Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
hja, de ezzel még önmagában nincs is baj, csak azzal amit mondasz...
felöltözik mint egy igazi faszcibáló, dagad a mája hogy mindenki bámulja, aztán meg morog, hogy mi a faszt nézik. valszeg azt sajnálja az ostobája, hogy nem az sl merdzsós csávó bámul utána hanem a hétköznapi utca embere, akinek meg az egész havi fizuja is kevés lenne számára egy estére.. az már nem fér a tufa fejébe, hogy az sl merdzsós pasi pont lefogja szarni, mert ki nem állhatja az ilyen csajokat, max alávág párszor, aztán már passzolja is át haverjának hogy az is megrakja, aztán máris újra kirakták a szűrét..
na az ilyen picsákat rühellem.
elnézést a vulgáris kifejezésmódért, de ezt másképp nem lehet elmondani.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Melegít
Az utánam szólás meg a melleim miatt van, úgyhogy szintén
Félreértés ne essék nem akarok önsriató topikot , csupán kiváncsi vagyok a véleményekre a nem nőies nőkkel kapcsolatban. Például az emebr saját társaként el tudna e egy iylen nőt viselni , (mint pl én) , akinek kevésbé számítanaka külsőségek.
Vagy ez már egyfajta igénytelenség? (tudnék oylat mondani a phról aki erre a kérdésre igennel felelne).
berci: mert nem tudják mennyire akadályozná őket sokmindenben, ha mondjuk nem átlagos... Engem zavar, és eza plusz két - három kiló a hátamat is terheli.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hülyeség. Ki nem állhatom ha megbámulnak.
Ha meg be is szólnak akkor aztán tényleg a falra mászok. Komolyan egyszer kitalálok valami frappánsat, és visszaszólok nekik...
Szoknyát meg azért hordok mert meleg van és nem azért hogy máások legeltessék rajtam a szemeiket
Mondjuk biztos vannak másmilyen nők is. SŐT. -
tildy
nagyúr
Valamennyire tudatos is , valahogy irtózunk az ilyen túl nőies dolgoktól. (retiküll, műköröm, fodrász, stb...+ női csacsogás, jaj elrontottam a számítógépet, jaj ilyen rucit kéne venni, hú hova mentek nyaralni, mikor mész már férjhez stb....Jajj képzeld ezt meg ezt ezzel láttam, stb.)
-
tildy
nagyúr
Felveszem én is szeptembertőla villmérnökit.
Nos viszont szvsz ide való egy másik topicban ''elharapódzott '' téma, hogy férfias nők.
Vélemények erről?
Elöljáróban csak annyit , hogy az it-n ahol dolgozom három nő van, ebből ketten kb egykorúak vagyunk a 3. hölgy majd egy generációval fölöttünk lévő. Szal én azt vettem észre, hogy az IT-s hölgyek sokkal inkább a kényelemre, mint a pöpec kinézetre adnak.Mintha próbálnánk ''belesimulni'' ebbe a férfiak alkotta kinézetbe, közösségbe. Vélemény?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest