Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Shingen
üzenetére
Hű, legalább izé és hogyishívják nélkül le tudtad írni.

Green gas-ban van szilikon, ami keni a tár belső elemeit. Ha nem propángázt használsz, nem kell bele semmi plusz.
a kiáramló gáz kinyomja a felesleges szilikont - igen, hosszú távon a szánba, azaz a kamrába, dugattyúba, nóziba, hop upba, gumiba, csőbe.
Tudom, hogy azt írja a "szakirodalom", hogy kézzel nyomd meg a szelepet a kezedben, de arról gondolom, elfelejtkezik a szakirodalom említést tenni, hogy a csepegtetés a gravitációnak eleget téve működik és bizony a talpára állított tárból az összes folyékony halmazállapotú anyag (mert milyen mást csepegtetnél?) nem jön ki belőle, legfeljebb, ha fejre állítod pár órára és imádkozol, hogy nem olyan a tár belseje, mint az én fürdőszobám. A padló-összefolyó a helyiség legmagasabb pontja...Ősi airsoftos közmondást már írtam neked privátban, de itt is leírom: ami működik, ne javítsd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- GTA VI
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tudom, hogy azt írja a "szakirodalom", hogy kézzel nyomd meg a szelepet a kezedben, de arról gondolom, elfelejtkezik a szakirodalom említést tenni, hogy a csepegtetés a gravitációnak eleget téve működik és bizony a talpára állított tárból az összes folyékony halmazállapotú anyag (mert milyen mást csepegtetnél?) nem jön ki belőle, legfeljebb, ha fejre állítod pár órára és imádkozol, hogy nem olyan a tár belseje, mint az én fürdőszobám. A padló-összefolyó a helyiség legmagasabb pontja...