Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
Én mackós alkat vagyok, és a kedvesem épp ezt szereti bennem. Kamaszkoromban nagyon zavart a dolog, de mikor olyan 16 évesen túlvolam a tizedik barátnőmön, kénytelen voltam megbékélni a gondolattal, hogy nem csak az izmokon múlik a dolog...
Azóta köszönöm, jól vagyok, bár most épp könnyű, hosszútávú diétát folytatok, mert egy picit elszalad a paci (107 kilónál mondtam, hogy most már azért álljunk meg, és most 100-nál tartok. 90 a cél, de még akkor is maci leszek.
)
-
divot
veterán
Csináljuk itt is.
Szóval, van nekem egy ügyfélkapcsolati igazgató barátném. Nagyon jó fej, nagyon kedvelem. Apró, de nőcis alkat, kicsit olyan, mint Kájliminóg. Ha dolgozik, vagy tárgyalásra megy, nagyon jól tud kinézni a kis kosztümjeiben. Szabadidejében viszont farmer, sportcipő, póló - teljesen eltűnik benne az egyénisége, tizennyolcéves serdületlen kamaszlánynak néz ki.
És szingli, de nagyon. És egyre jobban. Hiába mondom neki, hogy ne húzzon ilyen éles határvonalat a két énje közé, mert nem társadalmi elvárás, hogy jól nézzen ki, hanem tény, hogy tud jól kinézni. Persze megvan az oka, hogy miért fiúsodott el (csalódás, szakítás, ilyesmi), de nem ez a megoldás a gondjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest