Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
Pedig teljesen igazad van. Ma hazafelé azon röhögtem magamban, hogy két faszi feltűnően stírölte a csinosabb nőket, és azon röhögtek, hogy zavarba hozták őket, és ezt tárgyalták amolyan IQ macsósan.
Amikor ez már nem okozott számomra felhőtlen örömet, akkor ezt felváltotta, amikor az én merő bámulásomra először elcsöndesedtek, majd zavarba jöttek, végül a kocsi másik végébe vonultak.
Amennyiben meg vagy békélve önmagaddal, és nem az érdekel, hogy vajon mit is gondolnak rólam az emebrek, mégha nem is teszel rá olyan magasról mint én, akkor tudod élvezni a hasonló helyzeteket, és rájössz, hogy a legritkább esetben van tartás az arcoskodók mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest