- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Zöld erdőben voltam, M4 emmel toltam. Berakok egy hi-cap tárat,s meglocsollak gyorsan !
-
zarew
senior tag
Szevasztok! Ez mi a bánat?
-
zarew
senior tag
válasz apholyon #26262 üzenetére
Persze , hogy lehet. Ott van alul a link a füleshez.
Ezekből a rádiókból van egy rakás.Nem érdemes túl komolyat venni. Az csak az igazi háborúhoz kell -
zarew
senior tag
válasz DNReNTi #26190 üzenetére
Természetesen!
Más, vettem egy Taurus PT99 pisztolyt. Ez az első airsoftom. Eddig egy patronnal 3x29 golyót kilőtt de kb 6 patron és 2 hét után már a 3. tár vége előtt kifogy. Szóval elvinném valahova ahol átnéznék, beállítanák ( belőnék). A keleti környékén járok. Az ottani boltba bevihetem? Vagy kit ajánlanátok? Az sem baj,ha a légfegyverekhez is ért.
-
zarew
senior tag
válasz macilaci78 #26185 üzenetére
180 rendelés felett vagyok, és még eddig megúsztam. Reménykedek. Mivel itthon 26 körül van, megéri a rizikó. Találtam egy tesztet is róla Becz László kolléga billentyűzetéből. Mondjuk nem mai modell, de ezek szerint bevált.
-
zarew
senior tag
válasz macilaci78 #26182 üzenetére
Na végre itthonról ki guglijútyúboztam. Ezt a példányt meg is vettem. Ennyit nekem megér. Egy bazierős PCP légpusekkel is tesztelték.
A boltban több nyalánkság is van! -
zarew
senior tag
Sziasztok!
Fiammal ronggyal töltött kartondobozba lövöldözünk olykor célba. A dobozban összegyűlt bb ket felhasználhatom újra, vagy ne szarrágóskodjak? ( azt értem,hogy a földes koszos golyócskákat nem érdemes mosogatni )
Vagy összenyomja esetleg kissé?Más. Szeretnék egy chronot venni. Ezek a "lyukas dobozok" amivel airsoftot mérnek miért nem alkalmasak légfegyver diabolot mérni? Mert nekem olyan kellene ami mindkettőre jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."