Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
Bocs, kissé még új vagyok, és nem tudtam, hogy mindenke így magára vesz mindent.
Mivel csodálkozó ikont nem találtam, morcosat pedig nem raktam, így nem gondoltam, hogy megsértelek. Elnézést érte. 
A média felelősségét figyelmen kívül hagyni szvsz éppolyan demagógia, mint az egészet nekik tulajdonítani. Azt azért nézd meg, hogy milyen minőségű műsorokkal vannak tele a televíziók, és akár visszamenőleg is, onnantól, hogy megalakultak a kereskedelmi TVk. Ugyanez van nem csak az Államokban, hanem szerte mindenhol.
No offense
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel csodálkozó ikont nem találtam, morcosat pedig nem raktam, így nem gondoltam, hogy megsértelek. Elnézést érte.