Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
beach head
üzenetére
Rendben, nagyon köszi

-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Acer Aspire E1-751G típusú laptopomban szeretnék RAM-ot bővíteni, jelenleg egy 4GB-s DDR3 modul van benne, szétkaptam és ha jól láttam akkor 2 slot van benne, de ehhez lenne szükségem megerősítésre, hogy az ugye tényleg RAM-nak van?
Így néz ki a slot:
Kép1
Kép2
Kép3Illetve, ha igen, akkor ez a RAM mehet a jelenlegi mellé?
Köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Acer Aspire E1-571G laptopom van, az Acer honlapján néztem h mikyen driverek vannak, de Win10-hez még nincsen, ettől függetlenül feltehetem szerintetek? Van aki tett már fel Win10-et így, hivatalos driver nélkül? -
@matthew@
őstag
Acer E1-571G-nél a touchpaden lévő "görgetőmsávot" h lehetne életrekelteni? Vmi driver kellene hozzá vagy csak én vagyok béna hozzá?

-
@matthew@
őstag
Köszi a választ!
Akkor tuti nem lesz turpisság h rejtett matrica vhol? Amúgy csak 2 csavar van és a fedél elvileg le is jönne, kívülről semmi sem akadályoozza a dolgot, gondolom akkor belülről sem.
A HDD-t mindenképpen megtartanám a továbbiakban
Vagy ebben a típusban amim van :Aspire E1-571G csak 1 hely van vagy lehet kettő is akár? Csak mert akkor menne simán mellé -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h a gépben ha a HDD-t kiveszem (még garanciális) azzal ugrik a gari? Mondjuk ha kicserélem egy SSD-re aztán ha gond van, akkor a gyári HDD-t vissza vagy esetleg mehet a házilag cserélt SSD-vel is vissza a laptop? Tehát ha a készülék héját megbontom HDD csere céljából az gari vesztős dolog az Acer-nél? -
@matthew@
őstag
Ezt azért nem mondanám mert jártam már úgy laptoppal ami pl XP-t már nem támogatta, a telepítő meg sem szólalt rajta, más gépen meg igen. Illetve asztali gépemre egyszer feltettem a Win8-at, és gyári driverekkel nem működött jól egy pár dolog. Bár ez a noti már kb 1 éves konstrukció, szóval valszeg Win7-et is szereti.
Szerk: chipgyártói honlap alatt mit értsek? Ha pl felmegyek Acer honlapjára és kiválasztom az op rendszert akkor a drivereket felajánlja h mik a legfrissebbek, nem?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen notit: www.edigital.hu/Notebook/Acer_E1-571G-53234G75Maks_(NX.M7CEU.003)_notebook-p363501.html
Bocsi h nem rendes linket adok, csak telóról vagyok
A gyártó honlapját nézve van hozzá Win7 driver csomag is, ezek szerint akkor a Win7 is támogatott rendesen vagy csak Win8-al megy jól? Ma délután telepíteném fel és van mind a két rendszerem, csak nem szeretnék feleslegesen Win7-et feltenni,.ha utána derülne ki h nem működik.
Előre is köszi a helpet! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy acer emachine laptop a családban és a videókártyájáról szeretnék kérdezni: Intel GMA 4500M erről keresgéltem a neten h hány megás de nemtudom h mennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest