- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
Ha a klíma rossz akkor általában nem feltölteni kell, hanem további teendő van vele ami miatt szivároghat a gáz. Én elengedném az autót. Ha esetleg mégis találsz másikat és mondjuk a bluetooth kihangosítást hiányolod, akkor van rá mód beépítésre, amivel zenét is tudsz játszani ezzel a cuccal.
-
adp
őstag
Varom az eladoi visszajelzest... Kereskedesben van a kocsi de csak bizomanyiban. En csak a kereskedovel beszeltem. Par dolog nem volt jo benne: klima, csomagtarto lecsuko kar hianyzott, gaz tartaly vsz ures volt, kerekek hasznalhatatlanok. Mivel ezeket jokent hirdettek elvarom, hogy jok is legyenek
-
adp
őstag
válasz
FireFox1996 #12792 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy százszor fontosabb az, hogy szép állapotú legyen és megbízható minthogy xenon,tempomat vagy ülésfűtés van e benne
-
FireFox1996
őstag
Nekem van mind2, vezetői ülésfütést én sose használom, asszony ülésén néha használja. Tempomat szintén nagyon nagyon ritkán használom, ha használom akkor is max 10-15 másodpercig, amikor pihentettem a lábamat. Jobban szeretem, ha én nyomom a gázt. Szóval mind2 nélkülözhető.
-
nesa
veterán
Az gyári beszerelés, amúgy meg motorolla gyártmány anyós oldalon lábnál van a középkonzol lábnál kárpit alatt egy kék színű modul, nagyon ritka, még ritkább ami még nem füstölt el.
Tempomat utólag is berakható, olyan kormányt kell venned amiben benne van a gomb, utána csak szoftverezni kell és kész.
A xenon azért fog hiányozni mert azzal lehet látni a halogénnel meg kevésbé, pláne hogy a halogén izzó szétégeti a foncsort, de legalább pár ezerért újrafoncsorozzák, akkor egy ideig megint jó, úgye nem mindegy foncsornak hogy 55W rossz hatásfok ami inkább fűt mint világit, vagy xenon 35w ami lényegesen jobb hatásfok = kevesebb hő= hosszabb foncsor élettartam és még fényt is ad.
A Lanciámba nekem is projektoros halogén van, félelmetes fénye van, mármint én fosok este az úton a mellette lévő projektoros ködlámpa lényegesen több fényt vetít
úgy hogy nálam is lesz foncsorozás, ill valamelyikeiket meg lehet fordítani hogy a kiégett foncsor alul legyen, ez is sokat javíthat rajta.
Én szeretek látni pár hete a Lanciámat úgy zúztam le fényes nappal hogy az út túloldalán egy őz rám nézet és mint egy kos nekirohant a kocsi oldalának, még jó hogy nem fékeztem mert akkor az elejével kapom el. -
adp
őstag
-
haxxika
senior tag
válasz
Weareus #12784 üzenetére
szabad onnét nyugodtan, lehet viszont vámot + áfát kell majd rá fizetned ha ideér.
Csere nem nagy ördöngősség, én is lezúztam egy tükröt a parkolóházban, majd kicseréltem magam. Balos ajtókárpitot kell lebontani, plusz a tükör másik oldalán van egy burkolat, azt óvatosan leszedve utána csavarokat le és jön is a történet, de youtubeon van fent több videó róla. -
-
Weareus
addikt
Na, ebay, meg is rendeltem.
USA-ból jön.
Gondolom, vám is lesz akkor.
80 dolcsi volt postával.
Pont ideér műszaki lejárta előtt pár nappal.
Köszi mindenkinek aki segített/próbált. -
Weareus
addikt
Köszi, megpróbáltam. Írtam be a fb csoportba, hogy mi kell. Volt egy srác is, aki ilyeneket árul, ráírtam, de elfogyott neki.
Kb. 10 vidéki és 4 baranyai bontóst-boltost is hívtam-hívogatom immár több napja.
Semmi.
Pontosabban a Volvo Ivanicsnál tudnak hozni 2-3 munkanapon belül tükörlap+borítás+váz 148e HUF.
De új.
Marad az ebay?
Szabad onnét....ilyet?
Van erre topik?
Fingom nincs, hogy műxik... -
Adam289
csendes tag
válasz
atee_13 #12776 üzenetére
Autómatánál viszont vigyázni kell, hogy 440Nm kb max amit bír, a fölötti nyomatékon gyorsan halnak, főleg ha nem cserélik az olajat benne 30-40e km-ként. Nekem a vásárlás után azonnal elszállt a váltóm, de került bele egy vadiúj, így legalább nálam kerül sor majd az első valóban dokumentált olajcserére.
-
nesa
veterán
Édesanyámnak van 1.6 benzin c30 nekem v50 2.0D a 2.0D lényegesen nagyobbat lép, nem csak a 30+ le miatt hanem a nyomaték miatt is, de szoktam menni a c30-al is, Magyarországon mindenhova jó az 1.6 benzin , 100 ig elég élhető, és utána is megy, autópályán is simán lehet vele 140 tempomatal menni hosszú utakra is.
-
válasz
atee_13 #12776 üzenetére
A turbó meghalt 100 000 km körül, mert eltömte a lerakódott koksz az olajzócsövét. Ennek a 30 000 km-es szervizciklus és a hulladék GM olaj volt az oka. Ezt leszámítva minden gyári. A kuplung bírta.
A kuplung a mostani autómban (benzines VW, 80 000 km, elvileg 350 -> 450 Nm) nem bírja a tuningboxot, 2000 rpm körül megcsúszik nagy gázra.
Régen minden jobb volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged