Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
üdv, érdeklődnék hogy acer aspire core i 3as nevű gép mennyire jó? 370m, 2,4 ghz s proci,HD graphics 128mb vga... na most a kérdésem az lenne hogy mi az esélye annak hogy a full hdt ez lejátsza. jelenleg acer aspire 5730z készülékem van, ami nem viszi a full hdt... szaggat. érdemes olyat venni vagy ne is próbálkozzak, és inkább vegyek duálcore osat amiben ati radeon videókártya van?pl acer as5560 as laptopot. amd sabine a4-3300m 1,9/2.5ghz 2 magos procis,amd radeon hd 6480g vga val.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz mokus1 #22898 üzenetére
és a másik?amd sabine a4-3300m 1.9/2.5ghz 2 magos proci? amd radeon hd 6480g vga val? mert ha az is jó full hd re akkor jobb az ,mivel erösebb a vidikártya benne.(acer aspire as 5560 a333g32) nekem, ez zavar be, hogy jó lenne a második, csak félek nem fog menni a full hd, mivel abban 2 magos van, ez az egyetlen ami kritérium.. viszent minden más cucc szuper benne. a másikban meg i3 as a jó, a többi meg mind gagyi. az elsövel jobban lehet játszani szrtem mert amd viszont 2 magos, a másodikon meg talán jobban elmegy a full hd film meert i 3 as. de mivan ha a másikban a rendes videókártya miatt jó a videó? és akkor játékra is jó, mivel amd ajj de bonyolult
(lehet inkább várok miiig lesz 10 hóra 0 thm el samsung gép )[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
végül 1 acer aspire 5750zg tulajdonosa lettem ebben a vidikari is ó, meg a proci is... és barátoméknak is ilyen van, a full hd gond nélkül megy. nézzük majd a game ket is széééép kék
-
bb.bocs
őstag
miért akad a full hd a gépen? vlcvel tolom acer aspire 5750zg ... minden drive frissitve stb... mégis akad, és a tvre kötve, rondák a szinek és kockás a kép. barátoméknak ugyanez a laptop van, nekik megy a full hd gond nélkül. és a képpel is szórakozom mióta már. megoldást tudtok ?
-
bb.bocs
őstag
ja, még 1 fontos kérdés. az akksi is új ugye, mit csináljak vele, hogy a maximális teljesitményt nyujtsa, meddig töltsem mennyire meritsem le elöször, és utána. hagyjam e rádugva áramra miköben bennevan az akksi ( ez tehette tönkre a régi akksit) fontos lenne !
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
miért van az hogy 5750zg nél, gyárilag 4gb memória van bene, amit észlel is, de ebböl csak
2.36gb használható fel? windows 7 32 bites rendszerem van. lefoglalja a többi memóriát? vagy azzal mi a helyzet?
köszi a segitséget -
bb.bocs
őstag
az baj ha a laptopomon, (acer aspire 5750zg) van hdmi kimenet is meg az a másik amivel monitorra lehet kötni, az baj ha hdmi is meg a másik is rávan kötve? azt néztem a videókari proginál hogy a physX hez a videókariház kell dugni , ami nem a hdmi... most akkor mire dugjam hogy használhassam a psysX e? vagy hogy van ez?
-
bb.bocs
őstag
miért van az hogy a crysis 2, full hdn( 1920szor 1080 i ! ) mondom i !!! nem tudom miért csak i van p miér nincsen... amikor mozgok a játékban, a kép hullámos, csikos, de csak ha gyorsan mozgok.. nem birja a gép? vagy az ii tesz be? am nagyon elégedett vagyok eddig a géppel
-
bb.bocs
őstag
válasz Televan74 #23036 üzenetére
hááát szerintem. nekem az elöző gépem acer aspire 5730z. és igazából nem vlmi gyors, meg a hütése tönkrement 2 3 év után ,hogy sehova sem cipeltem... mondom soha többet acert... most vettünk aspire5750zgt. eddig nagyon komoly, csúcskategóriás cucc a számomra, tehát szerintem ha jót veszel, nem olyat ami nagyonakciós pl emachine, akkor jó kis gépek ezek szerintem
-
bb.bocs
őstag
ha a megvásárolt 1 év garis laptopomat kinyitom, és rakok bele meműriát, mivel böviteni szeretném, az garancia vesztéssel jár? ergo 1 évig kisem nyithatom, nem bövithetem mert elveszik a gari? vagy akkor nem veszik el ha boltban csináltatom meg a fizetések feléért ? miiböl veszik észre ha bontom? van bene valami matrica vagy vlmi?
-
bb.bocs
őstag
valami + gari idö van a gépekre? termékregisztálás vagy vlmi?
-
bb.bocs
őstag
kis érdekesség. a 25 gigás bl lemezt birja a gép de az 50eset már szaggatva viszi jó tudom ki néz bl 50est gépen értem én... de mégis kis érdekesség (acer aspire 5750zg)
-
bb.bocs
őstag
nem értem ,most reggeltem be, de azt irják nincs rá gari, pedig 1 év van. nam ost ez a garanciaszerződés ez a +pénzért köthető garancia akar lenni?
-
bb.bocs
őstag
ilyen van a gépemben. ha veszek akkor 1 1333mhz es ddr 3as 4gigás ramot akkor jó lesz? vagy még nézni kell valamit? milyen árban vannak? akkor a gari nem veszett el 2 csavar kicsavarása végett? kép:
[link] -
bb.bocs
őstag
válasz endruboy1 #23144 üzenetére
mert ha bontom akkor elveszik a gari de ahogy rájöttem , nincs garivesztés, csak ha kb dbokra szedem... éés akkor ha még 1 ilyet veszek, vagy vlmi hasonlót ddr3asat azt beletudom tenni? vagy mi az a so dimm ??? kell hozzá vlmi átalakitó? vagy ugyanaz a foglalat a memóriánál? ( azért akarok még 1et, mert pl játéknál cpu 100% ,a momória meg a 4gb ból 3.71 3.80at használ fel... ) ja és 64bites van fent már azóta
[ Szerkesztve ]
-
-
bb.bocs
őstag
amugy hogy kell a gyorsitást csinálni?én nem értek ehez
-
bb.bocs
őstag
nagy segitség kérés mivel acer laptoról van szó ide irom megvennék a gépemet, de kikéne küldenem külföldre, usá ba kérdésem, kb mennyi lehet a posta ez a ems speed shop os posta? a gép mindennel 4 kg kb meg doboz. fontos lenne ,mert ha jó árban maradok, kiküldeném neki
-
bb.bocs
őstag
válasz nggabi #23215 üzenetére
amig nem kapok pénzt, addig nem küldök semmit kérdés, ha odakerülök hogy elküldöm, és nem tudom az értékét,a terméknek és mondjuk ráirok a összeget, akkor ha elveszik útközben akkor azt a becsült összeget kapom meg amit ráirtam? nem lehet bajom belöle hogy nemtudom menyit ér a cucc? kb összeget irok rá?
-
bb.bocs
őstag
kicsit utánanéztem a laptopomat megvásároló személynek... kiderült hogy igen ez a nigériai csalás... pénzt persze nem küld...[link]
hát, mire nem jó a net..én meg elis hittem ... én buta... de nem küldtem semmit természetesen -
bb.bocs
őstag
kicsit utánanéztem a laptopomat megvásároló személynek... kiderült hogy igen ez a nigériai csalás... pénzt persze nem küld...[link]
hát, mire nem jó a net..én meg elis hittem ... én buta... de nem küldtem semmit természetesen -
bb.bocs
őstag
szerintetek milyen bios van gyárilag egy acer aspire 5730zg n? lehet frissiteni? és ha igen, érdemes e? ( most bövitettem memóriát,8gb ra, 7.85 használható fel , gondoljuk a videókártya használja a többit )
-
bb.bocs
őstag
acer aspire 5730z ben ddr2es 2 gigás kártya van,gyárilag hány mhz es?
-
bb.bocs
őstag
hello 1 kérdés, acer aspire 5750 zg t lehet turbózni valahogy? a memóriát a max 8 ra bövitettem ki... vinyó nem érdekel. a teljesitményre gondoltam. pl proci gyorsitás, ami biztonságos még, meg ilyesmikre, bármi ötletre nem fontos, csak érdekelne
-
bb.bocs
őstag
válasz .:Kristian:. #23678 üzenetére
igen. hát az ssd aranyárban van sajnos... legalábbis ami nekem elég lenne... legalább 70gb 80 ra szükségem van minimum
-
bb.bocs
őstag
válasz .:Kristian:. #23680 üzenetére
programok + windows össszesen 50gb...64gigás ssd trimm es ( bár nemtudom mire jó a trimm de ajánlják , de aranyárban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Lenovo Yoge w300 gen4
- Lenovo legion y530 15ich INTEL I7 , Nvidia geforce gtx 1050Ti 8gb ram
- Dell Latitude E6440 I5
- 0 perces BONTATLAN doboz - MSI Modern 14" IPS FullHD / Core i3 1215U /8GB/256 GB SSD - 2 év garancia
- Asus Tuf Gaming FX505DV 15.6 FHD 120Hz, AMD Ryzen 7 3750H, 16GB DDR4, 512GB NVMe, RTX 2060 6GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest