Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na most kaptam a levelet hogy holnap mehetek be a vámra az ak-m ért

-
gabe_
őstag
Na megvolt az első játék vele, nagyon meggyőzően teljesített. Sajnos lekronózni nem volt lehetőségem, de kipróbáltam JG, CA, Dboys tárakkal is lőtt. Meg vagyok elégedve vele...

-
BaKeSZ87
őstag
A nagynyomatékú fogaskerékkészlet 3000+pk-ért vihető, ha érdekel valakit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
wtf
:
öööö -
Djuree
félisten
na skacok itt az új brutális fegyverem
:
brutál550fps, 80méter lőtáv, extra könnyű szerkezet, diófa tus.
-
gabe_
őstag
Nekem is az AK marad az örök kedvenc, igaz most kipróbálok valami mást is... Valszeg szerdán érkezik meg a hk416-osom.
-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
g36c is jó kis fegyó.
ez hogy tetszik: g36custom
sztem jól néz ki.de azért az ak az örök szerelmem
-
crazygránát
csendes tag
G36C-n legalább nem kell szórakozni a sínekkel, de ez nem pótolja Kalasnyikov szépségét (bár nekem a G36 jobban tetszik
) -
BaKeSZ87
őstag
Elvileg még egy csavar tartja, amit gondolom szintén adnak hozzá, van az irányzék előtt jobb oldalt, egy elforgatható kis kar, ami az eredetin a gázvisszavezető levételét teszi lehetővé. Namost bal oldalról tartja egy csavar, ezt ki kell majd csavarozni, és szintén egy hosszabb csavart kapsz ide is, azzal még rögzíted, és akkor kész is, meg az irányzék állítópöckét kell beilleszteni a furatba, ami a szereléksínen van oldalról. Egyáltalán nem bonyolult, menni fog, leírni bonyolultabb mint megcsinálni, 1 perces meló.
-
BaKeSZ87
őstag
A képen fém AK front set látható.
4 csavar fogja össze a testet és a front set-et. Kettő a tárfészekben van, kettő pedig a tárfészek, és a mellső ágy alsó része közt a testen keresztül megy a front setbe, na ezzel a két csavarral rögzíthető ez a sín. Elvileg jár hozzá két hosszabb csavar, hogy elérjen a front setig.
-
Djuree
félisten
kéne egy kis info:
vettem egy jg ak47-et ami még nem jött meg. az oldalán nincs oldalkonzol, mint a cymáknál és így nem tudok rá szereléket rakni. barkácsolni nem akarok, nem mintha nem tudnék csak nem akarom szétbarmolni.
viszont találtam egy ilyet:
sín
ezt alulra kell csavarozni, csak nemtudom hogy ehhez kell-e furni lukat vagy már van eleve a fegyón. -
BaKeSZ87
őstag
Na rendeltem egyet UNC-ről, ilyet:

Jövő héten elvileg megjön
-
Djuree
félisten
most megy a pro7-en egy film az airsoftról, németül. bemutatják a fegyvereket, működésüket, tesztelik erejüket. elöszőr csak 0,5j-os cuccokkal püttyögtetnek, aztán a páncélteremből előkerülnek a komolyabb cuccok. ugye germanben max. 1 j a megengedett erő...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jövő héten Maroslele? Rá is tudsz pihenni, hisz szabin leszel

-
BaKeSZ87
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
nekünk a bmf-en is volt ilyen lehetőség, igaz nem "érsoft" hanem sima lövészet. habár én felmentést kaptam tesi-ről, a kosárlabdázás miatt

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gergello
üzenetére
Vannak a különböző karokon airsoft öntevékeny csoportok, akiktől lehet érdeklődni, meg van egy sport egyesület, ami eddig sportolói felmentést adott. Vagy idén is ez lesz a metodika, vagy kurzuskódos önálló tesióra lesz, még a tesi tanszék nem döntött végegesen, de ez már csak hetek kérdés.
Ezzel kapcsolatban csütörtök esténként szokott lenni fogadóóra.gabe_:Az egész jövőhetet kérted?
Remélem, időben megkapod. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabe_
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
jövőhét...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gergello
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
Hali!
Régebben azt hiszem, te írtad., hogy SZTE keretein belül van valahogy airsoft, amit el is ismernek mint tesi óra.
Részleteket tudnál mondani esetleg? -
gabe_
őstag
Juhé, már pesten van a csomagom!

-
gabe_
őstag
Kár vitatkozni, hogy melyik márka a sz@rabb. Mindegyik gyártónál előfordulnak hibás darabok (Még a TM és a CA fegyvereknél is, igaz sokkal-sokkal kisebb arányban). Ez van. Egy kis szerencsével lehet kicsi pénzért erős, megbízható fegyverhez jutni, ugyanúgy előfordulhat, hogy befektetsz egy drága, sokat dicsért fegyverbe, és az első játékon behal. Jó, mondják, ott a gari, de ha mondjuk 100-150km-re laksz a fővárostól (vagy ahol gariztatni tudod), mindenképpen csalódás.
Nekem például a gari abszolút nem jelent semmit. Ha esetleg behányt a csúzli, szétszedem, megnézem mi a baj, anyázok, és megrendelem az alkatrészt. De ez csak az én álláspontom. Persze igyekszem olyan fegyvert választani, amiről általában jó véleményeket írnak fórumokon, és amihez találni alkatrészt is.
Uff beszéltem.
-
crazygránát
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
igaz a marui nem lő dobozból 400+fps-t, de az illető leszigetellte rendesen

-
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
ok, azokat a fegyókat nem kisérem figyelemmel. én csak az ak tipusokra szorítkoztam. a többit nem tudom milyen GB-vel gyártják...
-
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
AGM is csinált:[link]

-
BaKeSZ87
őstag
Gearbox verziók:[link]
RicHarD A Cyma AK-k bizonyítottak, bírják a strapát, nincs velük sok probléma.
A Boyival az volt a gond, hogy 7mm-es csapágy ment bele, és iszonyatosan kilógott a gearboxból, és a motor grip felső része összefelé tart, benyomta a csapágyakat, így szorult a bevel gear, kicsit faragni kellett a grip-en, a másik gond, hogy elkopott benne a cut off lever, és a guarder pedig nem volt jó bele, a harmadik, meg hogy eltört a fém teste. Alkatrészenként eladtam, vissza is hozta az árát.
Ha nem használtam JG-t huzamosabb ideig, akkor nem írhatom le, hogy mit írnak róla egy másik fórumon a felhasználók? Mindenből van szar, ez tény, ezt írtam is már. Mikor egyre többen írták a fórumra, hogy eltört nekik a ver2-es GB, akkor eldöntöttem, hogy én nem veszek ver2-es gearbox-szal szerelt JG fegyvert. Nem a márkával van a bajom, mert az AK-ik nagyon jók, de nem összehasonlítható egy TM-mel, egyszerűen nem egy kategória. -
BaKeSZ87
őstag
Ha a JG-k csak 300fps-t lőnének, garanciát akkor sem kapnál rájuk
A hozzászólásod második részéből pedig kiderül, hogy nem igazán vagy tisztában, hogy mik is ezek a verziók.
RicHarD: nem volt JG puskám, de láttam már szétszedve JG gearboxot. Nem használtam JG-t huzamosabb ideig. Először volt egy második szériás de még bax rendszerű hopup-os Cyma AK47-esem, aztán egy Boyi M4A1-em, aztán most visszatértem Cyma AK74-re. A Boyi M4-el voltak gondok, a másik kettővel nem, az M4-et ezért el is adtam. Figyelemmel kísérem a JG fórumot, ugyanúgy mint a többit. Túrjál csak nyugodtan. -
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
És ki beszélt itt tesztről? TM kapásból nem erősített GB-vel dobálja a cuccait. Esetek 90%-ban műanyag a rugóvezető stb..
Volt már neked JG puskád? Láttál már szétkapva JG-t? Esetleg használtad huzamosabb ideig?
A te fegyveredből nem volt gyengébb széria? Gondolom még egy sem hibásodott meg.
Azért, mert neked nem ilyen van, és ezek az újak bizonyítottan sokkal jobbak nem kell itt leosztani mindenkit. Olvasd végig a softair JG fórumát.Milyen fegyvered van? Mindjárt túrok elő róla valamit.
-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
hmmm...akkor úgylátszik tényleg van az ár mögött valami

-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
érdekes módon pár haver már huzamosabb ideje használ jg-ket, sosem tartják karban őket, se hopup gumi csere nem volt se semmi és még egynek sem volt semmi baja. se bb nem ragad be se semmi. ráadásul a tm gyenge mint a harmat. jó ha megvan a 300fps alapból...még szép hogy bírják az alkatrészek, azt a kis fps-t még a papír is elbírná szinte

már rég nem gyártják ver2-es GB-vel a jg-ket
ugyanaz a ver3-as van bennük mint a TM-ekben csak erősebb anyagokból. -
BaKeSZ87
őstag
Inkább te olvass softair fórumot
, egy teszt az csak egy teszt, de ha már tömegesen írják a ver2-es JG boxokról, hogy törnek, akkor csak lehet benne valami. Ver3-al nincs gond.
A bármilyen alkatrész cseréje nélkül 130-as rugó meg mese habbal. Ha ez így lenne, akkor a világon senki nem venne tuning alkatrészeket. Túlmisztifikálod a JG-t, iszonyat messze van a TM-től, de még a CA-tól is. -
Djuree
félisten
igaz, az újabb cyma ak tactical is tolja a 400-at. viszont gyengébb egy picit az anyagfelhasználás és sorjás is picit, tesztek alapján. meg fogtam már cymát, valahogy nem az igazi az ak-juk, méretre is mintha kisebb lenne mint az igazi.
hopupgumit nehéz cserélni? még sosem szedtem szét fegyót. szakemberhez kéne vinni de nem akarok ezért is pluszban fizetni.
-
Djuree
félisten
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
nem fogja ledobni. a jg mostanában sokkal jobb anyagokból készül mint pl. a marui
olvass teszteket az új szériákról...csak egy hop-up gumi csere kell, mert a gyári elég kemény. simán elbírja a 130-as rugót mindenféle más alkatrész cseréje nélkül. dobozból 400+ fps-t visznek. van más ilyen márka? nincs. ennyi... -
Vettem nemrég JG M733-F Commando-t. Meg hozzá fém testet. Szétszedtem, hogy a gb-t megkenjem rendesen. Erre mit látok? Erősített GB, alu csapágyak, tökéletes hézagolás. Felirat nélküli alu fogaskerekek. A fém testbe tökéletesen passzol, csak egy fém hopup kamra kellett. Dobozból kiszedve 380-390 fps. Ezek után CSAK JG!
-
gabe_
őstag
Jó fegyvereket gyárt a jg. Meg merem kockáztatni, hogy a kínaik között a legjobbat. (Ár-érték arányban biztosan)
Énis egy fullfém fegyver mellett döntöttem, manapság már az a trendi.
Gondolkoztam az AK-n, de mivel egy AK-47 volt az előző, úgy gondoltam, hogy kipróbálok más típust is. Persze, lehet, hogy visszasírom majd a jó öreget... 
-
Djuree
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
mondjuk én elbasztam mert a számlára rá lehet írtani bármilyen összeget. ráírathattam volna 10k-t és akkor már vámmantes
na mind1, mostmár nem tudom visszamondani, majd legközelebb. -
BaKeSZ87
őstag
Csapattársamnak vámmentesen jött be egy Bell gbb.
Softair fórumon többen is írták, hogy gunnerről nem azt kapták amit rendeltek, eladó cuccok topikjában fel-feltűnnek időnként olyan hirdetések, hogy eladó mert nem azt küldték amit rendeltem. -
gabe_
őstag
Hát, ez az áfa- meg vámmentesség elég városi legendának tűnik...
Én még nem hallottam rosszat a gunnerről, jópár csapattárs szokott onnan rendelni, valaki rendszeresen, de még nem panaszkodtak.
Na mindegy, legyen szerencsénk!
-
Djuree
félisten
habár nemtom mi igaz ezekből a pletykákból....

na 218 dolcsi volt pk-val együtt a jg ak47 (ez a legjobb változat, full fém és igazi fa, alapból 400 fps fölött tol). erre jön még majd az áfa meg a vám. hallottam pletykákat hogy volt amit meg sem vámoltak meg az áfa is elmaradt, hátha bejön
jó drága ez a szar de ez a világ legjobb ár/érték arányú airsoft ak-ja tesztek szerint
-
Djuree
félisten
de olcsóbb lett volna de sok negatívumot olvastam róla. volt olyan srác akinek 4 rendeléséből 3x rosszat kapott. 1x teljesen más fegyót kapott, 1x kihagyták a tárat meg az akksit, 1x meg nemtom mit mondott. másik meg azt mondta hogy állítólag használt fegyókat újként adnak el. inkább maradtam a wgc-nél, drágább de biztosabb.
-
Djuree
félisten
válasz
crazygránát
üzenetére
az lehet

rendeltem wgc-ről egy ak47-et (full fém és fa). 157dolcsi, majd meglátjuk mennyiből jön ki postával, vámmal, stb-vel. remélem nem basznak át nagyon

-
Djuree
félisten
na voltam a jocón fegyót nézni. hát mit mondjak? alig találtam meg de utána egymáshoz közel volt vagy 5 hely ahol árultak airsoft fegyókat. csak cyma volt, meg yika, ami ugyanaz mint a cyma
de olyan nem volt ami nekem kéne. sima ak. de jg kellett volna.
azt mondja az egyik helyen a csóka (nézegettem egy cyma ak47 tactical-t) hogy 23k-ba kerül, mondom nem ilyen kéne csak nézem, azt mondja mennyiért vinném el? mondom nem kell csak nézem, de nagyon erősködött. mondom majd visszajövök. azt mondja, biztos? mondom igen. aztán el is húztam onnan
-
Djuree
félisten
na elkelt a bétám 20k-ért

a poén az hogy 18k-ért árultam, erre a srác megkérdi hogy 20k-ért odaadom-e? mondom hogyafenébene

habár vaterán árultam, lehet licitre gondolt ezzel a 20k-val. kis 14 éves csóka vette meg
várok a pénzre, erre faterja kihoz egy magyar amp-t (olyan mint az amd csak gránátot is lő)
szerencsére hatástalanított volt 
-
udi
őstag
Látom senki sem merte felhivni
Pedig itt a száma: Joli 06905555444
-
macilaci78
nagyúr
-
udi
őstag
Vállalja valaki hogy megkéri az asszonykámat hogy elmehessek a harcra vasárnap???
-
gabe_
őstag
válasz
crazygránát
üzenetére
Meg mondjuk az összes csatlakozó, a fegyverben és a motor... Ha csak az egyik zárlatos lesz, elpukkan az akksi
-
udi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Nem az esővel van bajom csak mivel én mocival mászkálok igy az esős napok kilőve számomra.
játszani már én is játszottam pötyörgö esőben ami tényleg jó volt,bár amikor éppen kusztam a trutyiban hason az már nem tetszett annyira
-
crazygránát
csendes tag
egyik haverom "álma" az hogy esőben játszon, szóval nem kell rinyálni
az a lila meg zöld AK tár elég érdekes volt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, pedig 28.-án elhagyta Hongkongot.

:

Remélem, időben megkapod.