Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Bolcseleteket olvastam toletek. Ezt hivtam en bolcselkedesnek es tekintettel arra hogy tobb mint egy hangzott el hasznaltam tobbesszamot. Tevedtem volna?

''Sok'' jelzot pedig egyaltalan nem hasznaltam.
Az emberek lebutitasa nemtom hol folyik, de en inkabb megforditanam a nezopontot es azt kerdeznem hogy hol lattal te kiirva olyat hogy nem olvashatsz, nem tanulhatsz? Az hogy bizonyos kulturak mint pl az amerikai olyan buta mint amilyen az nem azert van mert lebutitjak oket!!!!!! Avagy ha ezt gondolod akkor aruld mar el hogy hogyan kepzeled ezt a butitast? Az hogy konkretan mindent igyekeznek ugy kialakitani hogy a legbutabbak is tudjak hasznalni ugyan elosegitheti hogy butak maradjanak, de semmikeppen sem idezi elo! A sajto szinten ugyanez a katekoria. Ki az aki megtiltja hogy valaki elolvassa valamelyik szepirodalmi muvet. Az hogy az emberek tobbsege nem olvassa el, az nem azert van mert mint pl az index is hozta ezt szavazasos hulyeseget a szepirodalmi muvekrol. Sokkal inkabb azert mert a kivancsisag nincs meg az illetoben ahhoz hogy olvasson, muvelodjon. Es miert is lenne meg ha van mozi, meg van gameboy, meg meg szamos masik helyettesito eszkoz, ami kenyelmesebb, kevesebb faradtsaggal jar, ellenben nem segiti elo hogy tobb maradjon az egyen fejeben.
Bocs az off-ert...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest