Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Bolcseleteket olvastam toletek. Ezt hivtam en bolcselkedesnek es tekintettel arra hogy tobb mint egy hangzott el hasznaltam tobbesszamot. Tevedtem volna?

''Sok'' jelzot pedig egyaltalan nem hasznaltam.
Az emberek lebutitasa nemtom hol folyik, de en inkabb megforditanam a nezopontot es azt kerdeznem hogy hol lattal te kiirva olyat hogy nem olvashatsz, nem tanulhatsz? Az hogy bizonyos kulturak mint pl az amerikai olyan buta mint amilyen az nem azert van mert lebutitjak oket!!!!!! Avagy ha ezt gondolod akkor aruld mar el hogy hogyan kepzeled ezt a butitast? Az hogy konkretan mindent igyekeznek ugy kialakitani hogy a legbutabbak is tudjak hasznalni ugyan elosegitheti hogy butak maradjanak, de semmikeppen sem idezi elo! A sajto szinten ugyanez a katekoria. Ki az aki megtiltja hogy valaki elolvassa valamelyik szepirodalmi muvet. Az hogy az emberek tobbsege nem olvassa el, az nem azert van mert mint pl az index is hozta ezt szavazasos hulyeseget a szepirodalmi muvekrol. Sokkal inkabb azert mert a kivancsisag nincs meg az illetoben ahhoz hogy olvasson, muvelodjon. Es miert is lenne meg ha van mozi, meg van gameboy, meg meg szamos masik helyettesito eszkoz, ami kenyelmesebb, kevesebb faradtsaggal jar, ellenben nem segiti elo hogy tobb maradjon az egyen fejeben.
Bocs az off-ert...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi