- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jazz
veterán
válasz
spyduck #26964 üzenetére
Meg a 771 és a 772-is rendelkezik ips-el. (lásd a két linkem)
Pont az lenne a lényeg, hogy notiban kell.
"A legócskább, a Mac-em TN panelja sokkal szebb, csak a betekintési szöge jobb a V3 IPS-nek."
Na csúcs. Egy jobb minőségű fejlettebb TN-el is beérném....de ember legyen a talpán aki ebből a katyvaszból kitudja választani.
Ehh. Azt hiszem lassan feladom.... -
Luser2000
addikt
válasz
spyduck #10266 üzenetére
"...És itt jön az, h le vagyok ugatva amikor mondom embereknek, h ne vegyenek ACER-t mert ha elromlik egy örökkévalóság mire kész lesz..."
Nekem pozitív tapasztalatom van.
5 (!!!) nap alatt megfordult a gépem Brno-ból, alaplapcseréről.
Egy hazai szerviz ennél több időt totyorászna el. -
Blue@X
senior tag
válasz
spyduck #10260 üzenetére
Azért oda nem akarom elküldeni, mert nem minden CD lemeznél jelentkezik a hiba.
Van amelyik CD megy, valamelyik meg nem.
Pl. windows-nál azért volt érdekes, mert bebootol róla, egészen elmegy a formázásig és a másolásig, de mikor újraindul, és elkezdődik a telepítés, akkor írja ki hogy rakjam be a windows lemezt.
DVD-t viszi, csak pl újraírhatót vagy nem törli, vagy ha törli akkor meg a felénél kiírja hogy nem tudja törölni. De nem mindegyiknál.
Írásnál is vannak gondok néha. -
Blue@X
senior tag
-
-
malisonX
aktív tag
válasz
spyduck #9268 üzenetére
Köszi, kicsit le vagyok maradva
Ezek a HP-k is tetszenének, csak a winchester méretével van problémám. Gondolom ha kicserélem, vagy kicseréltetem nagyobbra akkor a garinak lőttek
Az ár/teljesítmény arányt az Acerhez képest írtam, 280k körüli kategóriában nekik 250-es winyójuk van, +van webkamerájuk is, és vmivel erősebb a VGA
-
dzsozefo
aktív tag
-
Lezhawer
csendes tag
válasz
spyduck #8727 üzenetére
Jó azt értem persze hogy így müködik
Nekem az a gondom hogy csak egy pillanatra pörög fel aztán meg meg is áll szinte ... meg amikor felpörög akkor szinte max-ra és elég hangos...szal lehet hogy én képzelem el hülyén, de nekem az lenne a logikus ha elkezd melegedni akkor picit elkezd hűteni...de nem ugy hogy 5percenként felpörög max fordulatra hűt egy picit és leáll...
szal ha érthető mit akarok akkor lehet-e ezt orvosolni vagy szokjak hozzá hogy így müködik?
-
jandark
csendes tag
válasz
spyduck #8267 üzenetére
Köszi szépen az infót
tehát ha külön 400as ramot teszek bele fog menni,és talán 400-on?
együtt semmiképp nem tenném őket de talán 400-as ram még jobban van 512-esbe mint 333-as.
Az everest riportot melyk progi csinálja?
Egyenlőre csak memória és vinyóbővitést tervezek amire nekem kell bőven elég igy is,
és még1×thanksa jótanácsot igyekszek okosan..
-
nagyito88
aktív tag
válasz
spyduck #8263 üzenetére
kösz lenne egy,de szétkaptam a gépet megnéztem és nagyon nem igy néz ki és az enyém meg 64 megás 128 asat 20 ért tundék szerezni csak sajnos nem ugy néz ki
mint az enyém,és ez a nagy baj,és a acer szerviznek irtam és azt mondták hogy csak az azegyfjta van mit irtak 55 ropiért!
-
kybic
tag
válasz
spyduck #8246 üzenetére
- Üdv
- érdekes dolgokat írtál le... de azért megkérdőjelezném, hogy milyen BIOS az amelyik neked előírja, hogy melyik oprendszert telepítsd fel a jelenleg forgalomban levő és általánosan elfogadott oprendszerek közül.
Szóval a lényeg, hogy a felhasználó joga legyen eldönteni, hogy mit akar futtatni és nem a BIOS-é. -
BluEyes
őstag
válasz
spyduck #8223 üzenetére
Na, mosmá fejezzed be a bénázást!
Tőccsed le a Realtek oldaláról a drivert. Mondjuk a zippet. [link]
Csomizzad ki. Menj bele az MSHDQFE könyvtárba. Ottan vannak a 888111.exe verziók, a neked megfelelőt - nyilván az SP2-est - indítsd el. Ha okés minden, akkor a hang meg a modem felfedeződik ezen a ponton a win számára.
Ekkor reboot (nem kötelező), majd mehet fel a hang driver. Ezt már rád bízom. -
mezis
félisten
válasz
spyduck #8223 üzenetére
Azt hiszem, hogy ezen e fórumon leltem rá én is a driverekre. Keresd visszafelé szorgalmasan, jobbat én sem tudnék (majd két hónapja töltöttem le). Ha mégsem találod, valahogy megoldjuk a küldést.
Haveromank próbálnám megcsinálni xp-vel az 5310-esét, de nincs hang meg az eszközkezelőben kérdőjeles a PCI DEVICE!
Honnan tudnék esetleg olyan drivert letölteni ami jó is hozzá mert amiket linkeltek a fórumtársak azok nem jók! -
toM517
aktív tag
válasz
spyduck #4161 üzenetére
Ahh en a helyedben elfelejtenem a jatekot laptopon, inkabb vegyel olcsobb laptopot, amit hurcolsz, es egy erosebb pc-t, vagy bovitsd a meglevot. Siman jobban jarsz. Bemesz az EW-be es megveszed kiloharmince' az acert
es melle ugye akkor marad 276-130=146... Na hat ebbol siman lazan kijon egy fulltap gamer gep. ~55vidkari(8800gt), ~30memoria(2gb markasabb ), ~50proci(Q6600), 30alaplap(egy jokis asus vagy gigabyte
, najo kicsit tobb, de akkor maris 2 geped van egy helyett, es az egyik nagyonis jatekra an kihegyezve ! - ja es ezek az arak kiskerbrutok es raadasul eleg utos alkatreszekkel szamolva !!
-
frames
tag
válasz
spyduck #4161 üzenetére
Végülis a 2 gép közt a legnagyobb külömbség a VGA-ban van. A 8600GS sztem valamivel erőssebb mint az x2600, mivel a 8600 még a HD2600-at is veri (a HD2600XT ugyan nem, de ez mellékes..) a notebookcheck szerint, meghát ugye az NV kari az már x10-es... De azért egy Crysis nem fog rajta maximumon elfutni! Ezek alapján én az aspire-t választanám, de persze ez csak magánvélemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest