Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaladiN

aktív tag

válasz tildy #224 üzenetére

:R Koszonom. :)
    Valamint te ide tartozol
    A tortenelem mar szamtalanszor bizonyitotta hogy az ujitasok neha, hacsak nem mindig, nagyon nehezen indulnak el. (Pl. a szinesboruek felszabadulasa amcsiban)
    Sajnos ezzel nem nagyon fogsz tudni mit tenni. A jaratlan ut altalaban nehezebb. Ezzel tisztaban kell lenni es szem elott kell tartani.
    Tudod hogy hol vagyok es nagyjabol arrol is tudsz hogy honnan es hogyan jottem. (Bocsi mindenkitol, de hosszu lenne reszletezni hogy mire is gondolok) Ez is egy olyan ut ami nagyon nehez. Tisztaban vagyok vele es elfogadom. Ennel tobbet nem is tudok tenni ezugyben. Szvsz te sem a magadeban. Nehez utat valasztottal.

A masik fele a dolognak a ''noiesseg'' rad gyakorolt hatasa. Azaz ha meglatsz egy retikulos kifestett plazacicat akkor egnek mered minden hajszalad. Oksa. Amikor negativ ertelemben irtal a ferfiakrol abban is valami hasonlot veltem felfedezni. Szerintem ez a noiesseged egyik megmaradt jele. Ferfiaknal meg nem volt alkalmam megfigyelni hogy egy ilyen-olyan ferfit hosszasan bamulva azon borzongtak volna hogy hu de irtozom tole. Szvsz ez inkabb a nemek kozotti kulonbsegnek koszonheto, bar az is igaz hogy nincs tul sok lanyos fiu ismerosom.

törölt tag

válasz tildy #224 üzenetére

Úgy hallottam egyszer egy műsorban, spektrumon vagy ilyesmi csatornán, hogy a férfiak és a nők agya egész más szerkezetileg meg mindenhogy, de elérően az átlagtól vannak olyan nők akiknek férfi agyuk van és vannak olyan férfiak akiknek meg női.
    Ez azért van így mert pl.: a női esetben amikor még fejlödött a magzat agya, akkor túl magas volt az anya tesztoszteron szintje (vagy valami ilyesmi).
    Az ilyen nők többnyire férfi ként gondolkodnak, olyanok a hobbijaik és a foglelkozásuk, van akik átoperáltatják magukat.

Új hozzászólás Aktív témák