Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2676) <MZ/X>


<MZ/X>
őstag

Sziasztok!
A GDB topicba intéztem először kérdésemet, de liksoft azt mondta, hogy ide írjam be. Szóval, ezek az előzmények:

1.
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy egy nagyon régi, 5-éves, 10Gb-os azt hiszem FAT vinyóra rá lett telepítve egy teljesen új NTFS xp. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom a legegyszerűbben visszanyerni róla az adatokat, illetve a mostani adatok fognak-e sérülni? És hogy muszály-e egy másik géphez csatlakoztatni-e? Előre is köszönöm!
:R

2.
Elnézést, hogy floodolok, de lenne még egy kérdésem: hogyha FAT vinyó volt, azt formáztam, most NTFS akkor melyik verziót szedjem le? Köszönöm!

liksoft válasza:
Szia!

10GB esetén ha egy teljes XP felkerült, szinte esélytelen bármilyen régi adat visszahozása. Felülírás történt ugyanis a drive-on, helyenként többszörösen is. A folyamatos használat méginkább ront a helyzeten. Persze kérdéses az is, mit kéne visszamenteni.

Ha szeretnél további kérdést is feltenni, kérlek itt: [link] tedd meg.


És a reagációm:
Legfőképpen dokumentumokat, régi képeket, ehhez hasonló. Nekem bármilyen kicsi eredmény is jó lenne, mind régi, szép emlék, szóval pár dolog is már jó lenne.
Tehát akkor a kérdésem: ha FAT-ot formáztam le, utána NTFS-t raktam rá, akkor milyen GDB-t vagy más programot futtassak le rajta? FAT-ra, vagy NTFS-re valót? Köszönöm!
Az adatmentés topicba is beleírom!


Köszönöm! :R


[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Original's never fit - Socket 370

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.