Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8801) Oposzumtoszó válasza LuckyL (#8800) üzenetére


Oposzumtoszó
senior tag

Mi a helyzet a csendháborítással?

A csendháborítással szemben a szabálysértések joga nyújt védelmet, mely biztosítja számunkra a lakásunk, házunk rendeltetésszerű használatát, ami az otthonunk csendes, pihenésre alkalmas hangviszonyait is jelenti. Ha tehát a körülöttünk lakók életvitelükkel, vagy hobbijukkal olyan zajt csapnak, hogy az objektíve akadályoz bennünket a lakásunk otthonként való használatában, az bizony csendháborítás.

(#8802) Debilon válasza Oposzumtoszó (#8801) üzenetére


Debilon
addikt

ha tudod, akkor miért nem telefonálsz a 112-re, hogy küldjenek valakit, mert nem tudsz pihenni, zavar?

ha nem akarsz ezért rendőrt hívni (amitől ugyanúgy menni fog ez a dolog, max figyelmeztetnek aztán következőben bírság)

a kölyöknek a szülei kellene hogy a lábára lépjenek emiatt, el nem tudnám képzelni, hogy a gyerekem így viselkedjen (és ez most nem ellened szól vagy neked)

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#8803) LuckyL válasza Oposzumtoszó (#8801) üzenetére


LuckyL
őstag

hát ha folyamatosan ordít, akkor jó, de ha csak egyet kiabál hogy gránát, akkor azért hogy fogja megbüntetni a rendőr? ha rosszul értettem és egész éjjel ordibál, akkor hívj rendőrt, nyert ügyed lesz, előbb utóbb jól megbüntetik
meg ugye elég elrettentő lesz neki hogy csenget a rendőr éjszaka

(#8802) Debilon
igen, nekem is ez jutott még eszmbe hogy a szülei hátha vennék a lapot

[ Szerkesztve ]

cryptot minden termékemért elfogadom

(#8804) Oposzumtoszó válasza LuckyL (#8803) üzenetére


Oposzumtoszó
senior tag

Ha a szülei otthon vannak nem csinálja, de elég sokat van egyedül. Beszéltem a szülőkkel is, csak akkor tudják szabályozni, ha otthon vannak.

Debilon: Ha az én gyerekem lenne, nem csinálná, hidd el. :)

[ Szerkesztve ]

(#8805) Agyasima


Agyasima
senior tag

Rendőr kollégák! A KGFB-mhez a biztosító "csak" nemzetközi zöldkártyát adott. Kisméretű díjfizetési igazolást, ami lényegesen kényelmesebben elférne a forgalmiban nem adtak. Írtam nekik, nem is szándékoznak adni. Mennyire fognak rám furán nézni igazoltatáskor, műszakiztatáskor szerintetek, ha csak a zöld lepedő van nálam?

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#8806) Vertigo18 válasza Agyasima (#8805) üzenetére


Vertigo18
addikt

Igazoltatáskor van náluk olyan híreszköz, amellyel azonnal hozzáférnek a nyilvántartó rendszerhez.

Még az feladásról szóló igazolást sem szokták kérni, de azért legyen ott valami.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8807) Agyasima válasza Vertigo18 (#8806) üzenetére


Agyasima
senior tag

Grazie, maestro! :)

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#8808) Vertigo18 válasza Agyasima (#8807) üzenetére


Vertigo18
addikt

Prego! :B

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8809) Biriboyka válasza Agyasima (#8805) üzenetére


Biriboyka
senior tag

A Rendőrség csak akkor foglalkozik a biztosítással, amikor nincs alapból már nem. Ha van, nem foglalkoznak veled és ha kell, rádión simán le tudják kérni.

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#8810) Lauda


Lauda
félisten

Hello!

Biztos találkoztatok az újabb cirkusszal,
http://hvg.hu/cegauto.autoshirek/20180619_civil_rendor_auto_m7_kamion_opel_zafira, itt most tényleg rendőrök igazoltatnak, vagy a rendőrség állítása igaz, hogy nem ők azok? :R

[ Szerkesztve ]

(#8811) Reno7 válasza Lauda (#8810) üzenetére


Reno7
senior tag

Eszerint a közlekedési hatóság.

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#8812) Lauda válasza Reno7 (#8811) üzenetére


Lauda
félisten

:R :R

(#8813) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

"2019. január 1-jétől életbe lép egy rendőrségi szabályozás, aminek következtében a túlórát nem fizetik ki, hanem szabadnapban lehet csak kiadni, azaz lecsúsztatható lesz egyedül."

Vajon marad még ember ezek után a testületben? :U

(#8814) Vertigo18 válasza -NOKIA- (#8813) üzenetére


Vertigo18
addikt

Innentől kevesebb a pénz, de lesz "élet"...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8815) Sanyabá válasza -NOKIA- (#8813) üzenetére


Sanyabá
senior tag

Ez elsősorban az utcán szolgálatot teljesítőket érinti.

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#8816) batai15 válasza Sanyabá (#8815) üzenetére


batai15
félisten

Igen attól kell elvenni mindent akik dolgoznak, akiknél khm csillag hullás van azoknak meg jó világ van. Gj. Akárcsak a katasztrófa védelem.
Nálunk is ezek a vezetők jártak megint jól a múltkori ötös szintű esetnél és ezek lettek ki tüntetve nem mi akik dolgoztunk.

[ Szerkesztve ]

(#8817) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Azért az eléggé siralmas, hogy arról kell beszélgetnünk, hogy csakis akkor éri meg rendőrnek lenni, ha el vagyunk árasztva túlórákkal! 168 órát kell kb. dolgozni egy átlag hónapban, "ismerek olyat", akinek 260 óránál is több jött össze. Oda a családi élet, az egészség, a pihenés, a hobbik... És EKKOR elmondható, hogy normálisan keres a rendőr...

Röhej!

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8818) BÁ Nutrition válasza Vertigo18 (#8817) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

6,5 eve leszereltem. Sikertortenet...

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#8819) diegho


diegho
nagyúr

Sziasztok!

Mit tudok tenni egy borzalmas szomszéd ellen? Vidéken élünk, egy idős hölgy van a szomszédban, néha gondol egyet, megáll az udvarja közepén és elmond mindenkit mindennek, de szó szerint van itt anyázás, köcsögözés, amit csak el tudtok képzelni. Pár év a másik szomszédjával kezdte, konkrétan 8 órán át ordibált az udvarom, mentőt is hívtak rá, mert tuti valami mentális problémája van, de elhajtotta őket. A másik szomszéd pár éve elment külföldre, most pedig mi vagyunk soron. A legnagyobb problémája, hogy van egy kóbor macska, aminek néha adtunk enni és mondhatni beköltözött hozzánk, annyira vad, hogy megsimogatni sem tudjuk, tuti verték előtte, ezért ennyire bizalmatlan, megsajnáltuk, adunk neki naponta meleg kaját és ennyi, természetesen kint van az udvaron. Először az volt a baja, hogy a macska átmegy hozzá az udvarba... no comment. Utána jött az, hogy mi nem adunk enni a macskának. Biztos mi esszük a konzervet és a tápot... A legjobb az egészben, hogy van egy hasonló kóbor macska, ami a környéken mozog és 20m-ről simán összekeverném őket, 5-ről már nem. Az a macska jár hozzá, mert éhes és mivel mi dolgozunk, hozzánk nem tud jönni könyörögni. Mi megmondom őszintén el is hajtjuk a kóbor macskákat, mert rengeteg van belőlük, szó szerint vigyázunk erre a kis picire, amíg megeszi a kajáját, hogy legalább ő tudjon enni. Ma jövök haza, megint ordibál az udvaron és szidja az anyámat! Visszakiabáltam neki, hogy nekem pofázik? Muszáj volt, mert bár baromira idegesítő, amit művel. Jött néhány elég erős szóváltás, kiderült odakölykezett hozzá egy macska, ami tuti a miénk, hiszen nekünk rengeteg macskánk van, mert a mi telkünk felől jön az összes, tehát mind a miénk - persze mert megszokták, hogy amit a kicsi meghagy, azt ők majd lenyúlják, csak ha nem hagy semmit, akkor mennek tovább. Na szóval most már elegem volt és megkérdeztem így " ki a k. anyukádnak képzeled magad, de retkes büdös vén k." tudom nem szép, de ha ő szidhatja a családomat, akkor én is tudok így beszélni. Csak hajtogatta, hogy megint ott a macskánk és odakölykezett - a macska 1m-re ült tőlem és várta a napi 2. adagját - de ez őt nem érdekelte és jött az, hogy az összes macskánk (tehát mind az egy) állandóan ott vannak nála, mert mi nem adunk nekik enni és a jegyző nem csinál velünk semmit. Persze, mert tudja, hogy mentális problémákkal küzd a hölgy. A kérdésem az, hogy mit tudok csinálni egy ilyen helyzetben? Van két kislányom, 5 és 3 évesek, jövő nyáron már lehet fogom hagyni őket pár percekre az udvaron, ahol tudnak homokozni, hintázni, csúszdázni és attól félek, hogy képes valamit átdobni hozzájuk. Tényleg bármit kinézek belőle, mert egy sérült elme bármi ilyesmire képes lehet. Mit tegyek, hogy ez ne történhessen meg?
Arról nem is beszélek, hogy feljelentett minket pár éve, hogy az ő udvarában van egy nagy gödör!!! és a mi gyerekeink abba bármikor beleeshetnek és nem teszünk ellene semmit. Kettőnk között nem kerítés van, hanem végig van építve, garázs, melléképületek és a ház, tehát sehogyan nem tudnak átmenni a gyerekek, szóval nem is értjük az egészet. Mindenki csak röhögött a feljelentésén, senki nem vette komolyan, de hogy megnyugodjon mi saját költségen vettünk homokot és beöntöttük az ő udvarában lévő hatalmas, nagyjából másfél méter széles és 40 cm mély gödörbe.
Szóval egy elég rossz helyzetben vagyok most, gondoltam felveszem diktafonnal, hogy miket ordibál, mondjuk 2-3 alkalommal, hogy legyen rá bizonyítékom, bár igazából legalább 20-30 ember hallgatja, amiket beszél.

(#8820) Vertigo18 válasza diegho (#8819) üzenetére


Vertigo18
addikt

Első körben b@cni rá... :) Ez a legegyszerűbb, bár egy idő után unalmassá válhat. Én ilyenkor, ha ilyen emberrel "találkozom", akkor támaszkodom a kerítésre, jó közel hozzá és hallgatom. Majd, amikor már nem bírja levegővel, akkor kiveszem az mp3-nak a fülhallgatóját a fülemből és megkérdezem, hogy "Tessék? Nekem szólt?"... Rendőrségnek nincs sok köze ehhez így.

Második kör esetleg megkeresni valami rokonát és annak elpanaszkodni, hogy valamit csináljon már a mamikával, mert nem lesz ennek jó vége... Rendőrségnek ehhez sincs köze.

Harmadik kör az, hogy ugyebár orvos kimondja, hogy van valami csúszás az agyában, ilyenkor elviszik a mentők kezelésre, de több, mint valószínű, hogy kiengedik, aztán újult erővel kezdődik az egész megint. Rendőrségnek akkor van köze ehhez a verzához, ha van papír és nem hajlandó elmenni a mentősökkel, ilyenkor Ők kérnek karhatalmi segítséget, nekik segítünk.

Negyedik kör, Becsületsértés feljelentés. Mondjuk ehhez az kell, hogy te lehetőleg ne szólj vissza akkor sem, ha elöntött a pipa. Felveszed, amit mondogat, aztán TE feljelented a bíróságon panasznapon. Még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy NEM a Rendőrségre tartozik ez a szabálysértés, vagy bűncselekmény. annak idején a jogalkotók úgy döntöttek, hogy legyen néhány bűncselekmény, ami "magánindítványra" büntethető, ezek NEM a Rendőrségre tartoznak. HA kihívod a rendőrt, már az se biztos, hogy az ügyeletes kiküldi, de ha kimegy (99%-ban igen), akkor Ő is ugyanezt fogja neked elmondani. Tehát feljelented, elindul a magánindítványos eljárás, mely során neked kell bizonyítanod TANÚKKAL, hogy a mamika miket kiabált. A diktafont valószínűleg meg se hallgatja majd a bíróság, hiszen megvannak a hangfelvétel készítésének a szabályai. Lényeges elem, hogy a beidézett tanúk lehetőleg valóban jelenjenek meg (most szólok, hogy 99%, hogy egyetlen tanút se fogsz találni, aki VALÓBAN el is menne a tárgyalásokra majd tanúskodni) és ott lehetőleg ugyanazokat mondják, amiket a mamika kiabált. Rendőrségnek ezesetben felvilágosítási kötelezettsége van.

Esetleg még azt megteheted, hogy Csendháborítás miatt bejelentést teszel, ami miatt majd kimegy a rendőr és lefigyelmezteti a mamit. Először...

Az viszont érdekelne, hogy mi a frásznak temettétek be a lyukat a nénike udvarában? Csak mert nekem is lenne egy lyuk itt, a kertemben, hozathatnál bele valami földet! :DDD

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8821) diegho válasza Vertigo18 (#8820) üzenetére


diegho
nagyúr

Köszi a válaszokat!

Azért temettük be, hogy hátha nem kezdi el majd azt velünk, amit a másik szomszédjával csinált, de persze elkezdte.

Igazából nem tudom mit kezdjek vele, de tanú lenne simán vagy 5 is, aki eljönne és nap, mint nap hallgatja a szarságait. Mellesleg diktafont miért nem használhatok a saját házamban? Nyitott ablaknál még a ház másik felében is hallani, ahogy mondja a magáét, sőt még fel is tudom venni videóra, az egészet. A probléma az, hogy én nagyon nem tolerálom az emberi butaságot és ez pedig az, azt meg pláne nem tűröm el senkitől, hogy a családomat szidja.

(#8822) Vertigo18 válasza diegho (#8821) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nagyon nem tolerálod? Hát, rendőrnek ne gyere! :D

Nem mondtam, hogy nem veheted fel, akár videózhatsz is, diktafonozhatsz is, azt mondtam, hogy a mélyen tisztelt bíróság valszeg' nem fogja meghallgatni, megtekinteni, mert ennek megvannak a maga szabályai. Ebbe nem mennék bele mélyebben. De gondolj bele abba, hogy miért nem büntet a rendőr akkor, hogy ha látja a rendőrautó km-óráján, hogy az előtte haladó gépkocsi 150 km/h-s sebességgel közlekedik...

A másikra annyit mondanék, hogy azt mondani, hogy "Persze, elmegyek tanúskodni" más, mint amikor valaki EL IS MEGY tanúskodni. Érted, amit mondok? De azt kívánom, hogy légy kivétel és mind az 5, aki megígéri, el is menjen neked!

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8823) diegho válasza Vertigo18 (#8822) üzenetére


diegho
nagyúr

Rendőrnek nem mennék semmi pénzért, az biztos, azért, amit keresnek, annyiért meg hagyjuk is, viccnek is rossz.

Magyarán, ha fogom és összeszedem a környék összes macskáját és leadom egy állatmenhelyre, ahol kinyírják mindet (már adtam le párat és mindet kinyírták), azzal járok a legjobban, bár félő, hogy akkor meg valami mást fog találni, de addigra talán már nem fog tudni járni annyira sem, hogy kimenjen az udvarra, a házában meg felőlem ordibálhat, nem hallom.

(#8824) szemesi69 válasza Vertigo18 (#8822) üzenetére


szemesi69
addikt

Jajj :) 22-es csapdája :) Viccet félretéve, ez nagyon rossz helyzet, amit esetleg a néni családját bevonva, talán lehetne kezelni, de az esélye kicsi. Rendőrileg szinte megoldhatatlan, az én időmben se nagyon lehetett. A magán vádas ügy, nem tudom mennyire éri meg.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi redmi note 12 pro

(#8825) Vertigo18 válasza diegho (#8823) üzenetére


Vertigo18
addikt

Esetleg a nénit kellene összeszedni ugyanilyen célzattal... ;]

Node, viccet félretéve, szerintem látod te is azt, hogy nem feltétlenül a macskával van gondja a néninek. Az előző "kiszemeltjénél" sem a macska volt a gond. Ha összeszeded a macskákat és kinyíratod őket, akkor majd a madarakkal lesz a gondja, ami mind nyilvánvalóan a tied... Akkor azokat kell majd összeszedned, majd eladnod. Aztán jön majd a kémény, ami füstöl, így kénytelen leszel elbontani az összes kéményt a környéken, vállalva a tulajdonosok haragját...

Szerintem nem szabad azt tenni, amit a néni akar, akkor csak adod alá a lovat.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8826) diegho válasza Vertigo18 (#8825) üzenetére


diegho
nagyúr

A néni összeszedetése lenne a legjobb tudom, csak annyit kapnék érte, mint egy emberért, így ez nem játszik. Na mindegy, legközelebb, ha látom az utcán csak röhögök rajta egyet, mondjuk remélem nem húzza már sokáig, elég sokat volt kórházban mostanában.

(#8827) Agyasima válasza diegho (#8826) üzenetére


Agyasima
senior tag

Felvételeket nem a bíróságnak, hanem a néni rokonainak megmutatni, hátha rájönnek, hogy mentálisan sérült és segítségre van szüksége.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#8828) diegho válasza Agyasima (#8827) üzenetére


diegho
nagyúr

Nincs senkije. Soha nem is volt, senki nem viselte el, 6 éve lakunk itt, akkor még volt kutyája (két éve meghalt) és mindig a kutyájával beszélgetett (vagyis a kutyát anyázta, hogy nem azt csinálja, amit mond neki). Most meg pont azt mondta egy kicsivel távolabb lakó, hogy kiáll a néni az udvarra, odacsalogatja a kóbor macskákat, amikor odamentek, akkor meg elkezd anyázni, hogy ott van nála az összes macskánk, mert nem adunk nekik enni :)) A legnagyobb baja az, hogy senki nem néz rá, hónapokig rá se nyitják az ajtót, mert mindenki utálja, de persze a mindenki a hibás. Legközelebb meg is mondom neki, hogy ha nekem ilyen életem lett volna, már rég felakasztottam volna magam, hátha lesz hatása ;]

(#8829) Vertigo18 válasza Agyasima (#8827) üzenetére


Vertigo18
addikt

+1! :C

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8830) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

(#8831) Vertigo18 válasza -NOKIA- (#8830) üzenetére


Vertigo18
addikt

Valahogy érezni lehetett...

Előre borítékolható, hogy mi fog történni 2022. decemberében.

Egyébként, csak halkan megsúgom, a téma arról szól, hogy a keletkezett túlórát ne CSAK szabadidőben lehessen megváltani ezentúl, hanem maradjon az a rendszer, hogy választhat a munkavállaló, hogy lecsúsztatja, vagy kéri kifizetve...

Arról nem szól a fáma, hogy az elmúlt hónapokban csaknem felezték a túlórák számát, tehát lassan nem lesz túlóra, így nem lesz mire azt kérni, hogy kifizessék...

Tehát az a rendőr, aki arra számít, hogy a 180ezres fizetése helyett továbbra is lesz túlóra, amivel így - bár egy másodpercet nem pihen - keres majd havonta 240ezreket, az megint kamillázik majd, hiszen jó, ha havi 2 db. 12 órás szolgálat jut majd fejenként, az is Pihenőidőn, nem pihenőnapokon...

És az megint csak 200k felett van egy kicsivel akkor.

Akkor most mi változott?

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8832) BÁ Nutrition válasza Vertigo18 (#8831) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Remelhetoleg tobben lesznek motivalva a palyavaltashoz

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#8833) Vertigo18 válasza BÁ Nutrition (#8832) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ha jól tudom, Papp Karcsi bácsinak volt egy szép kis írásbeli javaslata, benne összehasonlítás egy kezdő rendőr és egy árufeltöltő fizetésével...

Érdekes lehetne még pár ilyen párhuzam...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8834) LuckyL válasza Vertigo18 (#8833) üzenetére


LuckyL
őstag

haver építési vállalkozó ő mondja a béreket
egy gyakorlott burkoló (igaz 10-12 munkaóra), de 600k+ amit hazavisznek

cryptot minden termékemért elfogadom

(#8835) Vertigo18 válasza LuckyL (#8834) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ismerősöm ugyanezeket az árakat mondja. Mondjuk már eléggé "felfutott", csak olyan melókat vállal el, amikor a vállalkozó kicsúszni látszik az átadási időből. akkor jön Ő, felveszi a munkát és két-három napot szó szerint robotol. De annyit kér, amennyit nem szégyell.

Ez van, ma Magyarországon a kétkezi munkás, az hiányszakma. Aki tudott, kiment, aki meg itthon maradt, az le van foglalva jövő nyárig folyamatosra.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8836) BÁ Nutrition válasza Vertigo18 (#8835) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Ugy mondanam hogy a kepzett tapasztalt szakmunkas.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#8837) Vertigo18 válasza BÁ Nutrition (#8836) üzenetére


Vertigo18
addikt

+1! :R

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8838) -NOKIA-


-NOKIA-
Ármester

(#8839) Vertigo18 válasza -NOKIA- (#8838) üzenetére


Vertigo18
addikt

Elég sokan ronyóznak már nálunk is, hogy vajon mit kezdenek azokkal, akik már felvették... Abban reménykednek, hogy azokra már nem fog vonatkozni, csak az ezutániakra.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8840) szemesi69 válasza Vertigo18 (#8839) üzenetére


szemesi69
addikt

Ez se semmi [link]
Leszerelési hullám 2.0?

Xiaomi redmi note 12 pro

(#8841) hucsikoi


hucsikoi
aktív tag

Sziasztok!

Ez mennyire felel meg a valóságnak? Mert, ha igaz, akkor nem kicsi a gond nálatok.

(#8842) szemesi69 válasza hucsikoi (#8841) üzenetére


szemesi69
addikt

Teljesen valós [link]

Xiaomi redmi note 12 pro

(#8843) LuckyL válasza hucsikoi (#8841) üzenetére


LuckyL
őstag

amennyire én tudom mindig is szar volt a fizu, csak a magánszféra húzott el (ott javul a helyzet)

cryptot minden termékemért elfogadom

(#8844) hucsikoi válasza szemesi69 (#8842) üzenetére


hucsikoi
aktív tag

Szomorú! Azt hittem, hogy ez is egy "lájkvadász" cikk. Azért elég morbid, hogy előfordulhat, hogy aki délelőtt megbírságol, este kihozza a pizzám. :))

LuckyL: Én nem tudom, de ez akkor sincs így jól!

[ Szerkesztve ]

(#8845) BÁ Nutrition válasza szemesi69 (#8842) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

csak azt nem ertem miert kell ilyen lofax kuli melokat csinalni? miert nem tanul ki valami szakmat es valt at ra?
az nem megoldas h 30 orakat dolgozol hetente pluszban
kiveve ha mondjuk keresel igy havi masfel milliot am legyen. de nem 500 forintokert orankent..
ennyi esze hogy lehet valakinek? :F :U

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#8846) szemesi69 válasza BÁ Nutrition (#8845) üzenetére


szemesi69
addikt

Nem tudom, én már 2008-ban leléptem. Kívül álló nem látja át mi megy ott, ott is emberek dolgoznak.

Xiaomi redmi note 12 pro

(#8847) BÁ Nutrition válasza szemesi69 (#8846) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Ja de ez a ketto nem fugg ossze. Hiaba retardalt a tiszti kar meg fur mindenki mindenkit attol meg legyen egy strategiad h mit akarsz es hogy hajtsd vegre. A mekdonalc se alternativa meg az se ha a 400 tulora mar februarban megvan

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#8848) Vertigo18 válasza szemesi69 (#8846) üzenetére


Vertigo18
addikt

Drága testvérem!

2008-ban leléptél? Semmit sem tudsz a mostani helyzetről, hidd el! :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#8849) szemesi69 válasza Vertigo18 (#8848) üzenetére


szemesi69
addikt

Azért találkozok volt kollégákkal, mesélnek érdekes dolgokat :D

[ Szerkesztve ]

Xiaomi redmi note 12 pro

(#8850) Vertigo18 válasza szemesi69 (#8849) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ha nekem össze kellene hasonlítanom azt, ami 2008-ban volt azzal, ami 2019-ben van, akkor azt mondanám, hogy 2008-ban nyaraltam egy tengerparton... :)

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.