Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Lecserélem a házam elejében a ventit. Olyan ventit vettem amit rátudok kötni az előlapi vezérlőpanelre és ezálltal nem csak leszabályozni tudom hanem éjszakára le is kapcsolhatom. Majd töltök fel képeket ha megjött a venti. Addig pár kép a kuckóról.
-
Tom5
addikt
Az Aerocool Aeroengine Jr-nak 12 cm-es az első ventije?!

-
Tom5
addikt
Nekem is ilyen házam van,de szerintem ajtó nélkül vmi nagyon ocsmány
Eddig annyi gondom volt az ajtóval,hogy egyszer letört a felső kis pöcök (ami tartja az ajtót),de pillanatragasztó megoldotta!Azóta semmi gond vele!Nagy szép dizájnos kis házikó és jó a szellőzése is! Nekem még olyan verzió van amiben nincs a turbinánál az a nyolcas (haveréba már van,aki később vette
) -
Tom5
addikt
Megjönnek az UV csöveim rakok fel én is képet a gépről!
Kivileszek ,hogy az alaplap UV reaktív foglalatai meg kábelei hogynéznek majd ki...
DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
Lassan már egy éve megvan a házikó,és megvok vele elégedve...
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
-
Tom5
addikt
válasz
oettinger01
üzenetére
Ezt a kérdést most nemértem...

Ez a Aerocool Aeroengine Jr topic...
-
Tom5
addikt
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
[link]
Itt nézz körül... -
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez igen!Mintha csak a sajátomét látnám... 
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bizony,bizony...nálam is ez a gond
szívja a port rendesen... 
-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt mondom Én is...de mindenki parázik

-
Tom5
addikt
válasz
Csigger
üzenetére
A tápból kimenő tápkábeleket elvezeted az alaplapot tartó lap és az oldallap közé(mondjuk egy gagyi táppal amelyiknek rövidek a tápkábelei,azzal nemlehet)és ahol végetér az alaplapot tartó lemez ott szépen bevezeted a kábeleket a megfelelő helyre!!!És láss csodát!Megszűnik a plexi előtt ''tumuló'' kábelrengeteg...
-
Tom5
addikt
válasz
Tomi 16
üzenetére
Jajmá...nem siránkozni kell!!!Nekiállni és leszedni!!Nem egy megoldhatatlan feladat!!!Fogóval óvatosan összenyomod a tartó''pöcköket'' és kitolod előre!!!Csillagcsavarhúzó nemkell!Turbinát is secperc alatt lelehet szedni...hihetetlenmá ez a siránkozás....

[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kisebb a hangjuk + jobban világítanak...ez így van!De kb egy hónapja takarítottam és siralmas,hogy milyen koszosak...

-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ugye,hogy nem egy ördöngősség leszedni az előlapot!Nagyon koszossá tud válni az előlapi venti...széplett a géped Gratula hozzá!!!

-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ismétlem önnmagam,mert egyszermár leírtam

Két oldallap le,és lesz az előlapnál asszem 6db műanyag pöcök,amit összenyomsz és letudod nyomni előrefele az előlapot!!!A kábelekre vigyázz(USB,stb...),utána a nagy ventinél lesz 4db tartó pöcök amit benyomsz és kitudod nyomni előrefele magát a turbinát!!Ha ez megvolt akkor a ventit is kitudod csavarozni,mert a csavarfejek ottvannak,a turbina takarja őket...lehet így bonyolultan hangzik,de nekiállsz mennifog a téma!Lépésről lépésre...
Nemnehéz...
-
Tom5
addikt
-
-
Tom5
addikt
Mindenki nagyon ISTEN
kilettünk javítva helyesírásügyileg...mindenki megnyugodhat...Szerintem folytatódjon tovább a topic,amíről valójában is szól... -
Tom5
addikt
Ez hihetetlen...este beszéljük meg a dolgokat hogy NE OFF-oljuk szét a topicot!!!!
De mintha a falnak beszélnénk...

Nem linkelem a 6600GT topicot mert látom oda is írtál...
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT:EZ AZ AEROCOOL AEROENGINE JR. TOPIC!!!
NEM A 6600GT ÉS NEM IS A CHIEFTECH TOPIC...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Gyerekek azért néha figyeljünkmár oda az off témára!!!Jakewyler vágod?!?!?
Gépfejlesztés ügyben van másik topic!!!Ez az AEROCOOL AEROENGINE JR topic...
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
válasz
jakewyler
üzenetére
Hát egen...elég keveset szabájoz én először nem is tudtam szabájozni vele,mert nem reagál egyből ha visszaállítod,hanem kell egy kis idő...nálam most minimumon mennek a ventik vele...őszintén,ha nem úgy kapom,utólag bánnám a kiadott pénzt...szép + minden...de annyira nemér sokat...
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Én régi őskori lelet porszívó fújó részére teszem a csövet és azzal fujatom ki a port a házból,havi 1X minimum,úgy,hogy az oldallapot leveszem...mikor rámjön a ventiket is áttörölgetem,de nagyrészt elég a porfújás

-
Tom5
addikt
Elég macerás dolog az a pár pöcök...szívtam velük én is rendesen!!!De rákell érezni a dologra és akkormár könnyen szétlehet kapni a házat!!!(Segíthet ha a meghajtókat,nálam a GateWatch-ot is,meglazítod és kijjebb tolod,mert így nemszorulhat az előlap a meghajtók miatt!!!)Csavarhúzóval csak óvatosan...Az első turbina részt meg nemes egyszerűséggel(miután kiaplikáltam)zuhany alatt megtísztítottam és megszárítottam radiátoron!!!Csilli-villi lett

Jó barkácsolást!!!
-
Tom5
addikt
válasz
mr_knight
üzenetére
Két oldallap le,és lesz az előlapnál asszem 6db műanyag pöcök,amit összenyomsz és letudod nyomni előrefele az előlapot!!!A kábelekre vigyázz(USB,stb...),utána a nagy ventinél lesz 4db tartó pöcök amit benyomsz és kitudod nyomni előrefele magát a turbinát!!Ha ez megvolt akkor a ventit is kitudod csavarozni,mert a csavarfejek ottvannak,a turbina takarja őket...lehet így bonyolultan hangzik,de nekiállsz mennifog a téma!Lépésről lépésre...
-
Tom5
addikt
ÉN már szinte minden hónapban egyszer kitakarítom a kicsikét,mert írtózatosan tud porosodni,és ezálltal zajosodnak is a ventik!!!+ kitakarítottam az első ventit és a turbinát,olyan mennyiségű kosz jött le róla,hogy...
utána menet közben,tisztán,tök fura volt mert erősebb lett a fénye!!!(kosz ugye elhalványította) -
Tom5
addikt
válasz
eastsider
üzenetére
Kinek mi a hangos...nálam ha leszabájozom az első nagy ventit akkor engem nemzavar a többi 6 venti
(Proci,tápventiket is beleértve...)...Letőrni nemfog az ajtó max ha lerugod,vagy egyéb szadista dolgok
,amúgy asztalon jobbkézfelől,ténylegzavarólehet a feléd nyíló ajtó...
[Szerkesztve] -
-
Tom5
addikt
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Határozottan teccik!!!Gratula hozzá....

-
Tom5
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ÉN sem az alaplap mögött vezetem el!Hanem a meghajtók mögött és úgy jönnek be előre a kábelek!Egyik kedves Barétom mondta az ötletet!És télleg!A táp cuccok abszolút nem látszanak!!!Csak a világítos IDE kébelek...+az olallapi venit kábele sem lóg át a nagyvilágon...szépen elvan vezetve az oldallapon...hamár modding,legyünk igényesek...nem?De aztán ízlések és pofonok!!!

-
Tom5
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Szép a ház!Gratula hozzá!De azért egy kábelelrebdezés ráférne,hogy nelógjon ott a plexi előtt a kábeldzsungel...Az előlapi venti engem tök nemzavar(pedig éjszaka is megy a gép),levan véve a fordulatszám,szerintem így tök korrekt...Winyóknak tényleg jóttesz ez a ''kis'' venti ott elől
...(De nélküle sem forrnak fel,de ha már ottvan...) 
-
Tom5
addikt
[link]
Vélemény?!Különösképpen az oldallapi 25cm-es ventire gondolok...
Az előlap nekem annyira nemjön be...bár kitudja..élőben lehet tetszene...
Eleinte az Aeroengine sem tetszett...mostmeg...

-
Tom5
addikt
Tanítvány?!?!?!Höhö...nem is tudom kik rakták össze MINDIG a géped...Mestereid ellen fordulsz?!Ifjú padavan?!
Az én gépemet csak ÉN raktam össze!!!Más kéz nemsegített benne!És szerintem ez a modding lényege...hogy TE buherálod a géped!Lesz amilyen lesz!Ízlések és pofonok...
Ezmár tényleg nem AEROCOOL AEROENGINE Jr topic...szerintem átkéne simán neveztetni,A nagy modding topicá...
[Szerkesztve] -
Tom5
addikt
Ez már maga a moddingtopic...

-
Tom5
addikt
Rengeteg modding topic van...keress rá a modding szóra...
[link]
Pl ez is... -
Tom5
addikt
A háztopic tisztára átment modding topicba!!!!

-
Tom5
addikt
-
Tom5
addikt
Szitya:
Azon a 10Watt-on nemveszünk össze...
Amúgy a 238-as hozzászólásban írtam,hogy Celeron-os konfighoz elég lesz a táp,mivel az adatoknál megnéztem a konfigot
,csak ez az Unipower vagy milyen márka kúrtára nem ismerős...de ha nembírná azt úgyis észreveszik!Nem?!
A Codegen 300as ról meg asszem nemnyitunk vitát...Igaz?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csigger:
Tápot is abban a linkben keresd amit tegnap adtam,csak a tápok besorolásnál!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

még 30 napot kell várnod amintlátom...
ÉN megfestettem a cuccaim,igaz az enyém ezüst!Egy a lényeg!Király a ház