Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jó, hát elég alap a sarkon lent kinezni, csak akkor szívás ha az ellen logatja a fegyvert
nem egyszer kaptam fejest miatta, ha fent néztem volna ki, amire emel a csövön már visszafelé sétál, dehát nem nyerhetunk mindig 
Én csak a saját tapasztalatomat látom, a túlnyomó többség smg és smg méretű egyéb eszközzel játszik, jellemzően nem feltétlenül rosszul, de a 80%-uk még mindig nem tud gyengébb oldalra váltani fedezek mögött, és a 20% 80%-a nem tud pontosan lőni onnan
Ezer meg egy ilyen hiba van, feladjak a sarkot indokolatlanul meg társai, ezeket valóban tanulni kéne...Egyébként meg ultimate válasz berelj a kerdezonek. Fonixben, bázison tuti van minden is, ha nem is pont az az ak amit akarsz, hasonló méretű eszköz akad. Ki kell próbálni neked mi fekszik, aztán olyat venni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
üzenetére
Jó, én meg AUG-gal mentem CQB-ra elsődleges fegyverként, de sosem lőttem sorozatot.
Amúgy amikor a csapattal tartottunk edzést, felálltunk vonalban egy folyosón szorosan egymás mellett (vigyázzállásban el sem fértünk volna így), és gyakoroltuk a vonalban mozgást: pár lépés előre, megfordulás hol balra, hol jobbra, majd megint pár lépés előre. Mindezt fegyverrel, célra tartva. Volt, aki P90-nel, volt, aki M14-nel, mert az volt. Tanultuk, gyakoroltuk, hogy lehet egy ajtó, vagy sarok mögül szeletelni, stb.Volt olyan gyakorlat, hogy egy vasbeton oszlop mögül kellett kinézni és az edzésvezető GBB-vel figyelte az oszlopot. Ha például a könyököd előbb lógott ki, mint a fegyver, lőtt...
Sorban egymás után tettünk próbát, én voltam az első, akinek leguggolt és úgy nézett ki.
Oltári nagy g*ci voltam olyan pályán, ahol 10 méternél nem volt nagyobb lőtáv. 
-
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Cqbn jellemzően játék stílus függő, illetve főleg hely... Az ezelőtti bázison, ahol 0 hosszú lotav volt, ott nem épp ideális bármi ami nem pisztoly
Főnix /aréna vonalon már lehet olyan terepet találni, ahol értelmet nyer persze.De szerintem az egész játékos függő, a pisztoly is igen sok skillt kér ha jól akarod használni, nem lenezni azokat, akik szekrényben ott rohad a p90, mert hosszú
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phanzetomox
őstag
-
kisÁdi
aktív tag
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem. A pár ezer forintot csak az átnézésre hézagolásra értettem
Amit te mondasz már inkább 15-20 ezer 
-
kisÁdi
aktív tag
Szia!
Nem kell tőlük óvakodni, kezdő fegyvernek teljesen normálisak, annyi, hogy az anyaghasználat miatt van ilyen árszinten, de ha nem esel rá teljes testsúllyal semmi baja nem lesz. Egy vásárlás utáni atnezes, lipositas, hezagolas viszont egyértelműen kell neki. Ezt pár ezer forintért megcsinálják neked.
-
Tazy
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő fegyvernek elfogadható minőségűek már a Cyma 6xx M4-ek vagy még mindig óvakodni kell tőlük?
Ahogy látom/hallom, a Specna alsókategóriája ajánlott, de jelenleg egy ~35-40€-val többe fájnak. (értem én, hogy "gyors" rugócsere meg miegymás...)Köszi.
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
->Napisten<-
üzenetére
Szia!
APS pisztolyokat általában el szokták kerülni, ennyiért inkább más márkák felé érdemes menni. KJW pl ezerszer megbízhatóbb.
-
->Napisten<-
csendes tag
Sziasztok,
Kinek van tapasztalata APS Black Hornet-el? Az APS megbízható?
Taiwan gun-on ~90Euro.
Szerintetek megéri megvenni? -
DNReNTi
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szivesen odaadnam kaja nelkul is, a gond inkabb az hogy ritkan jarok arra. Ugy 15 evente.

-
phanzetomox
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Köszönjük a leírást, érdekes volt olvasni.
Esküszöm ettől még jobban kedvet kaptam hozzá
Erősen gondolkozom a beszerzésén... Amúgy is imádom mikor játék előtt jönnek okoskodni, a játékon meg...mint a mozgó céltáblák
Főleg, most hogy megjött a TM glock 18c, azt is jobban ki tudnám használni egy sniper mellett.Ha esetleg Győr környékén járnál valamikor szólj és vendégem vagy egy nagy kajálásra néhány próba lövésért cserébe

-
DNReNTi
őstag
válasz
molnartibor
üzenetére
Kozben a FB csoportban rakerestem, az SSP1 megeszi a KP05/06 tarakat.
-
törölt tag
válasz
molnartibor
üzenetére
Mondjuk _szerintem_ akkor éri meg az ssp, ha kell a menetes külső cső tracer / 7" belső cső miatt. Egyébként vagy 30 ajróval olcsóbb egy kp-p8 -as kjw, és kvázi ugyan azt tudja

-
molnartibor
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Passzolom nekem egy TM van melette és a TM szépen eszi a KJW tárait, de fordítva még nem próbáltam. Szerintem nem kéne, hogy gond legyen vele. Még annyi hogy próbáltuk és az SSP szépen ette a WE tárakat is a nagy 50-est is!
Amennyiben veszel, arra figyelj hogyha tracerezni is akarsz akkor vegyél adaptert mert M12 menet van a külső csőbe nem M11, valamint a 135 Euróban nincs benne a magwell az aljára!
-
DNReNTi
őstag
válasz
molnartibor
üzenetére
KJW KP-05 tarai vajon jok bele?
Elvileg annak is jonak kellene lennie, mert KP08, 06 es 05 vegyesbazar.Igy en is elgondolkoznek rajta, mert van 3 CO-s taram.
-
molnartibor
tag
válasz
hundai
üzenetére
Szia!
Én a helyedben SSP-t vennék (nekem van is). Full marui kompatibilis én nagyon meg vagyok vele elégedve. Volt egy nózi törésem és írtam levelet osztrák barátunknak fényképpel, és szó nélkül küldte a csere alkatrészt (vagyis megkérdezte hogy kupont kérek vagy küldje) szóval a Customer Care is korrekt! Valamint az sem elhanyagolható hogy két év garanciát ad rá. Jelenleg csak azért hajtom a maruimat mert elkészült a custom HiCapa.

Üdv:
T -
DNReNTi
őstag
válasz
hundai
üzenetére
Az SSP-1 harom KJW HiCapa mixe, es a KJW gyartja, tehat en - tapasztalat nelkul - komoly penzt tennek ra hogy az alkatreszek kompatibilisek. Sot kinezem hogy a tarak is azok. Engem a velemenyek elegge megosztanak, viszont majd az MK23 NBB-re baromi kivancsi leszek, bar nem szimpatikus platform az elsuto borzaszto hosszu utja miatt.
-
hundai
aktív tag
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Igen én is azt vinném, nagyon jó márka, ár-érték arányban meg főleg. Nekem magával a berettaval van gondom 😀. Egyébként Glockbol volt WE-m és KJW-m is mindkettőt imádta. WE-ből volt Hi-Capam is, az volt az egyik kedvencem, de az már agyon volt használva és a belseje darabokra esett

-
kisÁdi
aktív tag
válasz
hundai
üzenetére
Mindkettőt szokták szeretni, a KJW talán jobban elterjedt, elég jó minőséget képviselnek már. Emellett rengeteg alkatrész van hozzá, könnyű beszerezni.
Tárral kapcsolatban pedig elméletben működnek kompatibilisek, bár előfordulhat sziszegés. Szerintem egy KJW pisztoly sokáig szolgalna téged, mondom ezt ugy, hogy 4 pisztolyom közül csak 1 KJW Glock volt, többi WE
-
macilaci78
nagyúr
A bíráskodást hagyjuk meg az illetékeseknek.

-
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ilyenkor úgy kéne folytatódjon a cikk, hogy állapotuk válságos, de stabil...
Mondjuk nekem az egyik kedvenc ez volt mostanában... Mák, hogy szóltak valszeg hogy airsoft, bár az ilyen még így is bűncselekmény, és bukják miatta egész életre a legális fegyver birtoklás jogát. Hála istennek. Mondjuk nem is értem miért küldték őket ki... Az ilyeneket eleve egy életre minden helyről szerintem alanyi jogon...
Mondjuk ez is darvin díjas, miután lőtt valszeg elfekszek a röhögéstől, de na...
-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Jaja, tegnap mar felkapta a Fb-os airsoft tarsadalom... 600 FPS-t nekik halantekon...
-
macilaci78
nagyúr
Ezt nehéz kommentálni.
-
Atke
senior tag
Milyen hop up gumit ajánlotok M24 (cyma 702) Airsoft Pro CNC gen2 kamrához?
Ha jól tudom akkor az AEG gumis!?
Vagy érdemes-e esetleg elgondolkodni a gyári kamra használatán? -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
WE Beretta milyen minőséget képvisel mondjuk egy kjw beterrához képest? KJW tár azonos a we-vel?
Köszi
-
DNReNTi
őstag
Tartozok meg az SSG24 jatek tapasztalatokkal, szoval gyorsan meg is osztom oket, eddig ketto jatek alapjan.
Fura mod inkabb a jarulekos dolgokrol tudok meselni, nem is magarol a replikarol, es a teljesitmenyerol. A replika pontosan azt hozza, amivel hirdertve is van, hibatlan mukodes, konzisztencia, pontossag. Nagyon nincs mit ragozni rajta, egyszeruen szuper a cucc, olyan helyekre be tudtam vele lonni, es olyan talalatokat megadtak, hogy magam sem akartam elhinni. Zero adagolasi problema, zero targondok, siman csak perfekt. Hat ennyit a replikarol.

A jarulekos dolgok:
Alapbol ovezi egyfajta 'retteges' a tobbi jatekost - foleg a tapasztalatlanabbakat - amikor meglatjak, hogy Te sniper vagy. Na, ezt meg lehet szorozni legalabb harommal mikor meglatjak, hogy egy SSG van nalad. Mokas ez, mert a tobbseg elszalad a sniper elol, pedig ha inkabb raszaladna, es meglocsolna egy emberes sorozattal, eselye sem lenne szegeny bokornak. Szoval mar a jatek elejen unnepel az egesz oldal, akihez beosztanak, es retteg a masik oldal. Teljesen alaptalanul.
Tehat van egy ilyen 'istenites' dolog.A masik dolog, hogy mindenki meg akarja nezni, de minimum ujjal mutogatnak rad, a batrabbak ki is akarjak probalni. Ezzel nekem nincs kulonosebb gondom, annyi, hogy a tarat ki szoktam venni proba elott, mert mar az S24-nel megtapasztaltam, hogy nem mindenkinek sikerul felhuzni elsore... masodjara... es tolja tele a kamrat BB-vel minden probalkozassal, majd ellovi es soretest csinal a fegyverbol.
Aztan vannak az okosak. Na, ez a kedvenc kategoriam. Soha ennyi ellenszenvet, gyuloletet, es okoskodast meg nem hallottam meg replikaval kapcsolatban. Vannak az egyszerubb esetek, azok csak elintezik annyival, hogy ennyi penzbol 3-4 sniper replikat is megepitett volna, es nyilvan azok is ilyen jok, sot jobbak! Ok azok akik meg soha nem fogtak sniper replikat, csak tudjak, hogy ez siman szar, csak marketing az egesz. Lehuzas, en meg a hulye, aki bedolt. Vannak a haladobb sracok, akiknek van, vagy mar volt egy valamilyen epitett sniper replikaja amugy, de az epp nincs a jatekon, mert nem mukodik, valami eltort, nem adagol, kifuj, stb... kifogassal. Ok mar tudjak, hogy nincs sniper 100€-ert, de meg mindig hajlanak arra, hogy a takolt Well MB03 (es tarsai) Rockets BB-vel etetve vannak ilyen jok, meg jobbak, csak most epp nincs itt, nem tudjuk megnezni. A vegen ott van az a nehany ember, akik mar hallottak mondjuk Palla Barnabasrol, Gal Imirol, es esetleg egy altaluk epitett valamilyen replikajuk is van. Nos, ok mar technikailag legalabb kepben vannak, illetve nem elbol szarozzak le az SSG-t, csak allitjak hogy kb ugyan annyiert lehet ilyen teljesitmenyu - vagy jobb - replikat epiteni. Alairom, ebben azert lehet igazsag, ok pedig, azert kivancsisagbol csak megnezegetik, kiprobaljak az SSG-t.
Ilyen kihivasokkal kell szembenezni, amikor egy SSG-vel megy airsoft jatekra.

-
Atke
senior tag
MK23/ST23 TDC moddal valakinek tapasztalata van? érdemes vele foglalkozni?
-
DNReNTi
őstag
JG G36C 90€ meg egy kis apro!
-
hundai
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Kipró áltam egy 1100mah 8,4v nikkellel valamint egy 7.4v 20/40 lipoval, azokkal is produkálja a hibát

-
-
hundai
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia!
11,1V 15/30C lipo.
-
kiki22
senior tag
sziasztok! Mesterlövész fegyvernél van értelme az air brakenek ?Köszi a segitséget elöre is.
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem..
Szétszedtem az új sa-e11-et hézagolás és zsírozás miatt(rá is fért), de összeszerelés után még egyes lövésben is félig felhúzva tartja a rugót. Mi okozhatja?Köszönöm
-
-
Szivacs85
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A legolcsóbb szállítási mód is futár(12,5 euró). Nincs a dobozon külsérelmi nyom. Ennek letöréséhez nem kell pontszerű ütés, ez kiáll a fegyverből oldalra, ez sérül először.
-
Szivacs85
tag
válasz
Popsipumpa
üzenetére
"Forward Assist" a neve
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Popsipumpa
üzenetére
Valószínűleg a gyártótól fogod tudni magad beszerezni, a forgalmazó ilyen 1$-os vackokkal nem foglalkozik.
Én a gyártónak küldeném el a képet azzal a szöveggel, hogy szeretnék venni egy ilyen alkatrészt, mert a forgalmazó a teljes áron vásárolt terméket nem teljes értékűként szállította le és nem foglalkozik érdemben vele. -
Popsipumpa
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Kerestem ilyen alkatrészt gunfire-ön, de én nem találtam. Te vagy valaki tudja, hogy mi annak a neve ? Mert egyszerűbb lenne akkor, ha rendelek egy olyat + egy rugót, mert sajnos már elvesztettem ( valahova jól elpattant a kis szemét ). Már találtam az oldalon ilyen rugó készletet amiben volt ehhez hasonló rugó.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hundai
üzenetére
Egy TV más: nagy fesztáv, sík, meghajlik az egész doboz külsérelmi nyom nélkül, de a tartalma elpattan.
A fegyveren sérült alkatrész viszont pontszerű behatástól sérült valószínűleg. Ráadásul van némi kis lötyögése is, tehát el tud mozdulni valamelyest az erőhatás útjából.Ugyanakkor vagy 15 éve én is vettem PC-házat, gyári kartondobozában volt úgy összetörve, hogy a téglatest helyett egy átlagos paralelepipedon volt a kartondobozban, kívülről persze semmi nem látszott.

-
hundai
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ha a nagyobb oldalára érkezik a doboz(lapjára), akkor külsérelmi nyom nélkül is eltörhet. Nincs 1 centi szivacs a doboz alján és a tetején.
Volt már dolgom 15 méterről leesett tévékkel (20+db), volt amelyiknek a dobozán semmi ütődés/behorpadás, mégis betört a kijelzője.
-
Szivacs85
tag
válasz
Popsipumpa
üzenetére
Ugyanígy jártam. Túl vékony a szivacsréteg a dobozban.
Én nem mentem utána. Beragasztom majd azt jólvan, mint írtad nincs használati jelentősége. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Popsipumpa
üzenetére
A posta oldalán árlista nemzetközi csomagra, angolul is. Lenne vagy 30€ a posta, míg a kérdéses alkatrész pótolható. Postázzák azt és jók vagytok.
Ha paypallal fizettél, nyeregben vagy. -
Popsipumpa
csendes tag
Sziasztok. Nemrég megjött a gunfire megrendelésem és sajnos a fegyóm megsérült szállítás alatt.
Tudom hogy a fegyver működését nem befolyásolja, de engem akkor is zavar ez a szépséghiba, hamár kifizettem érte annyit. Levélben azt írták, hogy van lehetőségem refundolni a fegyót, amit ki is használnék. Kérdésem, hogy van e itt valakinek tapasztalata a csomag visszaküldésében gunfire-re ? Mert elolvastam az infót erről a honlapjukon, de nem teljesen értem, hogy pontosan miket kell ráirogatni, kitölteni meg ilyesmik. -
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szerintem tök jó csúzlik és a tartály se szelel

-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem kell (es nem is kellett) magyaraznod semmit, csupan illett volna felismerni, hogy eloiteletes vagy, raadasul minden eloiteleted / utalasod / kovetkeztetesed, nevezd aminek akarod, eleg nagy tevedes volt.
Azon tul pedig feleslegesen sok energiat fektettel abba, hogy a teves eloiteletedre alapozva meg egy kozepesen szarnak sem mondhato kioktatos poent prezentalj.
Agyuval verebre esete, ahol az illeto elment a szomszed faluba es ket kezzel hazatolta az agyut es a golyot, majd tuzeles utan vette eszre, hogy az voltakepp egy papirrepulo amire loni szeretett volna.Mindezt ugy, hogy mar 10 evvel ezelott is irtam, jelen voltam a topikban. (eddig)
Jeez, mit kaphat vajon akkor egy teljesen zoldfulu?
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ket kerdes, na jo lehet 3 is lesz: a 21.sz derekan amikor mindenki tapikepernyos okostelefonokkal tolja kb 10 eve, az ekezetek hianya nalad a helyesiras teljes hianyara utal? (occam borotvaja: lehet csak ilyen az erintokepernyos mobilon a billentyu kiosztasa?)
Kettes szamu: tenyleg az ekezetek megletebol szerettel volna eletkorra tippelni? Nem lett volna egyszerubb megnezni a profilon a regisztracio datumat, amibol rogton lattad volna hogy az altalad velt korosztaly max akkor stimmelhetett volna ha mar az anyamehbol regisztralok? Szerintem konnyebb, sokkal gyorsabb es egyertelmubb lett volna mint 3-4 websiteot kikeresni google-vel, csak azert hogy linkelhess egy izeset

Harmas (bonuszkerdes) : ezek utan a hobbi topikok topiklakoi es topikgazdai meg tenyleg meglepodnek es sirnak, hogy belterjes a topik, a kutya sem latogatja azokat es nincsenek uj infok benne?

A plusz kerdeseket koszi, inkabb celiranyosan tajekozodom mas forrasbol.
-
macilaci78
nagyúr
A kiscsuzlibol nekem az jött le, hogy nem tudsz helyesen írni, bár ez a neten mellékes, másrészt volt egy nyeretlen taknyos lelkes tinédzser 15 éve Szegeden, aki csinált magának kiscsuzlit: műanyag testes M4-ből indult ki, levette a tust, a tartócsonkot lefűrészelte, levette az előagyat, külső csövet, belső csövet lefűrészelte kb 5 centisre, nagy akkut a test jobb oldalára szigszalagozott, csigatárat alápattintott és neki ez volt az ultimate CQB és assault fegyver.
Na, ritkaszar az volt...Ha airsoft gázos maroklőfegyvert keresel, akkor döntsd el, mit szeretnél: GBB, GNB, fém, vagy műanyag küllem, greengas, vagy CO2?
Olyan szempontból mindegy, hogy mindegyik karbantartást igényel. Egy rendes karbantartással hosszú életű lesz a fegyver.
Tokot akarsz-e hozzá venni, ha igen, akkor hangtompítóval, lámpával használnád-e a fegyvert?
-
törölt tag
A normális anyagminőség egyébként tök szubjektív, a Marui féle műanyag szerintem teljesen rendben van, a tartály meg... Nem egy nagy mondás a ki tudja mióta raktáron fekvő, kiszáradt o gyűrűs, én szilikon zsírt szoktam a tömítésre kenni, aztán el is van felejtve sokáig.
Egyébként én KJW vonalon nézelődnék, a kp 17 pl.
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ertem en a poent, de ez meg annak is ritkaszar volt, mar meg ne haragudj....ha erdemben szeretnel viccelni, legkozelebb inkabb keszulj ra jobban kicsit.
-
macilaci78
nagyúr
Itt nézelődj, nekem ez nagyon bevált, ár-érték arányban szerintem verhetetlen, a tartály sem eresztett, egy egész szezont hiba nélkül végigtoltam vele, nem finnyás a lövedék minőségére sem, gyorsan tölthető, elég sok lövést lead egyetlen töltéssel. Hidegben nem próbáltam, de ahogy láttam, érdeklődés hiányában nem is igen szokták használni.
Ha komolyabb csúzli kell, van az is. Ez a legkisebb, de megkérik az árát. -
Kobe
veterán
Kiscsuzlibol milyen tipust erdemes nezegetni ha normalis anyagminoseget, nem par loves utan szelelo tartalyt keres az ember, foleg glock vonalon, nem horror arban?

-
Atke
senior tag
válasz
Szivacs85
üzenetére
Touché

A szakik hoz lenne az alábbi bár kérdésem //feltehetőleg az utolsók, mert megveszem hamarosan a kiszemltet/
A lent látható cm.072/070 erősített V2 gearboxában, mi az ami a biztos,pontos, jó működéshez szükséges?
Nózit biztos kap, mert az a gyenge pontja! Érdemes-e rugót(M120) downgradelni? ALAP! DMR-t szeretnék építeni( ha bejön majd kap mindent) Elvileg acél fogasszett, csapágyazott rúgóvezető 8mm-e csapágyak,réz henger. Hengerfej, dugattyúfej és dugattyú cseréjének van e értelme? Esetleg jó ötlet-e az egybe henger+hengerfej? Ha cseréljem a "dolgokat" akkor ez a szett jó lehet-e? + fémfogas dugattyú! Mondták hogy a silent szettek nem halkítanak semmit, csak leszakad/hat a gumi róluk és csak galibát okoz...!?
Ha ezeken felül van tipp/tanács/ötlet, szívesen fogadom. Első AEG építési project lesz, és szeretném magam csinálni!
-
Atke
senior tag
válasz
hundai
üzenetére
pedig ott van a gyári oldalon: Lenght [mm]: 685-770
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Specna SA-E11-et.
Milyen hop up gumit vegyek bele? Van egy 70-es Poseidonom, beletenném ha nem rossz.
Eddig ezt az akkut néztem, elférne a tusban? Max hosszról nem találtam semmit a tust illetően.Köszi
-
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A thumb safe a hammerrel tm gold match, a cső meg a well eliteshooting féle elite - szerintem saját márka -. Valszeg Mike eleve a gold match arany szint próbálta közelíteni, a masterpiece meg úgy volt vele, hogy a saját arany árnyalata neki jó, vedd meg tőle a mindent ha egy színű kell

-
macilaci78
nagyúr
válasz
molnartibor
üzenetére
Nem fura ez, ha egy helyről veszik a festéket.

-
molnartibor
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen erre gondoltam én is csak nem tudom hogy a csavar az acél vagy alumínium. Lehet az lesz hogy elviszem eloxáltatni és adok mellé egy valamit hogy próbálják meg közel azonos árnyalatra hozni. Ami azért fura mert a többi alkatrész se egy gyártótól van és azok pedig passzolnak, (külső cső magwell trigger+saftey+hammer.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
molnartibor
üzenetére
az AIP arany csavarnak más az árnyalata - tapasztalataim alapján ha azonos színt akarsz, akkor azonos gyártótól származó alkatrészeket kell venni, vagy az összes alkatrészt egyszerre kell leszínezni. Elviheted eloxáltatni a csavart, hogy hozzászínezzék a többi aranyszínű elemhez, de nagy szerencse kell, hogy ne üssön el.
-
Kobe
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Mar csak a flash hideres problematika van fuggoben. Rakerdeztem taiwangunnal de mintha egy kinai valassolt volna olyan tort angolsaggal

Elvileg a flash hider cserelheto rajta, de mivel a cso a handguardtol beljebb er veget, eselyes hogy egy normal tompito mar nem fer be. De ha jol ertettem akkor masik flash hider mehet ra, az nem para
Ilyen helyzetre van valami athidalo megoldas?
pl valami cso adapter, vagy szukitett tompito? -
molnartibor
tag
-
Kobe
veterán
Gondolkozom egy gunporn AR15os epitesen. Nem kimondottan tartos hasznalatra, inkabb a szeria iranti szenvedelyem jelekent, tobbnyire csak vizualis okok miatt

Kerdes: airsoft valtozatnal a csohossznak van barmilyen gyakorlati befolyasolo ereje a hasznalatban?
Ot neztem ki alapnak: [link]Csak nem tudom hogy ez a dummy silencer az elejen menetes-e es leszerelheto, cserelheto mondjuk masik flashhiderre vagy tompitora
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Értem, szóval akkor inkább a 15-t preferálod
Vagy a kalózokat 
-
macilaci78
nagyúr
Én személy szerint a 14 fogas dugattyút parasztvakításnak tartom. Az első fog meg van erősítve, ezért a második fog tört le először, leggyakrabban a polikarbonát dugattyúkról. Erre jöttek az okosok, hogy az első fog fém, a többi műanyag, nyilván ekkor is a második fog tört... Majd jöttek, hogy az első három fog fém, a többi műanyag, naná, hogy a három fém fogat tartalmazó nyelvet tépte ki a dugattyúból. Semmi gond, megcsinálták a végig full fém fogas dugattyút, de egy szar GB beletörte a műanyag dugattyúba... Sebaj, full fém dugattyú, egyetlen öntvényből marva. Ez már kibírta azt, hogy az acél fogaskerék, illetve a csapágy, GB-ház tört el.

A 14 fogas dugattyú olyan, mint kényelmetlen cipő esetén levágni a lábad.
-
Atke
senior tag
M4 V2 gearboxba dugattyú 14 vagy 15 fogas? Ahogy cikkekből kivettem Az AOE-nak jót tesz ha nincs meg a második fog. Vagy nem? Tudtok magyar infót linkelni erről? Mert nem sikerült a barátommal

Ezekről van valakinek valami személyes tapasztalata?
-
DNReNTi
őstag
válasz
inteltunder
üzenetére
Nem csak nalad, senkinel nem megy.
Szerk:
Itt vannak elerheto A&K replikak. Pl az SR25 is. Bar nem rendeltem meg innen, de gondolom EU shop. -
inteltunder
tag
köhöm, csak nálam nem mukodik?

-
DNReNTi
őstag
-
Kobe
veterán
Hi
Kivancsisagkepp erdekelne, hogy mi tortent az A&K / PJ markaval az utobbi idoben?
Regen taiwangunon tok jo fegyok voltak, de a PJ gyakorlatilag megszunt, csak kiegeszitok vannak a webshopban ilyen neven, az A&K meg teljesen eltunt a kinalatbol
Csodbe me tek agy mi?
-
Popsipumpa
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi a tanácsot és segítséget. Találtam egy jó töltőt az aksihoz.

-
Popsipumpa
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi. Tudnál hozzá ajánlani töltőt is ? Valószínűleg rosszul kerestem rá google-ben, de csak autó akkumulátor töltőket ad ki nekem
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem egyszer kaptam fejest miatta, ha fent néztem volna ki, amire emel a csövön már visszafelé sétál, dehát nem nyerhetunk mindig 
Oltári nagy g*ci voltam olyan pályán, ahol 10 méternél nem volt nagyobb lőtáv.
Főnix /aréna vonalon már lehet olyan terepet találni, ahol értelmet nyer persze.

.