- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Zöld erdőben voltam, M4 emmel toltam. Berakok egy hi-cap tárat,s meglocsollak gyorsan !
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #26398 üzenetére
Atlagos hasznalatrol lesz itt szo. Egyebkent en se szandekkal zuztam le az enyemet, egyetlen egyszer ejtettem el, az pont eleg is volt neki, bar azota is mukodik, csak szigszalagozni kell. Lehet szerencsetlenul esett.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
macilaci78
nagyúr
válasz DNReNTi #26397 üzenetére
A fémnél a kép alapján állítható hop up van, a műanyagnál nincs ott az ez a kép.
Természetesen a leírás a hop up meglétét sem jelzi.Ha dobálgatni akarod, akkor fegyveracélból csináltasd meg, ha tudsz rá vigyázni, akár gyertyaviaszból is kiöntheted. De ez megint csak igénybevételtől függ. Egy IPSC/IDPA fegyvernek a műanyag szánas Glock17 gyári állapotában alkalmatlan, mert egy intenzívebb edzés alkalmával összetörik a szán eleje, ezzel szemben egy tlagos airsoft játékost 5-6 évre kiszolgál hiba nélkül.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #26396 üzenetére
Most lehet hulye kerdes, de az ABS valtozatnak akkor jol ertem nem allithato a hopupja? Az meg mifele megoldas? Jo nem varok csodat 40-50 euroert, de ez meglep. Mindenesetre tanulva a sajat hibambol, inkabb az ABS meg igy is.
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Kicsit ki van halva a topik mostanaban, villamkerdessel felraznam a nepet.
Koma keres GBB-t en kettot ajanlottam neki, de valojaban en sem tudom mi elonye van egyiknek a masikkal szemben, attol eltekintve ami egyertelmu persze. KJW M9 ABS vs KJW M9 Aluminium? Meg tudja mondani valaki egeszen biztosra hogy a GGB-9606TM nem e egy spiater ontveny szar? Mert ha az akkor inkabb az ABS-t ajanlom, sajat "full metal" pisztolyomat egyszer ejtettem el, azota szigszalag tartja ossze. Mas kulonbseget egyebeknt en nem latok, nem is igazan ertem a dupla arat. Nos? Koszi!but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
kiki22
senior tag
sziasztok! npo márkát ismeri valaki ?
-
MasterHUn
senior tag
Valaki tudna nekem adni egy kis sgítséget VSR10 (MB03) tuningban? AS pro belsőt szerettem volna. de mindenhol out of stock.... vagy esetleg beszerző féle tuning?
[ Szerkesztve ]
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
grHawk
aktív tag
Sziasztok! Nem rég készült el a legutóbbi videónk, akit esetleg érdekel: https://m.youtube.com/channel/UCwpqndrjA8_EjN-3CtAu8iA
-
kiki22
senior tag
válasz macilaci78 #26389 üzenetére
köszönöm.Esetleg nem tudna valaki egy szerelöt ajanlani sopron környékén?Vagy esetleg valami leirást nem lehet találni neten hogyan kéne megmokolni?
-
kiki22
senior tag
sziasztok!Van egy co2 es kjw 1911 em.4 honapos kb.kb 7 jatekon hasznaltam.Egy olyan problemam volna ,h mostanaban egy patronal csak egy tarat tudodk kiloni mig mikor megvettem 2,5 ment mindig.Valaki betudna nekem hatarolni kb mi lehet a gond?koszi elore is
-
zarew
senior tag
Szevasztok! Ez mi a bánat?
-
DNReNTi
őstag
Ha valakit esetleg erdekelne: meg van kemeny 13 db hely a The Pathfinder III - Vendetta jatekra a horvat Mrčara szigetre. A buli eleg koltseges.
-
-
apholyon
aktív tag
válasz macilaci78 #26379 üzenetére
Igaz, de egy B6 töltő kb. 10k-ból kijön (mi mondjuk felesbe vettük) és a LiPo-s akksi meg már nem sokkal drágább a NihM-esnél, ár/érték arányban meg szerintem jobban megéri... valóban a töltő egy nagyobb beruházás, de akinek több fegyvere van, esetleg többen használják a töltőt, azoknak szerintem megéri (aztán persze mindenki maga mérlegeljen ).
Jah és egyébként az "okos töltő" jól jön a NihM-es akksikhoz is
[ Szerkesztve ]
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
macilaci78
nagyúr
válasz apholyon #26378 üzenetére
A kínai fegyókhoz adott gyári akkukat régen sem volt divat még csak feltölteni sem, nemhogy használni, a töltőket meg nem is mertük áram alá helyezni. A li-po 10 éve meg még erősen űrtechnika volt, főleg az árán éreztük. Ma már csak egy töltő kér komolyabb beruházást.
Nekem kilencezerbe került csináltatnom egy 14 cellás akkut 1,2 Ah GP ipari cellákkal az AUG-ba, ez lett 8,4 V, 2,4 Ah. Lényegesen olcsóbb volt akkor, mint venni egy li-po töltőt és a hasonló kapacitást megvenni 7,4 V akkuban. Ma is olcsóbb.
-
apholyon
aktív tag
válasz macilaci78 #26369 üzenetére
Nyilván, azért is írtam, hogy a gyári (APS-ek újabban már akksi nélkül jönnek, Cymaknál meg nem hogy nem vállalnak garit a gyári akksira és töltőre, de egyenesen ajánlják, hogy ne használd hosszú távon). Ettől függetlenül én LiPo párti vagyok a már fentebb említett okokból kifolyólag, de ez nem azt jelenti, hogy egy NihM-es akksi nem lehet jó...
-
DNReNTi
őstag
válasz apollo12 #26375 üzenetére
En az acelt vinnem ha mar mindenkeppen kell. Kerdes higy kell e tenyleg. FPS-t novelni meg legkonnyebben rugoval lehet, de meg mielott arra szanod magad erdemes rendbetenni a gearboxot, hezagolni, atkenni, teflonszalagozni ha kell. Hopupot beallitani, minosegi gumit betenni, normalis BB-t hasznalni. Ezek siman hoznak 20-30 FPS-t, ha ezeken tul vagy akkor johet bele egy M110-es rugo.
-
apollo12
veterán
Hali erről [link]prec cső -ről mi a vélemény ?
-
apholyon
aktív tag
válasz DNReNTi #26364 üzenetére
Végül maradtam, elég az nekem, főleg, hogy nagyrészt egyes lövéssel játszom... viszont nekem kell a LiPo mindenbe, jobban is reagál + amit már írtak, hogy gyorsabb tölteni és sokkal tovább bírja. Az MP5-be nekem ugye rúd akksi megy ("stick"), amiből a gyári 1200 mAh NimH akksi nem bír ki egy fél napos játékot...
-
Thome
veterán
válasz DNReNTi #26364 üzenetére
Én pont úgy vagyok vele, hogy 2 évente egy kapcsolócsere nem fájdalmas azzal az 1 óra szereléssel.
Nyilván a fet is jó dolog, sőt, van is mindenféle fetem, de egyszerűen lusta vagyok belépíteni, kábelezni. Mondjuk egy kapcsolócsere se kevesebb idő, de azt tudom hogy kell, ezt meg előtte meg kéne tanulni megépíteni.[ Szerkesztve ]
-
Belako
tag
Üdv!
King Arms m4-ből hogy tudom az első elhagyásmentes pint a testen teljesen nyitott állásba hozni?
Az a baj, hogy valahol 3/4-nél megakat és nem hajlandó teljesen kijönni a felső testből. Így sajna egy hop gumit se lehet benne cserélni, szétverni meg nem akarom.
Vagy van egyébb trükkje?
Választ köszi:
B.Nyergeld meg a nagyot! Zsírszalonna nincs a tepertő kincs! Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa
-
apholyon
aktív tag
Szerintetek CM.041 (V3 GB) elbírja gyári alkatrészekkel a 11,1 V LiPo-s akksit? Vagy maradjon a 7,4 v?
-
apollo12
veterán
hali érdemes prec csövet venni, egy ak beta ba menne
-
DNReNTi
őstag
Na megjott a TG-tol a csere hopup. Nem gyari, hanem valami meretre esztergalt cucc, gondolom eredetileg talan VSR/Bar kamra lehetett. Sokkal masszivabb anyagbol vannak mind a fem mind a muanyag reszei. No majd meglatjuk belemegy e, adagol e, mukodik e.
#fingerscrossed
-
MasterHUn
senior tag
válasz macilaci78 #26338 üzenetére
az a helyzet hogy a könyebbeket felkapja sajnos. próbáltam állítani a hop-up-on. de be van nyomódva a gumi és a KWC hop-up ját nem tudom kiszedni. egy stift vagy mi tartja de nem jöttem rá bszogatni meg nem akarom nehogy elszrodjon.. de 40-essel a bokron 2-3 ikra mindig átmegy a lövés közvetlen közelről sosem lövök révén h csak sniperrel játszom
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
Thome
veterán
Nekem anno volt egyesetem... Elfrlejtettem beletenni a rendelésbe egy vertikál gripet... Urólag írtam nekik hogy még kéne ez, legyenek már szívesek beletenni, küldjék a számlát és fizetek is azonnal.
Írták hogy ilyet nem lehet... Na elkattant az agyam.
Elhordtam őket mindennek, mondom több ezer eurót otthagytam már, s ennyi nincs bennük... Válasz email, benne a generált pdf számla, s az utalási paypal cím.
-
DNReNTi
őstag
válasz apholyon #26343 üzenetére
Nekem se volt veluk eddig ilyen ugyem, egyszer irtam nekik, hogy elorelathatolag mikor lesz raktaron PJ M4 CQB. Akkor, arra valaszoltak, hogy "majd". Aztan egyszer tenyleg lattam meg, de akkor mar megvolt a PDW, szoval mar nem volt aktualis. Ja egyebkent kozben megkaptam a UPS-es trackinget, szoval valamit tenyleg kuldenek.
-
apholyon
aktív tag
válasz DNReNTi #26340 üzenetére
Én is olvastam a negatív kritikákat... mondjuk szerencsére még eddig selejtet nem kaptam (pedig sokat rendeltünk már), bár a CS tényleg nem világi... minden 2. e-mailre válaszoltak eddig kb., arra is 1 hét után Bár eddig csak információt kértem...
Igazság szerint pont lesz@rom, amíg azt küldik, amiért fizettem és/vagy cserélik, ha gebasz van... amilyen olcsók a többihez képest...
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #26341 üzenetére
Normalis sose lesz sajnos, de most legalabb lesz ketto, ami mukodik.
-
DNReNTi
őstag
Sokan, foleg Fb-on, kopik a TaiwanGun-t, es az o customer support hozzaallasukat, mivel allitolag szamukra a support, garancia, es ilyenek teljesen ismeretlen fogalmak. Hat jojjon akkor most egy pozitiv TaiwanGun support kritika:
Mint itt is irtam az S24 hopup gyarilag torott volt, de nem menthetetlen. Ennek ellenere azert irtam a TG support-nak, nincs e veletlen elfekvoben nekik egy ilyen hopup kamrajuk, mert az enyem torott a zsir uj fegyverben. Mit veszithetek ugye, nem nagyon eltem bele magam, foleg a sok lehuzo kritika utan. Kaptam is valaszt, hogy ugyan legyek mar szives fotokat kuldeni ezekrol a toresekrol, es kuldjem el szamukra. Fotoztam, bejeloltem a toreseket, elkuldtem. Egy jo hetig semmi reakcio. En mar le is tettem az egeszrol, ugy voltam vele megprobaltam, nem jott ossze, a fegyver mukodik, nagy baj nincs. Erre tegnap ir a lengyel koma, hogy pont van nekik bontott S24, el tudja kuldeni ingyen az egyesz hopup kamrat, kuldjek pontos szallitasi cimet. Lehet csak makom volt, de en ezt eleg korrekt eljarasnak gondolom. Azert is rohadtul orulok, mert ebben a fegyverben a hopup kamra a leggyengebb lancszem, es csak hekkelni lehet bele (pl a VSR10-et) ha az eredeti szetmegy valami miatt, igy meg most lesz belole meg egy.
Reszemrol hatalmas +1 a TG supportnak!
Na persze nyugtaval a napot, remelem tenyleg el is kuldik.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
apholyon
aktív tag
válasz macilaci78 #26338 üzenetére
Épp kérdezni akartam...
-
Thome
veterán
válasz macilaci78 #26335 üzenetére
Te mazochista!
-
apholyon
aktív tag
válasz jozsi252 #26332 üzenetére
Most én is onnan rendeltem, de egyébként airsoftone-ban a legolcsóbb itthon, csak már hónapok óta ki vannak fogyva... nesze neked kereslet-kínálat...
@Renti: szeretem a Guarder cuccokat, de BB-ről én is olvastam negatívumokat... viszont olcsóbb, mint a G&G, főleg kintről, lehet bepróbálok legközelebb egy zacsival...
-
apholyon
aktív tag
Egyébként AEG-be ki milyen BB-t használ? Nyilván nem CQB-re gondolok... márka, súly, típus, minden érdekel...
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #26327 üzenetére
Igen az lesz a kovetkezo majd egyszer. Most eleg volt a koltekezesbol.
-
DNReNTi
őstag
válasz apholyon #26324 üzenetére
Nagyjabol ugy ahogy Maci is irta. Annyi, hogy itt most nem volt medik rendszer, szoval priorizalni nem kellett az ellensegeket. Aki kapja marja alapon ment. Egyebkent tok jol lehetett sunnyogni fedezekrol fedezekre, kozben nezelodni es radion adni a drotot a csapat tobbi tagjanak. Igyekeztem mindig 5-10 meterrel lemaradva kiserni a rajt, de ugy hogy veletlenul se keruljenek ket tuz kozze, azaz ne kelljen nekem lovolde kozben arra figyelni hogy tarkon ne lojjek egy csapattarsat mikor felall / atfut elottem 15 meterre. Egyebkent ebbol mar volt is baleset, ahogy hallottam. Ami meg fontos, hogy figyelnem kellett a nem a mi csapatunk ellenorzese alatt levo epuleteknel, hogy en veletlenul se keruljek AEG hatotavon belulre, mert 20-40 meteres sav igy vakfolt, olyan minyha fegyver nelkul mennek oda. A sniperrel nem lohetek be, az AEP meg nem lo be. Sakkmatt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz apholyon #26324 üzenetére
Ha van egy 4-6 fős rajod, amit támogatsz, akkor jól el lehet lenni. A raj konfrontálódik az enemyvel, te meg oldalról kerülsz és a fedezék mögött lévő ellent oldalba tudod kapni. Esélyes, hogy a saját fegyverük hangjától nem hallják meg a lövésedet.
Esetleg ha a rajod okosabb, még hátrálva magukkal is tudják húzni az ellent, neked mozdulnod sem kell.Először a medic-et, aztán a raj-PK-t... Oké, éles harcban először a rádióst.
-
apholyon
aktív tag
válasz DNReNTi #26323 üzenetére
Jah, mondjuk ez több helyen szokás... sok esetben értem is az okát... ettől eltekintve, milyen érzés csipával játszani? Gondolok itt a lopakodós, megfigyelős, kétszerismeggondolommirelövök stílusra... mennyire tudtad kihasználni azt a pár méter előnyt?
-
DNReNTi
őstag
válasz macilaci78 #26321 üzenetére
Persze, hogy nem, na de nem is ket-harom jatekon voltal eletedben. Egy tapasztalt jatekos ellen nem sok eselye van a noob (pl: en) sniper-nek miutan mar "lebukott". A menetrogzito jo otlet, nem is ertem miert nem jutott eszembe. Koszi!
(#26322) apholyon
Nyiregyen az alap 400+ FPS szabalyok mellett, jatekonkent valtozo kiegeszito szabalyok is vannak, most peldaul tilos volt epuletbe belonni, es kilonni, mivel a jatek celja nem a kacsavadaszat volt. Ettol fuggetlenul tok jol lehetett ervenyesulni, csak nyilvan a palyanak azt a reszet kell valasztani ahol lehet hasznalni a fegyvert, tehat nem az epuletek kozott.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
apholyon
aktív tag
válasz DNReNTi #26320 üzenetére
Milyen szigorítások voltak, ha szabad tudni?
Mi ma CQB-ztünk, ilyen 2-3 méteres átlagtávok voltak, viszont nagyon élveztem. Egyetlen keserű szájízt az MP5 akksija okozta, hogy tegnap töltöttem fullra és ma már az utolsó meccs elején megadta magát... kell az a LiPo ebbe is...
-
DNReNTi
őstag
S24 elso jatek tapasztalatok:
Kronozason (0.35-hoz) beallitott hopup-al 511-515 FPS 5-6 lovesbol, ezt en eleg stabilnak mondanam. Az adagolasi gondok megoldodtak a kamrat rogzito csavar cserevel, a tar beszorulas meg a csiszolassal, szoval semmi technikai para nem maradt tegnapra. Egesz nap talan, egyszer volt, hogy nem vette fel a BB-t. A jatekon 0.35-os BB-t hasznaltam, a 0.40 nehez ehhez az FPS-hez, maxra huzott hopup-al is kicsi a lotav. Ez egyebkent szamomra eleg meglepo. Viszont 0.35-tel meglepoen szep a lokep, es a lotav, ha a szel nem fujta el a BB-t akkor meg pontos is. Ilyen K/D aranyom meg nem volt jatekon mint tegnap, mondjuk nem is ezert megyek, de azert kiraly erzes. Nagyon jol lehet vele supportolni a rajokat, egesz epuletnyi ellenseget sakkban lehet vele tartani, mert nem mernek kijonni... Pedig ha ramjottek volna vagy negyen, egyet, ha szerencsem van, max kettot tudtam volna kiszedni, es siman kilocsolnak, de valamiert van egy visszatarto ereje a tavcsonek. Kiraly mikor latom, hogy jon szembe egy ellenseges raj, felemelem a fegyvert aztan nem gyoznek bevetodni a bokrokba, pedig abban a szelben eselytelen volt arra a tavolsagra pontosan lonni. Azert az ido ellenere igy is sikerult leakasztani par, eddig elkepzelhetetlen tavolsagra levo frag-et. A fegyo rohadt nehez a nap vegere, tavcsovel tobb mint 4 kilo, de felhuzgalni egyaltalan nem volt faraszto.A gyerekbetegsegektol eltekintve nagyon jo kis fegyver lehet ez, bele kell talicskazni egy kis idot, hekkelest, de meghalalja, es maximum fele annyiba kerul mint mondjuk egy Bar-10-bol megepiteni ugyan ezt. Azt mar latom, hogy az elsutoszerkezetben is erdemes lesz csavarokat cserelgetni, nap vegere elegge lelazultak. Na de par csavar meg mindig olcsobb mint mondjuk egy komplett henger szett, dugattyu, es elsuto csere.
A nyiregyi palya sajatos hazi szabalyai eleg szigoruak a 400+ FPS fegyverekkel, igy a sniperekkel is, de meg igy is nagy elmeny volt, alig varom hogy kiprobaljam egy "lazabb" jatekon, ahol tobb lehetoseg van elonyt kovacsolni a lotav es pontossag kombinaciobol.
-
kiki22
senior tag
sziasztok! AEG fronton ak-74 su bol milyen marka szolgaltatjaa legminosegibb cuccot?Gazos fronton ghk ha jol tudom .Koszi a valaszt elore is.
-
apholyon
aktív tag
válasz macilaci78 #26316 üzenetére
Guarderből ez és ez van, utóbbi szilikon, ami legjobb tudásom szerint jobb (hidegben legalábbis), de mégis olcsóbb...
-
-
apholyon
aktív tag
válasz macilaci78 #26313 üzenetére
AK74 (Cyma CM.048), 370 FPS. 0.25-s BB (G&G precíziós BB, ezt ajánlották még régen, bejött, ezt használom). Teljesen jogos, amit írtál, viszont én az AK-val inkább kint játszom és távolabbról szeretek kevesebb, de rendes célzott lövést leadni, ezért fontos nekem ez
@Renti: a másik fegyóm (inkább CQB-ra) egy MP5K (Cyma CM.041PDW - csak leszedtem róla a tust), azért is azt vettem, mert írták, hogy majdnem annyi a hatásos lőtávja és pontossága, mint a nagyobb AEG-eknek (ill. a V3-as BG miatt).
-
macilaci78
nagyúr
válasz apholyon #26311 üzenetére
Nem mindegy, hogy AK, vagy M4. Nagyon eltérő a két hop up szerkezet mechanikára és tömítésre is.
400 fps alatt azért van 280 fps, 330 fps, 395 fps is. Ez is nyom a latba.
A BB minősége, tömege sem mindegy. Egy zárványos fos megy mindenfelé. Egy könnyű elmegy messzebbre, csak nem olyan pontosan, ellenben egy nehezebbel pontlövő lehet, igaz, rövidebb távon.De tedd fel magadnak a kérdést: milyen messzire tudsz elfutni a lehető legrövidebb idő alatt?
Én játékon nemigazán szoktam precízkedni célzással 30 méterre sem, sokváltozós az a történet: szél, mozgó célpont... Célra tartok, red dot mellalak közeppe táján, ha van időm erre figyelni és lövök.
Persze céllövészetnél megint más: egy adott távra belövöm az irányzékot és utána akár méterenként kitapasztalom, hogy a belőtt irányzék az ideális távolságtól közelebb, vagy távolabb hova hord és kompenzálok.
IDPA-nál meg jószerével nem is célzok, kapáslövés mind, de ott az idő hangsúlyosabb, a távolság pedig lényegesen kisebb.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DNReNTi
őstag
válasz apholyon #26311 üzenetére
A gumi ezen javithat, sot javitani is fog, 45-50 meterrol meg az emberalaknak mennie kellene, foleg egy olyan AK-val ami neked is van. Sot, lattam en mar videot, MP5K-val (9 centis csove van!!!) 60 meterre "pontosan" lonni.
-
apholyon
aktív tag
Kérdés: egy átlagos AEG-nél (AK, M4) mennyi az a táv, amin emberalakot még magabiztosan (4/5) el kellene tudni lőni vele? 400 fps alatt. Múltkor méregettem, 40 méterről ok, 50 méterig épphogy elmegy a bb (de van, hogy előtte esik le). Ez normális? Mondjuk hideg volt és fújt a szél is... Másik gumi javíthat ezen, vagy bizonyosan nem lesz számottevő a különbség?
-
Thome
veterán
válasz macilaci78 #26307 üzenetére
Ha csak igény leledzik rá, akkor.
Táska téma nálam 15 ezerben maximalizálva van, egy sem ér annál többet.
DNReNTi: ez valami aeg dragu, s nem a cyma, de ettől független lehet rossz.
Ha majd kicsit nyugatabbra is eljutsz, majd akkor csekkolomapholyon: bíztam ebben, de elébe mentem a dolgoknak
Helyileg mely környéken mozogsz? (De Gls-sel extra olcsón tudok küldeni cuccot, szóval ezért sem gond a posta.)Hoppból nekem a Guarder 50 vált be, de zöld G&G sem rossz, meg elvileg a madbullok is jók, mondjuk ebből is van itthon de még nem szereltem be semmibe.
[ Szerkesztve ]
-
apholyon
aktív tag
Ne érts félre, nem a megbízhatóságodat vontam kétségbe, csak elmentem volna a cuccért, de a posta is jó lesz
Amik vannak gf-en hop-up gumik, abból tudnátok valamit ajánlani meleg szívvel AK74-be? (CM.048)
Egyébként az S24-et én is szívesen megtapiznám majd, ha kész lesz
-
DNReNTi
őstag
En keleten mozgok. Szombaton Nyiregy, vasarnap DeathRecen, ha meg lesz lendulet. Felhuzni egyebkent nem gaz, nem vagyok az az eroemelo tipus, de aze a szel sem borit fel. Szerintem nagyban egyenfuggo ez. Na meg izgalmasabb lesz majd a bikabb rugoval. Forumokat olvasva pedig, en inkabb hagynam az SVD-t.
-
Thome
veterán
válasz apholyon #26303 üzenetére
Nem gond ez a pár nap ide vagy oda.
Esztergom és környékén mozgok, illetve full random időpontokban bp-n is járok, de ezutóbbi kimondottan lutri. Macilaci tud a megbízhatóságomról nyilatkozni.
DNReNTi: megnézném majd azt a nyavajást, merre lesztek hétvégén játszani? Ha nem bitang felhúzni, még lehet énis belenevezek.
Püsi most hirdet egy full svd-t, hát azon is masszívan agyalok.
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
S24 update:
Uton vagyunk a cel fele, a tar beszorulas problemat megoldottam, a hopupot megcsiszolgattam, a lenyomoba szilikont beragasztottam, viszont adagolasi gond meg random van. Ki fogom cserelni a kamrat rogzito csavart laposfejure, ugy latom a tarakon, hogy kicsit megtamasztja oket, emiatt nem mindig sikerul feladni a BB-t a kamraban levo kis muanyag baszasnak. Ha kezzel ratartok, nincs gond. 520-530 FPS 0.20-es BB-vel gyari rugoval. Kiprobaltam ma vegre a szabadban is, a 0.40-es BB kicsit nehez ehhez az FPS-hez, a 0.25-ost meg ellovi Kubaig. Pontossagrol nem tudok nyilatkozni, akkora szel volt...Ha megoldom a fennmarado problemakat es lesz bele M160-as rugo, jo lesz ez. A hetvegi jatekra mindenesetre elviszem, meglatjuk mit tudok sniperkent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest