Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Bolcseleteket olvastam toletek. Ezt hivtam en bolcselkedesnek es tekintettel arra hogy tobb mint egy hangzott el hasznaltam tobbesszamot. Tevedtem volna?
''Sok'' jelzot pedig egyaltalan nem hasznaltam.
Az emberek lebutitasa nemtom hol folyik, de en inkabb megforditanam a nezopontot es azt kerdeznem hogy hol lattal te kiirva olyat hogy nem olvashatsz, nem tanulhatsz? Az hogy bizonyos kulturak mint pl az amerikai olyan buta mint amilyen az nem azert van mert lebutitjak oket!!!!!! Avagy ha ezt gondolod akkor aruld mar el hogy hogyan kepzeled ezt a butitast? Az hogy konkretan mindent igyekeznek ugy kialakitani hogy a legbutabbak is tudjak hasznalni ugyan elosegitheti hogy butak maradjanak, de semmikeppen sem idezi elo! A sajto szinten ugyanez a katekoria. Ki az aki megtiltja hogy valaki elolvassa valamelyik szepirodalmi muvet. Az hogy az emberek tobbsege nem olvassa el, az nem azert van mert mint pl az index is hozta ezt szavazasos hulyeseget a szepirodalmi muvekrol. Sokkal inkabb azert mert a kivancsisag nincs meg az illetoben ahhoz hogy olvasson, muvelodjon. Es miert is lenne meg ha van mozi, meg van gameboy, meg meg szamos masik helyettesito eszkoz, ami kenyelmesebb, kevesebb faradtsaggal jar, ellenben nem segiti elo hogy tobb maradjon az egyen fejeben.
Bocs az off-ert...
[Szerkesztve] -
PaladiN
aktív tag
Ez igy igaz! Plane ha mindezt ugy tudja elerni hogy hideg marad a feje. Mindazonaltal itt szvsz nem arrol kellene diskuralni hogy az milyen konnyu megfelelo magabiztossaggal kezelni az ilyen helyzeteket, hanem hogy erdemesebb elkerulni a konfrontaciot, mintsem hogy az ember elorantsa a gyengebb idegeinek koszonhetoen a kisbicskat es felnyissa a delikvens bizonyos reszeit. Szal beke es inkabb a masik vagon a javallott hasonlo helyzetekben.
-
PaladiN
aktív tag
Azt a fajta magabiztossagot elerni amirol te beszelsz egyesek szamara nehezebb mint atuszni a csendes-oceant. Amugy igazad van. Erre kellene torekedni.
Amugy nekem is azok a helyzetek tetszenek a legjobban amikor a rohogo felek ilyen-olyan okbol de meghatralnak.
Ja! Van egy ismerosom aki kb 65kg, de lehet hogy kevesebb es igaz hogy ferfibol van de olyan a szemelyisege hogy az ilyen avagy ennel veszelyesebb helyzetekre ugy reagal hogy mindenki megriad tole. No nem ugy kell elkepzelni hogy ordibal vagy barmi ilyen hanem hogy mar a vakmerosegen is tulteljesit. Pl. a sajat szememmel lattam hogy egy ketajtos szekreny fulet farkat behuzva vonaglott arrebb egy affert kovetoen. -
Papa-Georgo
senior tag
Valóban...bár mondjuk vannak ilyenkor is kellemetlen helyzetek. Pl. én elég gyakran utazok be pestre vonaton, és sok kis ovis csoport is utazik be kiréndulás/egyéb céllal.
Párszor előfordult, hogy kis pisisek, sugdolóznak, és persze nem tod, miről, de úgy sejted hogy rólad...számomra ez kicsit ''kellemetlen'', zavaró tényező ilyenkor... -
rdi
veterán
-
PaladiN
aktív tag
Gyogypedezni? Ha arra gondolsz hogy sotet emberekkel tartos kapcsolatot fenntartani akkor embere valogatja. Nekem volt mar olyan hogy fel even keresztul heti egy estet atbeszelgettunk. (A vegen termeszetesen..., de lehet hogy inkabb csak elfogyott az energiam)
Kell-e valtoztatni? Nem kell. De tobb penzt sem kell keresni, meg tanulni sem kell. En ugy gondolom hogy erre a kerdesre a jo a valasz az hogy erdemes. Egyedul abban valtoztak az elkepzeleseim ezzel kapcsolatban hogy regebben mindenaron segiteni akartam a szerencsetleneken akik az utamba akadtak. Ma mar csak azokon segitek akik ezt kifejezetten igenylik tolem.
3. Azert mert nekem nem tetszik ne valtozzon meg senki! Az valtozzon meg aki meg akar valtozni. En amugy sem tudnek megvaltoztatni valakit akarata ellenere. Avagy ha megis kepes lennek ra akkor sem akarnam ezt csinalni. Nem tetszene ez a szerep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest