Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
-
Vertigo18
addikt
válasz Apollo17hu #7801 üzenetére
Meghallgathatják azonnal is őket, meg lehet úgy is, hogy Ők is kapnak majd idézést meghallgatásra, utána meg esetleg szembesítésre...
Nem ártana minél többen lenniük, hogy megálljon az üzletszerűség...
De mondjuk nem értem, hogy lehettek ilyen barmok...
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Apollo17hu
őstag
válasz Vertigo18 #7802 üzenetére
Köszönöm a felhomályosítást, így már világosabb az ügymenet.
Úgy lettek átverve, hogy egyikünk rokona a csávó, közel 3 éve ismerjük, akkor jófejnek tűnt. Aztán elkezdett szervezni egy közös programot, amire begyűjtötte a zsét. A programból nem lett semmi, a pénzt nem adta vissza.
-
Vertigo18
addikt
válasz Apollo17hu #7803 üzenetére
És a telefon, meg amiket még említettél?
-
Apollo17hu
őstag
válasz Vertigo18 #7804 üzenetére
Konkrétan az volt, hogy tavaly ősz elején kiutaztak volna valami Premier League-rangadóra. Beszedte a jegyek árát a meccsre, meg állítása szerint szerzett egy kisbuszt, amivel Bécsig kivitte volna haverjaimat, ahol fapadossal mentek volna tovább. Ezt kb. 1 hónappal a meccs előtt kezdte szervezni. Amikor látta, hogy "összejön a buli", akkor kezdett telefonokat meg mindenféle elektronikus kütyüt ajánlgatni, hogy olcsón hozzájut. Erre is kapott pénzt, aztán amikor ki kellett volna menni Bécsbe, bedobott egy kamu indokot, hogy nem tud menni. A furgon viszont nem az övé, tehát más nem vezethetett volna helyette. (Ettől kedzve én pl. nem is láttam.)
-
Vertigo18
addikt
válasz Apollo17hu #7805 üzenetére
Akkor mindenképpen feljelentés... Csak így kap büntetést...
-
Muton
addikt
Hi! Azt mondja már meg nekem valaki, hogy miért van az, hogy gyakran rendőrautó előtt szabálytalankodik valaki (pl láthatóan telefonálva fordul meg pirosnál a kereszteződésben), és a mögötte álló rendőrautó mintha ott sem lenne. Nekik nem feladatuk, vagy lusták, vagy hogy van ez? vagy csak valami közlekedéssel kapcsolatos rendőrök léphetnek fel ellenük, aki meg nem csinál semmit, az meg nem az?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
szab.tam
nagyúr
meg még sok oka lehet. (szintén csak a partvonalról kiabálom be a véleményem.)
-pl. területileg nem illetékesek. ugyan intézkedhetnének, de esetleg több macerával jár nekik, mint a szabálytalanságot elkövetőnek. (és esetleg mér csak 20 perc van a szolgálatból, és még vissza kell érni.)
-időre mennek valahová.
-előálítottatat, előzetesben lévőt szállítanak, stb.vagy esetleg jókora leqúrást is kapnak az elöljárótól, hogy nekiálltak "fontoskodni", amikor más célzott feledatuk volt.
így nem biztos, hogy szimplán lusták. de ezt kívülről megítélni szinte lehetetlen.
legközelebb videózd le, (kockázd ki a fejüket ), vágj eléjük, és kérdezd meg....
Apollo17hu
tipikus, megrögzött, életviteleszerűen működő, üzletszerű csaló.
ki van képezve, már kihallgatásra beidézni is nehéz. elévülésre játszik.
a kicsalt pénzét visszakövetelő, pofont lekeverő, önbíráskodó, gyanúsítottá, majd vádlottá váló ex sértettet könnyebb elítélni...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Muton
addikt
kerékbilincselős emberkét láttam, hogy a bolt előtt egy autóra rárakta, amíg a csávó bent volt (amúgy helyesen), utána meg ő, aki szintén össze-vissza állt, fogta és bement a boltba. nyilván a munkájához tartozott
itt csak akkor lesz nyugati színvonal, ha ők süllyednek le a szintünkre, mert hogy mi nem fogunk felemelkedni, az tutiMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
szab.tam
nagyúr
senkinek nem tűnik fel rajtam kívül, hogy garamvölgyi valami gyógyszert szed, aminek némi módosító hatása van?
minden hétfőn a kékfényben látszik, amikor kapcsolják. ezen a kis felbontású web-es kapcsolat nem segít.valami sima győgyszert, esetleg antidepresszánst szed, vagy szimplán drogozik, iszik.
de a csávó rendre be van lassulva, csak a mértéke a különböző hetenként.
most viszonylag minimális volt a hatás. de volt olyan, hogy kirohantam a lakásból a röhögéstől, (és sajnálattól?)...a vak is látja. vagy nem...
esetleg volt egy enyhe lefolyású sztrókja, amiről nem tudunk?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
greenmukk
tag
Mi a véleményetek a vízirendészetről? Mi jó benne mi az ami nem? Ha van valakinek rálátása leírhatná
-
szab.tam
nagyúr
válasz tolts.hu #7819 üzenetére
nekem is volt jópár éve 3 év ilyen huzam. szegény nem bírta tovább, inkább vett nekem egy kis lakást.
és én sem vagyok tini...***
de most tényleg nem tudom, mi van a palival.
valami családi tragédia, válás, stb?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Még mielőtt megint azt hinnétek, hogy valami kötözködő vagy trollindító hsz lenne, most komolyan kérdem.
Azt megtaláltam, hogy viperát lehet venni akárhol, mert nincs tiltva, de hordani nem lehet. Szóval ha kilép vele az ember a boltból eleve szabálysértés, de gondolom ez csak közterületre érvényes, otthon az udvarba azt csinálnak vele amit akarnak.
Azt is látom, hogy elvileg csak pénzbírságot szabhatnak ki érte. Ennek a minimális és maximális összege mennyi?[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz #90933760 #7821 üzenetére
ha tényleg az a célod, hogy otthon akarod tartani, és tudomásod szerint az nem ütközik jogszabályba, akkor rendeld meg, háthozszállítással. máris nem lesz nálad közterületen.
ha pedig közterületen szeretnéd, hogy nálad legyen, csak lábujjhegyen kérdeztél, szerintem nyugodtan tedd fel úgy. legfeljebb elvisznek...
-
GabN73
addikt
Üdv!
A vérvizsgálat milyen pontosan állapítja meg, hogy mikor s mennyit ivott az illető?
-
törölt tag
válasz Vertigo18 #7828 üzenetére
Amúgy érdekes, hogy miért különösen veszélyes, elvégre sok minden hétköznapi tárgyat lehet arra használni. Egy pisztoly akkor minek számít?
Tényleg, a fegyverekre milyen szabályzások vannak? Azt se venni, se tartani nem lehet, csak ha engedélyed van? Most nem az airsoft meg paintball cuccokra gondolok, meg nem is a légpuskára, hanem egy normális pisztolyra. -
Tipo16V
aktív tag
Udv!
auto hatso ablakan lehetnek matricak, vagy bunti jar erte?"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
lenne egy kérdésem. egy ideje már foglalkoztat a rendőri pálya. a kérdésem annyi, hogy az arszki-ból kikerülve milyen módon tudok jelentkezni a kr-hez ? gugliztam sokat, de nem igazán találtam semmit. illetve még annyi, hogy a csapaterős bulikon kívül miben tér el a munkájuk egy mezei rendőrétől ?
köszi
-
káen
tag
válasz MmDorian #7836 üzenetére
Bekerülni most elég nehéz, fullon vagyunk. Ha van csókod, használd ki. Ha nincs, akkor egy kis időt húzz le BRFK-n (legalább megtanulod a szakmát) és utána jelentkezz, addigra talán a létszámstoppot is feloldják. Addig sportolj, gyúrj, eddz, hogy jobb benyomást tegyél a a majdani "felvételi" beszélgetésen a leendő főnöködre, mint egy 50 kilós kisgyerek (minket nem az eszünkért szeretnek... ).
Melóban nem sokban különbözik egy alapjárőrétől. Túlnyomórészt mi is rendes utcai szolgálatot látunk el. Rendes......posztos, na. Ha kerületben vagyunk, adnak címeket is. 24/72 van, persze ez nem igaz, mert amióta a Papp Károly az ORFK, rengeteg túlóra van, már 24 óra pihenőnek is örülünk. Természetesen ennek a jó oldala, hogy minden másodikán az SMS nagyot csipog....JÓ nagyot.
Lelkiekben készülj fel, hogy a BRFK-sok nem fognak szeretni, ismerek olyan esetet, hogy párkapcsolat ment rá erre...hihetetlen, mi?
Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan. -
MmDorian
őstag
Lelkiekben készülj fel, hogy a BRFK-sok nem fognak szeretni, ismerek olyan esetet, hogy párkapcsolat ment rá erre...hihetetlen, mi?
ezt nem nagyon értem. mint kr-es nem fognak szeretni a brfk-sok ? kell nekik szeretni enegem ?nem is tudom mit tudnék még kérdezni. van egy kr-es ismerősöm, de neki már kivan a f@sza, hogy egyfolytába nyaggatom.
túlóra csak rátok vonatkozik, vagy úgy az összes kollegára ? esetleg ha a kutyásokról tudnál mondani még pár szót, annak örülnék. nézelődtem nagyon sok fele, ugye ezer lehetőség van. nem szeretnék majd a jövőben megmaradni, mint sima járőr, ugye mindenki pénzből él. azt hallottam, hogy a motorosokhoz szinte lehetetlen bekerülni. arra így már nem is vágyok annyira. viszont a kutyásokról meg annyit tudok, hogy vannak olyan ebek akik ugranak, meg olyanok, akik robbanószert keresnek, ez a része hova tartozik ?
-
MmDorian
őstag
ja, mégvalami.
tetoválásokkal mi a helyzet ? olvastam azt is, hogy ha olyan helyen van, ahol nem takar az egyenruha, akkor nem jó. olyat is, hogy le kell ragasztani, és olyat is, hogy mehet simán. mi az igazság ?
-
greenmukk
tag
-
mocsanisi
senior tag
válasz BÁ Nutrition #7846 üzenetére
Nekem is ezt mondtátok annó. Sikerült lebeszélnetek, bár nálam az anyagiak döntöttek
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
mocsanisi
senior tag
válasz BÁ Nutrition #7848 üzenetére
Nem. Járok egyetemre, mellette meg taxizom. Sírnak rínak a taxisok is, meg össze vissza van a helyzet, meg nem is akarom ezt csinálni sokáig, de megkeresnek annyit mint egy tiszti fizetés. Simán. Vicc ez az egész, meg amúgy is átszámoltam mennyi pénz kéne hogy otthonról elköltözzem, és normálisan tudjak élni, osztottam-szoroztam, és köszi inkább kihagynám a rendőrséget. Még mindig érdekel amúgy a dolog, szívesen csinálnám, de nem ennyiért.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz mocsanisi #7849 üzenetére
felejtsd el az egészet, nem csak a pénz miatt szar, én jól kerestem, de az egész cég egy roh*dt retek.
ezt így igazából visszafogva írom, ha moderálni kéne esetleg akkor elnézést mindenkitől
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest