- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Jingsha X99-8D3 avagy kínai 2011v3 DDR3-al!
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27199 üzenetére
Nagyon jo a kerdes, es a belott ar is! Ennyiert mar jo gepeket lehet venni!
Kb ~60e Ft kornyeken a CM048 (AK74), vagy a CM048M (AKM) ha az AK szeria tetszik, ha visszaolvasol a topikban ezekre keresve, akkor sokat irtam mar rola.Ha inkabb M4, akkor tudom ajanlani a Specna Arms termekeit akciosan. Azert akciosan mert azert ezekbol a kremje inkabb 200 euro felett van, de akciban meg lehet fogni oket 150-200 kozott.
Ha bestbuy kezdofegyvert keresel, es a 60k-ba szeretned, hogy kiegeszitok is beleferjenek, akkor ket nagyon racionalis valasztasod van: JG 608 (G36), CM028 (AK).
[ Szerkesztve ]
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Shingen
addikt
Hali!
Ki milyen karabéllyal tolja a game-et?
Illetve milyen márkák jöhetnek szóba AEG téren és 60 ezerig?
Cyma mennyire jó márka?風林火山
-
Shingen
addikt
válasz DNReNTi #27188 üzenetére
En elhiszem, hogy jol korbe akarod jarni a kerdest, de kisse kezd szorszalhasogatas lenni ez az M9 tema.
Lehet igazad van, de te így látod.
De mivel nem játszom nincs alkalmam kipróbálni más fegyverét, vagy lőni vele, stb.
Így sajnos csak a ti tapasztalaitokból tudok tájékozódni, meg fegyverekhez leírta adatokból.
Azért szeretném körbe járni a dolgot mert szeretném a számomra megfelelőt megvenni.風林火山
-
DNReNTi
őstag
Kicsit mas tema: rendeltem Novritsch BB-t a sogortol, egy dobozzal a 0.49-bol is. Kivancsi leszek mit szol hozza majd az S24, egyaltalan meg tudja e majd porgetni elegge. Hetvegen mennek is jatszani, hatha megjonne addig. Bar kis palyas jatek, nem igazan tavcsovezos, de elvinnem tesztelni.
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27187 üzenetére
"lehettek az Alu kakasból kifolyólag konstrukciós hibák"?
Peldaul? Van konkret eset, hogy problema volt vele?Egyebkent nem vagyok rola meggyozodve, hogy ket tok egyforma alkatreszt kepesek lennenek ket kulonbozo anyagbol eloallitani... Ellege anti-kapitalista (es luxus) huzas lenne, ket gyartastechnologiat (vagy beszallitot) fenntartani ugyanarra a feladatra. Azt hamarabb el tudom hinni, hogy evekkel ezelott az egyik fajta, most pedig a masik fajta alkatresszel szerelik a replikat (es ennek lehet anyagi oka is!), de szamomra logikus, hogy akkor az osszesen az ujabb van. Illetve, szerintem hamarabb lesz cseres a rugo, ami csapkodja a kakast, mint maga az emlitett egyseg, akar alu akar acel.
En elhiszem, hogy jol korbe akarod jarni a kerdest, de kisse kezd szorszalhasogatas lenni ez az M9 tema. Eddig 3-4-5 ember irta le a velemenyet, es ebbol zero negativ, akar Vertec, akar sima M9, akar greengaz, akar CO. Tenyleg csak azt tudom tanacsolni amit PM-ben is irtam, illetve itt is volt mar rola szo, be kell menni egy boltba, megtapizni, megkerdezni, hogy mi mibol van rajta. Felre ne erts, veletlen sem szeretnem elvenni a kedved, szivesen segitek tovabbra is, de szerintem annyira melyen kiveseztuk mar ezt, hogy nehezen tudom elkepzelni, hova lehet meg ezt feszegetni.
-
Shingen
addikt
Nektek mi arról a véleményetek, hogy a KJW M9 Vertecnek acélból van a kakasa.
Gondolom a Vertec újabb verzio a KJW családban, így lehet azért változtatták meg acélra a kakast a vertecnél, mert a sima M9-nél lehettek az Alu kakasból kifolyólag konstrukciós hibák?Ti mit gondoltok erről?
風林火山
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
válasz DNReNTi #27181 üzenetére
Néztem ezt a videot én is, de így ez alapján a Veretec-nek vaskosabb a markolata , míg a sima M9-nek mintha jobban tenyérbe illő lenne.
Bár akinek lapát keze van annak a Veretec-nek lehet jobb a fogása.Jó lenne kézbe fogni mindkettőt milyen lehet a markolat fogásuk, mert a Veretec a szereléksín miatt jobb vétel lehet, későbbi bővítés miatt.
風林火山
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27178 üzenetére
Egyik ismerosnek van. Semmi kulonbseg csak amit szemmel latsz. Tok ugyan az belul a ketto.
KJW M9 verziok osszehasonlitasa
zoltankakuk:
Milyen gumi kerult bele? En is vettem anno az enyembe (talan A+) de az szar volt, rendbeteve most a gyarival is vagany.[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Most értem haza Tökölről, és jelentem, csodát művelt a hopup gumi csere. Tényleg pontos lett, ég és föld.
Ma egész jó idő volt, 1,5 tárat kibírt 1 patron.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Szerintetek a KJW M9 és a KJW M9 Vertec között mi a különbség?
Azon kívül a Vertecnek más a markolata van kiképezve szerelék sín.
És a TG még is olcsóbb az a fegyver.Látta már vki élőben a Vertecet van tapasztalat vele kapcsolatban?
風林火山
-
macilaci78
nagyúr
válasz Shingen #27176 üzenetére
Nem nézem meg a videót, két megoldás lehetséges: ne szökjön el levegő a hop up gumi mellett és ne lötyögjön a belső cső a külsőben.
Tapasztalat meg szervizből, meg csapattársaktól van, aki játék közben keresték a patroncserekor elejtett imbusz kulcsokat, tárfenekeket. Egy ggb-nél tudod, hogy pl 2,5 tárat visz ki. Egy gg-re rátöltesz, mikor eszedbe jut, egy CO2-ből az utolsó tárazásnál előbb fogy el a gáz, mint a bb. Hát hiányzik ez nekem?
Ha full auto és Beretta, akkor M93R, ha mindegy, akkor KWC Glock 18C.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Shingen
addikt
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27171 üzenetére
Szilikonolajjal szoktak kenni a mozgo reszeket, es a tomiteseket. Green gaznal erre azert nincs szukseg, mert abba mar gyarilag van szilo keverve, gyakorlatilag hasznalat kozben keni magat.
Szerk:
Egyebkent minek neked full auto pisztoly? Jellemzoen a sorozatloves tiltott minimum az epuletekben, de sok helyen ugy altalanosan a jatek soran. En a pisztolyt leginkabb epuletben veszem elo, mert kompakt, gyors, de ha ugysem lohetek sorozatot akkor minek a full auto funkcio?Szerk-szerk:
"this doesn't work on KJW so if you have a KJW M9 I wouldn't recommend this"
Idezet a leirasbol.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
válasz macilaci78 #27170 üzenetére
Akkor ez a CO2 tapasztalat mástól hallottad?
Akkor arról sincs infod, hogy mi a karbantartása, mit kell kenni benne?[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz macilaci78 #27168 üzenetére
Köszi az infokat!
1-2 hét alatt azonban nem tapasztaltam nyomásesést. CO2-nél dettó. A CO2 azért eszi jobban a fegyvert, mert nem tartalmaz kenőanyagot, ezt neked kell megadnod a karbantartás során.
Az király ha nem lesz baja a fegyvernek CO2-nél ha benne marad a patron, max ahogy írtad idővel elszökik a gáz.
CO2 milyen karbantartást igényel, hová és milyen kenőanyagot kell adni neki?
Tömítésekre?M9, P226, P229 vonalon a KJW az etalon
Akkor nincs is miről beszélni KJW márka M9 esetében.
de alkalmanként 50, heti 3 alkalommal már az. Volt, amikor a gg Glock-kal 3000 BB-t lőttem el egy délutánon.
Gondolom akkor ez miatt váltottál CO2-ről green gas-ra?
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
macilaci78
nagyúr
válasz Shingen #27138 üzenetére
Leírtuk, mert nem ezek a szemetek semmit sem adtak féláron akcióban, mint azt sokan bilibe lógó kézzel gondolták.
Én a gg fegyót az első 4 évben nyomás nélkül tároltam, az utóbbi 6 évben nyomás alatt, semmilyen változást nem tapasztaltam. Egy fél év alatt elszökik a nyomás nagy része, 1-2 hét alatt azonban nem tapasztaltam nyomásesést. CO2-nél dettó. A CO2 azért eszi jobban a fegyvert, mert nem tartalmaz kenőanyagot, ezt neked kell megadnod a karbantartás során.
M9, P226, P229 vonalon a KJW az etalon, WE-től a High Capa széria, SRC-től inkább a GBBR-ek.
Persze, Tokyo Marui a fentiekből, de azok műanyag testtel vannak, így a fegyver áráért vehetsz még fém testet és még egyszer ennyiért tuning alkatrészeket. Ezt már egy átlag érszoftosnak nem szoktuk javasolni.Hazai legálisan működő üzletből kártya nélkül nem adhatnak el fegyvert. Légfegyverhez nem kötelező a kártyát birtokolni, de forgalomba hozni tilos nélküle.
zoltankakuk: ha IDPA-t, IPSC-t lősz, akkor már tétel. De ezt gg-vel meg lehet oldani palackról. Alkalmanként 1-2 patron tényleg nem tétel, de alkalmanként 50, heti 3 alkalommal már az. Volt, amikor a gg Glock-kal 3000 BB-t lőttem el egy délutánon.
Picturemaker: Beretta M93R, igaz, ez sem full auto, hanem van félautomata és tripple shot, de így is fun.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Picturemaker
őstag
válasz Shingen #27165 üzenetére
Üdv!
A tölthető CO2 patron alakú tartály amit linkeltél 8 grammos, a nézett pisztolyokba 12 grammos kell (létezik ilyen is, csak soha sem lehet kapni), ez másba való, más a mérete [link].
Az automata airsoftos Umarex Beretta nem létezik. A kép alatti videó címét nézd: "Full Auto Beretta 92 Airgun Review". Az légpisztoly, csak buta módon az airsoft alá linkelik. Az egyik nagy forgalmazónál hónapokkal ezelőtt kiderítettük, hogy nincs ilyen full auto Berettájuk (sajnos, én is venni akartam . A videó eléggé félrevezető, mert nem a kínált pisztolyról szól.
Ez a pisztoly "csak" NBB, azért meg kicsit sok a 31 pénz (szerintem).
Ha full auto Beretta kinézetű pisztolyt szeretnél, akkor a Taurus PT99-et keresd.[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
gabe_
őstag
Mi ez az airplaza? A google nem ad semmi airsofttal kapcsolatos dolgot...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Shingen
addikt
válasz DNReNTi #27158 üzenetére
Köszi az infot.
Pont az lett volna a köv. kérdésem ha kintről rendeled foglalkozik-e vki azzal hogy mit hozatsz be az országba.
Arra gondolok, hogy a szállító cég talán az UPS az lejelenti e vmelyik hatóságnak, hogy légfegyvert hozattál be az országba, vagy TG által küldött csomagon fel sem tüntetik a tartalmát?TG van ez a 14 napos pénz visszafizetés dolog ez hogy működik van róla tapasztalat?
Elvileg a TG adnak 6 hónap garanciát?風林火山
-
Shingen
addikt
válasz drzozo #27157 üzenetére
Plázában jó fejek az eladók, megtapogathatod, megnézheted az összes többit is, és ha tetszik valamelyik, akkor raktárból hoznak zsír újat.
Ellenben bsztt drága
Hát ha úgy nézed nem annyira, mert ott 36 az M9, TG-ről meg 31.
ha még a TG hozzászámolod a 3500 szállítást akkor a vége 34500 FT, az úgy nem nagy különbség.
Inkább az érdekelne ezt a MHK veled megcsináltatták-e?
Szóval anélkül is odaadják az M9-et vagy addig át se adják míg azt a lovét is ki nem fizeted?風林火山
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27155 üzenetére
Az MKH kartya arra hivatott, hogy tanusitsa, hogy az adott legfegyver (az airsoft replika is az) a torvenyi 7.5J alatt teljesit. Szerepel rajta tovabba a gyarto, a kaliber, ervenyessegi idoszak, es sorszam. Ha nincs kartyad, annak szerintem semmi gyakorlati hatranya nincs. Elmeletben lehet lenne valamilyen retorzio, de nem hiszem, hogy valaha valakinek gondja volt ebbol. A Magyarorszagon eladott legfegyvernek kotelezo csinaltatni MKH kartyat, ennek ara 4500 Ft. Ha kulfoldrol rendeled, ahogy azt a tobbseg teszi, akkor azon kivul, hogy lenyegesen olcsobb, meg ezt is meguszod. Persze sajat kedvedre lehet csinaltatni, akkor is ha a replika kulfoldrol jon. Nekem egyetlen replikahoz sincs, es szerintem ezzel nem vagyok egyedul.
Szerk:
A kartyatol sokkal fontosabb szerintem, hogy a tarolasi, es legfokeppen a szallitasi eloirasokat betartsd! Peldaul nem ugy megy jatekra, hogy a kocsi hatsoulesen vannak szetdobalva a fegyverek, nem veszed elo a parkoloban rejtetlenul, taskaban, dobozaban, de minimum egy tescos szatyorban viszed be a jatek teruletre. Ha esetleg rendorok megallitanak es szeretnenek szetnezni az autoban, felhivod a figyelmuket arra, hogy vannak airsoft fegyverek az autoban. Lobalhatod az MKH kartyat miutan a rendorok a foldbe dongoltek, mert Mari neni meglatta, hogy takmellenyben, shemagh-al a fejeden, AK-val szaladgalsz a lepcsohazban.[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Plázában jó fejek az eladók, megtapogathatod, megnézheted az összes többit is, és ha tetszik valamelyik, akkor raktárból hoznak zsír újat.
Ellenben bsztt drága.
Az újratölthető co2 szerintem tök felesleges, játékonként 2x150-200 ft nem hiszem, hogy bárkinek odavágná a költségvetését, aki airsoftozik.
-
Shingen
addikt
válasz DNReNTi #27154 üzenetére
4.5k a kartya
Az minek?
Ha nincs akkor mi történik?Nem mondtam onnan rendelném, csak azon az oldalon elég húzós.
ha vennék akkor airsoftp. 36-ért van Co verzió akkor azt venném.
Kinti rendeléstől tartok picit én szeretem a kezembe fogni megnézni mit veszek.
Kintről nincs lehetőségem de a airplázába van raktáron meg pesten meg is tudom tekinteni, megfogni, stb.De nincs kizárva ha megnézem pesten az m9-et rendelni a TG-ről fogok.
Csak először látni akarom mit veszek....[ Szerkesztve ]
風林火山
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27152 üzenetére
Haaat nem tudom. 42k + 4.5k a kartya + posta. Kis tulzassal szuk 50k. Pont ugyan ez TG-n (meg a kepek is innen vannak nyulva) kb 30k, boven szamolva postaval mondjuk 35k... A kulonbozetbol pont tudsz venni ket plusz tarat, vagy tokot, vagy barmit. De te tudod.
-
drzozo
senior tag
Nekem 2 db co2-es táram van, minden játék elején beleteszem a kettő patront, játék végére (sniper mellett) meg vagy kilőttem a játék alatt őket, vagy a parkolóban eldurrogtatom. Aztán kiveszem belőlük az üres patront, és elrakom. Nem csinálok belőle nagy problémát, GF-ről rendeltem 50 db co2-t, úgyhogy van.
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27147 üzenetére
Ha nem akarsz egy csomo minden mast is rendelni akkor jo a TG, meg olcsobb is valoszinuleg. Az enyem is TG-rol van, semmi gond vele, se a plusz tarakkal. Annyi, hogy TG-n szerintem csak a green gazos tarral arult verzio szokott lenni.
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27140 üzenetére
A "gyengebb" fegyver is ~350FPS szepen rendberakva, nehezen tudok olyan szitut elkepzelni ahol ez nem eleg egy pisztolytol. Sok CQB jatekon ez mar eleve a felso FPS hatar. Nem kampanyolni akarok, de ne az alapjan donts, hogy melyik az erosebb. Legjobb az lenne ha egy jatekon kolcson tudnal kerni kiprobalasra egy ilyet egy olyat.
A WE pedig jellemzoen jo termekekkel van jelen a piacon, de minden gyartonak vannak jobb es rosszabb peldanyai, nem tudom a linkelt M9 melyik kategoriaba esik.
-
-
Shingen
addikt
válasz DNReNTi #27139 üzenetére
Csak nekem nincs tapasztalatom a Co és a green gas beretta tekintetében nem tudom az én szokásaimnak melyik lenne a jobb.
CO az erősebb de ugye ott nem lehet tárolni patronnal a fegyvert, green g. meg inkább jobb ha gázzal tárolod de gyengébb a fegyver.Gunfire oldalát nézve van akció, de ezekről a gyártókról nincs infom nem is hallottam róluk
WE
SRC風林火山
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27138 üzenetére
Sok helyrol rendeltem mar, a GunFire szerintem nagyon jo. Maga az oldal is, a valasztek is, es a szolgaltatas is. Tenyleg nem veletlen hogy mar 7x ok a legjobb EU-s airsoft bolt, es meglepne ha hamarosan nem ok nyernek meg ujra. Alapbol dragabb kicsit mint pl a TaiwanGun, de ha az ember tobb dolgot rendel, a bovebb valasztek miatt jobban jon ki. Akcios idoszakban szinten a legjobb, en pl onnan vettem M4-et, kb felaron, ilyesmit mashol nehez kifogni. Mivel neked mar megvan pontosan mit akarsz venni igy a fentiek most lehet nem fontosak. Hogy CO vagy GreenGas, az meg egyeni preferencia, nekem green gazos van (ugyan igy KJW M9), perfekt. A TG szallitas kb 4 munkanap UPS-el.
-
Shingen
addikt
válasz drzozo #27133 üzenetére
Neked Co-s?
Mert én is néztem ezt a céget, de Green gázosat nem árulnak.Nekem azt mondták olyat vegyek, mert a co-sat nem jó nyomás alatt tartani, ha nem használod ki kell venni a patront és akkor elszáll a tartalma.
Green gázosat meg fordítva nyomás alatt kell tárolni.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz macilaci78 #27134 üzenetére
Akkor honnan?
Taiwangun?
Néztem azt is 4 napot ír Magyarországi szállításra és 13 eurot?
Ha jól látom?風林火山
-
DNReNTi
őstag
válasz DNReNTi #27109 üzenetére
Na igy ket het utan sikerult lefocizni a TG-vel, hogy lekuldik a VSR csovet, amit azota le is vettek az oldalrol, szoval kivancsi vagyok mi lesz ebbol. Ezt is ugy, hogy vallaltam volna, hogy fizetem a szallitast, aztan most megsem kell kifizetni.
-
Shingen
addikt
válasz DNReNTi #27129 üzenetére
értem, közi
Az a fura, hogy említed ezt a dolgot az olcsóbb az lehet nem full fém, de ha megnézed az oldalon leírt leírást 20 gr eltérés van a két fegyver között na meg 10 ezer.
MIndkettőnek KJW a gyártója csak a szereléksint látom a két fegyver között eltérésnek.
Tehát mindkettőnek fémnek kell lenni a súlyuk alapján, csak nem értem a drággnál miért van írva full metal.風林火山
-
DNReNTi
őstag
válasz Shingen #27128 üzenetére
A markolat, a nozi, a hopup egyes reszei muanyagok, kb minden mas fem. Fem alatt nem acelra kell gondolni, legjobb esetben is aluminium, vagy ontveny, tehat ha betontormelekbe ejted, akkor az faj neki. Tapaszalat. Egyebkent ezek a 'full fem' KJW M9-ek 100 euro korul mennek, szoval az a huszon par ezer forintos vagy nem uj, vagy nem full fem. Azt is erdemes figyelembe venni, hogy egy-egy tar ~25 euro / db aron megy. Egyebkent nagyon jol sikerult konstrukcio, eros, pontos, kenyelmes a fogasa, hasznalata. Amit en meg nagyon szeretek, hogy roviden jar az elsuto, szemben mondjuk egy MK23-al, ahol a gyari elsuton kb 2 centit kell huzni.
-
Shingen
addikt
válasz macilaci78 #27125 üzenetére
Igen, most hogy mondod látom a szereléksínt fel sem tűnt.
De akkor a fegyver szerkezete szinte ugyan az, csak tényleg ilyen kis apróságok vannak benne.
Ezek a KJW Beretták mennyire fémek?
Mik benne a műanyag alkatrészek? (Markolathéj, nozi?)風林火山
-
macilaci78
nagyúr
válasz kovacszk #27118 üzenetére
A szán hátrahúzásakor is látható a nózi.
Shingen: a drágábbik alján van szereléksín. Apró nüansznyi különbségek vannak, markolathéj, lanyard-szem, stb. Mindkettő KJW és a KJW csak egyféle tártípust ad GG fegyverekhez.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
drzozo
senior tag
Csukás Peti pont ma csinálta meg a Berettámat, tett bele egy Madbull gumit. Nem tudtam még elmenni érte, de elmondása szerint 25-30 méteren tűegyenes lett 0.28-as BB-vel. Javasolta, hogy próbáljak majd chest-re célozni, mert máshol fájni fog.
A gyári gumival egyébként 10 méteren belül össze-vissza lövöldöztem, jól éreztem, hogy kell a csere.
Ilyen hidegben amúgy 1 tár = 1 MOSA CO2 patron nekem is.
-
Shingen
addikt
-
-
Shingen
addikt
válasz kovacszk #27118 üzenetére
Értem, köszi
ha kék színű a nozi akkor szigorúan green gas, gondolom?
Illetve milyen BB mondanál? Nekem ehhez a fegyverhez ezt ajánlották arany középútnak.
mert ez nagyjából elég nehéz a pontos lövéshez. 0,25gr könnyűnek mondták hozzá.
azt mondták a 0.3 lenne a legjobb de a 0,28 gr az arany középút lenne.Ha azt mondod nehéz szán eszi a gázt akkor melyik tipust ajánlanád ami ilyen paraméterű green gázos, fém szerkezet,GBB persze Beretta?
風林火山
-
kovacszk
senior tag
válasz Shingen #27117 üzenetére
Igen 15 fok alatt lehetnek gondok, nagy nehéz spiáter szán, eszi a gázt.
A nózit akkor látod ha leveszed a szánt.
A kék színű a nózi. A nózi és a rúgó közötti rész a hop-up kamra. Ha van rajta az a pici luk akkor állítható, egy imbuszkulcsal tudod tekerni.A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Shingen
addikt
-
kovacszk
senior tag
válasz Shingen #27115 üzenetére
Kjw m9, jó választás, igazi igásló. 15 fok alatt nem fog rendesen működni egy tárnyi bb nem megy ki egy töltéssel, de legalábbis nem fog hátul akadni a végén. Korától függ hogy hop-up állítható-e. Mindneképpen kérdezz rá vásárlás előtt. Ha a nózi piros színű akkor egy egész új változat, akár co-val is használhatod, ha fekete szigorúan csak green gas
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
Shingen
addikt
Hali!
Ár/érték arányba ezt a fegyvert ajánlották: Vélemények?
Elvileg ez fém szerkezetű, a gáz mozgatja a szánt, tehát elég realisztikus.
Gázosat ajánlottak nem CO patronosat.
Valamint ennek a modellnek állítható a hop-up.風林火山
-
-
DNReNTi
őstag
Ha valakit erdekel kamera tema, nowRich szomszed eleg turheto aron hozott ki egy Foxeer kamerat mount-okkal, EU-bol postazva ~170 euroert. Cserebe mondjuk a RunCam2 minden nelkul ~120, de ehhez meg hekkelni kell valami mount-ot, es ha rajon az AFA es a vam, akkor mar nem is olyan nagy buli.
-
DNReNTi
őstag
Meg mindig nem sikerult nekik valaszolni a levelre ...
-
DNReNTi
őstag
válasz drzozo #27108 üzenetére
Egyreszt VSR cso helyett kuldtek egy AEG csovet, aztan van ami nincs benne a csomagban, harmadreszt a replikakat ki sem probaltak valoszinuleg. Sehol a papir a mert FPS adatokkal... Utobbi nem gaz, mert minden mukodik. Mondjuk osszehasonlitva a GF-el, eg es fold. Ott van egy check list, hogy mi mindent atneznek a fegyveren. Na remelem jovo heten rendezodik a dolog.
-
DNReNTi
őstag
TaiwanGun most elegge csalodast okozott... Tobb gondom is van a csomaggal, es meg csak a levelre se valaszoltak 2 napja...
-
DNReNTi
őstag
válasz werszomjas #27105 üzenetére
Barmi ami fullHD@60 FPS tud rogziteni elfogadhato minosegben. Mindezt mondjuk 10-15k forintert. En az EKEN H9et neztem, azert szimpi mert belso terekben is eleg vilagos kepe van, cserebe nagy napsutesben kulteren beeg mint az allat. Az airsoft jatekok azert ritkan zajlanak a hortobagyi pusztaban, szoval erdobe epuletekbe jo lehet, de nyitott a kerdes, ha van alternativa. Ami plusz pont az a rengeteg kiegeszito es hogy gopro kompatibilis, ami minusz pont hogy fejpant pont nincs, azt kulon kell venni.
-
werszomjas
addikt
válasz DNReNTi #27103 üzenetére
Nekem pont úton van egy ilyen sisakra tehető kamera tartó.
A kamera pedig egy Xiaomi Yi 2K lesz, vízálló tokban.
Kérdés mi számít neked budget kamerának?
üdv
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Kamerakkal kapcsolatban van kozottunk tapasztalata valakinek? Gondoltunk ra a csapattal, hogy valami budget akciokamerara beneveznenk, csak igy sajat kedvunkre. Nem akarunk YT milliomosok lenni belole. Koszi!Mas: UPS csomagom az alabbi statusszal all Vecsesen:
Fennakadás oka: A csomag a jövőbeni kézbesítésig visszatartva.
Előjegyzett kézbesítés:
Jelenleg nem áll rendelkezésre előjegyzett kézbesítési időpont. Kérjük, nézze meg később.
Ilyet kapott mar valaki? Ha holnap se hozzak ki, irok nekik.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
pimpi00
csendes tag
Sziasztok.
Még kezdő vagyok az Airsoftban, szeretnék vásárolni egy GBB szánhátrasiklásos pisztolyt,
Milyet érdemes venni és honnan? Esetleg használtat?
Eddig ezeket néztem ki -
- G&G Xtreme 45 black
- Colt M1911 MKIV Series 70 fegyver szürke GBB
- Colt M1911 full fém airsoft pisztoly
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kuponkunyeráló
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok