Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Másik eset minap történt.
A vonatom vezérlőkocsi részében (abban ültem én is) , meghibásodott az ajtó nyitó elektronika, többi kocsiban jó volt. Felszállt egy káromkodó részeg öreg, hát persze hogy szemben velem tuudott leülni.(két állomással előtte még jó volt az ajtó), elkezdett káromkodni, hogy na majd ő jól meghúzza a vészféket, emg miylen poén lesz.Nos mikor, ráksokertnél le akart szállni, hiába mondta előtte a kaller, hogy elö msot nem lehet, persze odament.
Kivételesen fogtam amgam, erőt gyűjtöttem, és kimentem, érte, hogy ne ott szálljon le mert úgy sem tud. Próbáltam visszatoloncolni, a másik kocsiba , de nem sikerült, sőt a hülyéje, még a vészféket is meghúzta
(Ráadásul votl vasutas volt!) Na mindegy, egy köszönöm vagy valami, csak a kaller részéről hangzott el.
Egyébként szeretem ezta vonalat a vonaton, jó, tiszta kocsik vannak, úgyhogy lehet errefelé (ecser, maglód, sülysáp) gondolkoodom amjd a kiköltözésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Windows 10
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest