Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igen nem is keveset.
Valószínűleg az okok az anyámmal való kapcsolatomban keresendők.
Párom szerint nem merek nőies lenni (na nem öltözködésben, hanem viselkedésben) , mert túlságosan felszínesnek tartom sokuk viselkedését. Majd még írok ezzel kapcsolatban, mindenesetre lehet hogy felkereske valami pszichomókust, mer úgy tűnik divotnak igaza volt -
Shia-ko
aktív tag
Bocs, kissé még új vagyok, és nem tudtam, hogy mindenke így magára vesz mindent.
Mivel csodálkozó ikont nem találtam, morcosat pedig nem raktam, így nem gondoltam, hogy megsértelek. Elnézést érte.
A média felelősségét figyelmen kívül hagyni szvsz éppolyan demagógia, mint az egészet nekik tulajdonítani. Azt azért nézd meg, hogy milyen minőségű műsorokkal vannak tele a televíziók, és akár visszamenőleg is, onnantól, hogy megalakultak a kereskedelmi TVk. Ugyanez van nem csak az Államokban, hanem szerte mindenhol.
No offense -
Shia-ko
aktív tag
Hol látsz te sok bölcselkedést?
Szvsz az emberek lebutítása folyik, hogy meg se próbáljanak gondolkozni, mert azt sokkal könnyebb kielégíteni, mint a gondolkodó embert. Sam bácsiéknál mondta egy okos ember, hogy még nem sikerült alábecsülni az amerikaiak igénytelenségét. Ez itthon is igaz. -
tildy
nagyúr
Másik eset minap történt.
A vonatom vezérlőkocsi részében (abban ültem én is) , meghibásodott az ajtó nyitó elektronika, többi kocsiban jó volt. Felszállt egy káromkodó részeg öreg, hát persze hogy szemben velem tuudott leülni.(két állomással előtte még jó volt az ajtó), elkezdett káromkodni, hogy na majd ő jól meghúzza a vészféket, emg miylen poén lesz.Nos mikor, ráksokertnél le akart szállni, hiába mondta előtte a kaller, hogy elö msot nem lehet, persze odament.
Kivételesen fogtam amgam, erőt gyűjtöttem, és kimentem, érte, hogy ne ott szálljon le mert úgy sem tud. Próbáltam visszatoloncolni, a másik kocsiba , de nem sikerült, sőt a hülyéje, még a vészféket is meghúzta
(Ráadásul votl vasutas volt!) Na mindegy, egy köszönöm vagy valami, csak a kaller részéről hangzott el.
Egyébként szeretem ezta vonalat a vonaton, jó, tiszta kocsik vannak, úgyhogy lehet errefelé (ecser, maglód, sülysáp) gondolkoodom amjd a kiköltözésben. -
Shia-ko
aktív tag
Szun Cu:
''Ha ellenséges területen találod magad, és semmi esélyed sincs, keress segítséget! Ha úgy találod nincs senki, aki segíthetne, ideje változtatnod gondolkodásmódodon.
...
A nyugalom előbb-utóbb mindenre megtanít, amire szükséged van a győzelemhez.
...
Mindig becsüld fel ellenfeled, mielött megküzdenél vele. Ne feledd, elég egyszer alábecsülnöd.
...
A legtöbb csatában az eltökéltség dönt. Az eltökéltség pedig az akaraterőn múlik.
...
Ha vannak szövetségeseid, egyesülj velük! Ha ellenséges területen találod magad, ne húzd az időt! Ha bebörtönöznek, ne mozogj, gyűjts erőt, míg alkalom nem mutatkozik. Ha halálos veszélyben találod magad, végsőkig harcolj! De legfőképpen azt nem szabad elfelejtened, hogy vannak utak, amelyeket nem követhetsz, ellenségek, akikre nem csaphatsz le, városok, amelyeket nem támadhatsz, és csaták, amelyeket nem vívhatsz meg!'' -
Shia-ko
aktív tag
Régen volt, amikor inkább megverettem magam, minthigy meghátráljak. most már nyomós ok kell, hogy ne sétáljak el inkább.
Persze 1 mondatot írnék, ami ON is:
Én gimi óta vagyok kapcsolatban infós lányokkal, és nekem is az a tapasztalatom, hogy megbízhatóbbak, de kevésbé kreatívak, mint a fiúk. Munkakörnyezetben, olyannal még nem találkoztam, hogy sok lány/kevés fiú, vagy fordítva, így a taljes/részleges hasonulásról csak biológiai tanulmányaim alapján tudok véleményt nyilvánítani. -
-
tildy
nagyúr
SOsem adjuk szvsz önmagunk. Mindig valami tanult viselkedésformát adunk. (pl. erre az illem, hogy hiába voltak undorítóak a vihogó csajok, nem mehetek oda hozzájuk és vághatom pofon őket, hogy térjenek már észhez stb...)
Szvsz ha mindenki igazán önmagát adná, akkor egyrészt jó világ lenne, mert kiszámítható lenne midnen , de rossz is, mert olyan dolgok kerülnének a felszínre amik ha a felszínre kerülnek akkor ijjj....
Egyébként egyszóban összefoglalva: ha más vagy mint az átlag, akkor azok akik azt hiszik magukról , hogy normálisak (az átlag) az téged le fog nézni.
Eléggé magas szinten kell lenni ahhoz szellemileg, hogy ezt az ember ne vegye föl...
Viszont a fenti példámmal ellentétben áll a következő:
Csak egy példát mondok: tegyük fel van egy bolond (már a név maga is eléggé lenéző szvsz), aki semmi ártalmasat nem tesz, csak mondjuk pl. pillangókat lát maga körül. Jogunk van-e,és kötelességünk e neki megmagyarázni, hogy azok a pillangók nincsenek is? Csak beképzeli, mert bolond? Vagy bármi hasonló. Szóval van-e jogunk ténylegesen beleszólni egy másik ember életébe?
Na jól eltértem a témától.
Na mindegy nem fárasztalak tovább benneteket, csak ezek eszembe jutottak így pro és kontra.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Csak egy kérdés, offba is rakom. Nem igazán jó a memóriám, de mennyire van közöd a keleti filozófiához?
Igen az emberi sötétség, a hajtás a semmiért, az anyagias világ, a külsőségek , amik zavarnak. Nem adhatjuk önmagunkat, mert akkor ... akkor kivetettek leszünk.
Nremis annyira bolondokkal vana baj, inkább a sötétséggel. Merthogy valamenynire mindannyian bolondok vagyunk.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem, nem szeretném. Szerintem nem lenne közös témánk.
Ez nem csak iylen kevés idő eltöltéses undor, hanem egyszerűen ha meglátok egy ilyen nőt (elég kevés az utcán az aki izlésesen van felöltözve, annál még okéé is a retiküll) , akkor magamban mindenféle kis lejárató hadműveletet csapok. Hogy hogy néz már ki stb.De mondani nem mondanám neki.
Nem is tudom, hogy a nőies nőkekl van-e problémám, vagy inkább a kislányosakkal? Bár embere válogatja, valaki még 35 évesen is ''csitri''.
A pozitív figyelemről: Igen én azt sem szeretem. Bámulják meg az ember egy szórakozóhelyen, de az utcán fogja már vissza az ember magát. Szal nem én azt sem szeretem ha megnéznek.Nem esik jól, sőt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tudod az ember mindig szeretne tartozni valahova...
Na midnegy nem írok semmit, inkább elgondolkodom mit is akartam igazából írni.
A hiba ott van , hogy saját nemem általános viselkedése számomra visszataszító.
(Fiúk ne örüljetek , egy részeg , csajoknak beszólogatós pasinál nincs rosszabb.Tegnapi eset. Ja de van: ma a buszon egy faszi a micsodáját kezdte el dörgölőzni hozzám.. undorító.).
Emellet persze ott van az is, hogy szvsz egy nőnek sokkal jobban kell bizonyítani, sokkal több mindent kell letenni az asztalra, hogy férfias szakmákban elfogadják. Talán tévedek? Szerintem nem.
Lehet pszichológus nem vagy, de egy empatikus, szimpatikus embernek tartalak
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Én mackós alkat vagyok, és a kedvesem épp ezt szereti bennem. Kamaszkoromban nagyon zavart a dolog, de mikor olyan 16 évesen túlvolam a tizedik barátnőmön, kénytelen voltam megbékélni a gondolattal, hogy nem csak az izmokon múlik a dolog...
Azóta köszönöm, jól vagyok, bár most épp könnyű, hosszútávú diétát folytatok, mert egy picit elszalad a paci (107 kilónál mondtam, hogy most már azért álljunk meg, és most 100-nál tartok. 90 a cél, de még akkor is maci leszek.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest