, csak a két kezével, vagy még azzal sem tud ölni.
egy átlag ember nem ad nevet a fegyverének, és nem mormolja elalvás előtt:
This is my rifle. There are many like it, but this one is mine. It is my life. I must master it as I must master my life. Without me my rifle is useless. Without my rifle, I am useless. I must fire my rifle true. I must shoot straighter than the enemy who is trying to kill me. I must shoot him before he shoots me. I will. My rifle and I know that what counts in war is not the rounds we fire, the noise of our burst, or the smoke we make. We know that it is the hits that count. We will hit.My rifle is human, even as I am human, because it is my life. Thus, I will learn it as a brother. I will learn its weaknesses, its strengths, its parts, its accessories, its sights and its barrel. I will keep my rifle clean and ready, even as I am clean and ready. We will become part of each other.
Before God I swear this creed. My rifle and I are the defenders of my country. We are the masters of our enemy. We are the saviors of my life.
ja és még vmi, csak azért mert vmi nem logikus még nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan politikusok akik ne szavaznának tök simán igent arra a vmire.
ha a közvélemény az ilyen esetekre beparázik, és vmiért rávetül a fokusz az airsoftra mint kibúvóra a nem parlamenti erők kiképzésére akkor bajban lehet a sport
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ezért írtam, hogy akkor ne tegye senki off-ba a hozzászólását, és akkor ennyi.
Akkor az első hozzászólásban azt is le lehetne fektetni, hogy komplett fegyvert ne hirdess a topikban, de alkatrészeket attól még lehet. Bár az airsoft fegyverek nem lőfegyverek, inkább ne hergeljük az alvó oroszlánt.
Szerintem nem feltétlenül kell nekünk összeszedni minden infót az 1. hsz-be, a www.airsoftujonc.hu -n ott van minden, az direkt erre lett kitalálva. Viszont hasznos linkek, meg hogy egyáltalán mi is ez, ezek mindenképp helyet kell hogy kapjanak.Engem az borít ki, mikor "szakértő"-nek nevezett emberek simán rámondják egy airsoft fegyverre, hogy igazi, meg sem nézik jobban. Egy dolog, hogy hasonlít ránézésre, de egy valódi szakértő szem kiszúrja a különbségeket.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Ne aggódj, ha ez bekövetkezik, biliárddákóval fogok randalírozni a belvárosban és darts nyilakkal riogatom majd a közeget. Hátha a kocsmákat is bezárják kollektíve.

Sajnos amit említesz, az valós fenyegetettség, de tisztában kell lenni azzal, hogy egy ilyen állam ellenes bűncselekménynél az airsoft max eszköz lehet. Nem leszek romaellenes öldöklésre kiképzett gárdista csak azért, mert aktívan airsoftozok és némi sikerélménnyel űzöm ezt a sportot. Ilyen erővel egy ninjutsu, vagy akármilyen küzdősport, mely tartalmazhat emberélet kioltására is alkalmas fogásokat, szintén tiltólistára kellene kerüljön. És itt igaz a mondás, hogy nem a fegyver öl, hanem a mögötte álló ember.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
a no 1 hsz alapos bővítését én is támogatom! jó ötlet!

attól nem féltek, hogy a sok szir-szar eset miatt amiket a média felkap, az airsoft eszközök betiltására rámennek a döntéshozók? és sajnos ezen híreknek a valóságalapja a mi szemszögünkből mindegy, mert ha sok ilyen lesz akkor azt a birka jónép összemoshatja esetleg az airsoftosokat a militarizálódó parlamenten kívüli erőkkel.
szerintetek?
mert ha belegondolunk, állóképességet, csapatmunkát, alapvető taktikai elemeket airsofttal elsajátított egyének és csoportok harcértéke valós helyzetben nagyobb lehet, mint egy átlagos emberé aki max a búcsúban lő 1-2-t évente->ergo: kockázati tényezőt jelenthet az airsoftos társadalom megléte napjainkban.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Ejnye már, minek bomlasztani a közösséget?
Viccet félretéve: itt legalább szabad kicsit ökörködni, és nincsenek azok a nagy leoltások, mint a softairen, ja és a modik is pártatlanok (áldott tudatlanság).
Az airsoft adok-veszek meg azért sántíthat, mert az airsoft szerves részét képezik a fegyverek, amelyek adás-vételét a Ph! Alapelvek mellett a magyar törvények sem teszik lehetővé ezen a fórumon. Ne adjunk a modiknak plusz munkát azzal, hogy az ilyesmire külön oda kelljen figyelniük és adott esetben bannolni az egyes tagokat.
Inkább olyasmit támogatnék, hogy az első hsz-ba összeszedegetni az érdemi információkat akár hivatkozva is a topik egyes hozzászólásaira. Például milyen fegyverrendszerek vannak, honnan mit lehet beszerezni, stb. -
BaKeSZ87
őstag
-
hejesírásó
senior tag
JÓ! Nem fogom!
GTAIV eredeti elcserélésre vár (mivel végigvittem) arsoft akatrészekre, ruházatra, stb
bármi szóba jöhet! -
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
sztem soha

-
hejesírásó
senior tag
banneden van újfajta reflex sight
-
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
ja
de akkor mi ez a 78? chat.hu-n használtad hogy öregebbnek nézzenek vagy mi?

más: sztem jó ez a cím. úgysem járnak ide annyian. mi meg már lassan egy kis családdá aszalódunk össze, akkor meg már tökmind1 a cím...
-
BaKeSZ87
őstag
Egyszer már felmerült bennem, hogy meg kéne változtatni a topik címét úgy, hogy ne legyen OFF se az eladó cuccok linkelése/hirdetése, se a nem feltétlenül az airsofthoz tartozó beszélgetések, aki hozzám hasonlóan gondolja, az segítsen keresni egy olyan topikcímet, ami lehetővé teszi a fent említetteket. Nekem elsőre ez ugrott be:
"Airsoft játékosok klubja, adok-veszek-beszélgetek" -
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
de így látják hogy milyen öreg vagy
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nekem ez már régi nickem. Szintén nem volt szabad a szám nélküli verzió az első netes reggelésemkor vagy 10 éve. Azóta használom és igenis kell a 78, mert így teljes a nickem, ez van a felvarrón is.

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
A Jedi visszatért néztem, de bealudtam rajta

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Sok ész nem kell hozzá

-
BaKeSZ87
őstag
Ha nem használnátok mindenhol más nick nevet, akkor nem lenne ilyen.
-
hejesírásó
senior tag
love.hu

-
Thome
veterán
Hát, ez van, ezt kell szeretni! (Kénytelenek lesztek
)Mcray: Lesznek még ilyenek errefele!

Szerk: Asszem' Tyutyu vagy?

-
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nekem is az jutott eszembe hogy ez olyan mintha egy chatből vágták volna ki.
Thoma ez a "lehet?" nagyon ütött

-
macilaci78
nagyúr
válasz
hejesírásó
üzenetére
Meg az irigységé.
-
hejesírásó
senior tag
szerelem szaga szálll....
-
Thome
veterán
Nu, itt az én djágaszáágom, hátha érdekel valakit:
-
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Én tettem bele Element kamrát, deepfire gumit meg element H lenyomót. Cső maradt alap. NA akkor már minimálisan szórt csak. A mostani cyma cm041b meg alapból odaveri. Viszont abba faragni kellett a H lenyomón hogy beleférjen. Itt már nem votl akkor különbség mint a boyinál, de érezhető.
-
BaKeSZ87
őstag
-
Nem csavar oldalra. Ha a fehéret tszi be nem a feketét akkor jelentős javulás lesz a sima lenyomóhoz képest. Főleg a gyári szutyok Boyi kamrával. Rengeteget szenvedtem anno mire megfelelő pontosságot sikerült kifacsarni egy ugyan ilyen fegyverből. Itt minden részlet számít

-
Thome
veterán
Na némmá' idetaláltam!
Van 1-2 kollega is, úgy látom!Szerk: Valaki 20-án jön Pestszentimrére?
-
feka007
veterán
Na megvan az M4, elég jó darabot fogtam ki, 15-20 m-re kb 10 centi a szórásképe.
0.25ös BB-vel 335-340 fps. 0.20as nem volt kéznél (csak amit adtak a fegyóhoz, de azzal inkább nem kísérletezek, már kinézetre is borzasztó), de kb +30 fps lenne (anno az Auggal mikor 25-össel 270et kaptam, 20-assal 295-öt..). A tár adagolása még néha szarakszik, be kell járatni. Majd még jön a holosight, meg a grip. Szombaton viszem játékra Thökölre. 
Majd tavasszal kap egy kis tuningot sztem, addig jó lesz sztem így.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pl könyv is van ha jól megnézed.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az nem jó. én néhány hónapba is már belehaltam