- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
tolts.hu
őstag
válasz
mocsanisi #6550 üzenetére
NKH =
Nemzeti Közlekedési Hatóság
Esetleg még Közlekedési Főfelügyelettel találkozhattok, de az is ez alá tartozik. -
Vertigo18
addikt
válasz
mocsanisi #6481 üzenetére
A haverod Zaklatás bcs miatt tehet feljelentést. Bár nem tudom, hogy mennyit ér, ugyanis eddig egyszeri alkalom volt. Arról meg inkább ne beszéljünk, hogy azért tegyen feljelentést, hogy ha történik valami, akkor legalább van már "nyoma". Régen én is mindig rá akartam beszélni hasonló indíttatásból az embereket a feljelentésre, aztán visszakaptam pár fülest a Bíróságtól, hogy mennyire vették figyelembe, miután tényleg megtörtént a cselekmény... Hát, siralmas.
-
tolts.hu
őstag
-
tolts.hu
őstag
válasz
mocsanisi #5835 üzenetére
Hali, levelezőre hiába adod be, civilek csak nappalira jelentkezhetnek.
Levelezőre akkor mehetsz ha már megvan a Rendészeti Szakközeped.
Nem vesznek azután sem fel automatikusan, ugyanaz az eljárás mint most mikor jelentkezel.
Ezekhez a speciális egységekhez igen nehéz a bejutás, kiképzés stb.
Úgymond kihalásos alapon megy, és nagyon jónak kell lenned mindenben, küzdősport, kondi, lő készség, stb...
Rendőrtisztivel még kevesebb az esélyed arra hogy egy ilyen egységhez bekerülj, ha van is hely, inkább tiszthelyettesi szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest