- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProXim
csendes tag
válasz
djtoomi #1190 üzenetére
A Mistralnál találsz 2 leértékelt darabot 7.500 körüli áron, én személyesen is megnéztem a múlt héten. Az egyik elég rossz állapotban van, hiányzik az ajtaja és törött a plexi is. A másik egész jó, csak porosak a ventik és az ajtózáró pöcök le van törve, de az ajtaja csukva maradt. Ez utóbbin van egy kis vonalkódos matrica ''kiállított darab'' felirattal, szóval lehet, hogy járatták már jópár órát.
Én azért a végén mégis hozzátettem a különbséget, hogy akkor már új legyen. Ha kiválasztod valamelyiket szerintem mindenképp kapcsoltasd be vásárlás előtt, nekem még az újon is kotyogott a turbina kúpja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS routerek
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest