Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
Pedig teljesen igazad van. Ma hazafelé azon röhögtem magamban, hogy két faszi feltűnően stírölte a csinosabb nőket, és azon röhögtek, hogy zavarba hozták őket, és ezt tárgyalták amolyan IQ macsósan.
Amikor ez már nem okozott számomra felhőtlen örömet, akkor ezt felváltotta, amikor az én merő bámulásomra először elcsöndesedtek, majd zavarba jöttek, végül a kocsi másik végébe vonultak.
Amennyiben meg vagy békélve önmagaddal, és nem az érdekel, hogy vajon mit is gondolnak rólam az emebrek, mégha nem is teszel rá olyan magasról mint én, akkor tudod élvezni a hasonló helyzeteket, és rájössz, hogy a legritkább esetben van tartás az arcoskodók mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest