Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Másik eset minap történt.
A vonatom vezérlőkocsi részében (abban ültem én is) , meghibásodott az ajtó nyitó elektronika, többi kocsiban jó volt. Felszállt egy káromkodó részeg öreg, hát persze hogy szemben velem tuudott leülni.(két állomással előtte még jó volt az ajtó), elkezdett káromkodni, hogy na majd ő jól meghúzza a vészféket, emg miylen poén lesz.Nos mikor, ráksokertnél le akart szállni, hiába mondta előtte a kaller, hogy elö msot nem lehet, persze odament.
Kivételesen fogtam amgam, erőt gyűjtöttem, és kimentem, érte, hogy ne ott szálljon le mert úgy sem tud. Próbáltam visszatoloncolni, a másik kocsiba , de nem sikerült, sőt a hülyéje, még a vészféket is meghúzta
(Ráadásul votl vasutas volt!) Na mindegy, egy köszönöm vagy valami, csak a kaller részéről hangzott el.
Egyébként szeretem ezta vonalat a vonaton, jó, tiszta kocsik vannak, úgyhogy lehet errefelé (ecser, maglód, sülysáp) gondolkoodom amjd a kiköltözésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest