Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Másik eset minap történt.
A vonatom vezérlőkocsi részében (abban ültem én is) , meghibásodott az ajtó nyitó elektronika, többi kocsiban jó volt. Felszállt egy káromkodó részeg öreg, hát persze hogy szemben velem tuudott leülni.(két állomással előtte még jó volt az ajtó), elkezdett káromkodni, hogy na majd ő jól meghúzza a vészféket, emg miylen poén lesz.Nos mikor, ráksokertnél le akart szállni, hiába mondta előtte a kaller, hogy elö msot nem lehet, persze odament.
Kivételesen fogtam amgam, erőt gyűjtöttem, és kimentem, érte, hogy ne ott szálljon le mert úgy sem tud. Próbáltam visszatoloncolni, a másik kocsiba , de nem sikerült, sőt a hülyéje, még a vészféket is meghúzta
(Ráadásul votl vasutas volt!
) Na mindegy, egy köszönöm vagy valami, csak a kaller részéről hangzott el.
Egyébként szeretem ezta vonalat a vonaton, jó, tiszta kocsik vannak, úgyhogy lehet errefelé (ecser, maglód, sülysáp) gondolkoodom amjd a kiköltözésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Na mindegy, egy köszönöm vagy valami, csak a kaller részéről hangzott el.