- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
concret_hp #11399 üzenetére
Huhh ez jó régi... Backfire azt sem tudom mikor volt már. Rakd fel vargalex buildjét az AA, és abba biztos van már.
-
-
vargalex
Topikgazda
Felesleges a TimeZone beállításokon rugózni. Egyrészt a Wiki-ben is egyértelműen le van írva, hogy UTC-ben kell megadni az időt, ha nem használod a –kerneltz kapcsolót. Másrészt az iptables man-ban is ez szerepel a time szekciónál:
"All times are interpreted as UTC by default"
Szóval, ez nem OpenWrt specifikus.
-
-
-
-
-
Tp-Link 841 wifi lassulás.
Mi okozhatja?
Kábelen frankó, viszont wifin néha teljesen behal, 10mp-es pingek, stb.
Néha reboot oldja meg, néha /etc/init.d/network restart .
Valaki tud ilyesmire megoldást? Google még nem sok mindent mondott.. Javasolt CC-re frissíteni... -> az van fent
Olyan, mintha bedugulna, de igazából semmi különösebb tünet, RAM sem fogy el, stb. -
rostiron
őstag
Igazad van, de a lényeg hogy megoldódott.
Van még valami amit nem tudok kipróbálni, de szeretném tudni.
A Parental Control - ról lenne szó. Megzavar a -2 óra. Ha mondjuk azt szeretném, hogy Pl. vasárnap 00:01perctől mondjuk 10:00-ig ne legyen net, hogy kell beállítani ?
Mert a kezdeti idő UTC szerint akkor szombat 22 Óra. Tehát a napokhoz sat, sun kell ?
De akkor a stop time mikor lesz? Sun UTC 10:00 Vagy következő hét szombat UTC 10:00 ??Lehet én bonyolítom túl ?? Lede FW- volt olyan hogy "--kerneltz" beírva helyi időt lehetett megadni. [link]
-
rostiron
őstag
Jól elvagyok itt magammal.
. Na valahogy sikerült telepíteni, elvileg minden jó.
-
rostiron
őstag
válasz
rostiron #11380 üzenetére
A service installer menübe a transmission-web azt hiszem nincs telepítve, ha telepíteni akarom ezt írja.
wget: bad address 'suste.ixmsk.eu'
Collected errors:
* opkg_download: Failed to download http://suste.ixmsk.eu/Openwrt_Barrier_Breaker/Packages/Packages.gz, wget returned 1.
Downloading http://susteopenwrt.ipdns.hu/Openwrt_Barrier_Breaker/Packages/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/suste@OpenWrt@ipdns.
Downloading http://suste.ixmsk.eu/Openwrt_Barrier_Breaker/Packages/Packages.gz.
Downloading http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/base/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/barrier_breaker_base.
Downloading http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/luci/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/barrier_breaker_luci.
Downloading http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/packages/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/barrier_breaker_packages.
Downloading http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/oldpackages/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/barrier_breaker_oldpackages.
Downloading http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/routing/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/barrier_breaker_routing.
Downloading http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/telephony/Packages.gz.
Updated list of available packages in /var/opkg-lists/barrier_breaker_telephony.
Collected errors:
* verify_pkg_installable: Only have 60kb available on filesystem /overlay, pkg transmission-web needs 157
* opkg_install_cmd: Cannot install package transmission-web.
Installing transmission-web (2.84-4-suste) to root... -
rostiron
őstag
Köszi. De még nem hagynálak békén ha nem baj.
Megpróbálkoztam a transmission beállításával mindent úgy csináltam ahogy itt írtad. Megcsináltam a figyelt könyvtárat, azt hiszem tölti is, mert a transmission/incomplete mappába már van valami. De a webes felület nem jön be. Név és jelszó megadása után ezt kapom.Abszolút hülye vagyok hozzá, de a webes felületen talán jobban kiigazodnék. Mi lehet a baj ?
Az oldaladon valami transmission web2 telepítettem. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Suste ha a te fw-et szeretném használni a 1043v2 router-en, milyen sorrendben kell telepíteni, hogy a legfrissebb legyen ?
1: suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgrade.bin utána
"Alaphelyzetben lévő 0.8.1 fw esetén fel kell tenni a végleges 0.8.3-repair.tar.gz csomagot (dátum nélküli), majd utána az utolsó 0.8.3.1-repair-(dátum).tar.gz csomagot."
a "végleges 0.8.3-repair.tar.gz csomagot (dátum nélküli), " ezt nem találom. Tehát mi a pontos sorrend ??
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Hálózati helynek mindig be volt állítva, a torrentek letöltési helye \\192.168.1.1\mnt\transmission\done
most napok óta elérhetetlen. Leválasztottam, újból fel szerettem volna csatlakozni és azt írja ki, hogy: A megadott hálózatnév már nem elérhető.... Mi lehet a gond? -
dethroner
veterán
Hali!
WDS-ben használok 2 router. Pár hete a fő router lefagyhatott, nem ment a DHCP, de újraindítás után helyrejött. Viszont röviddel ezután szinte 5mp-ként folyton visszavette majd megújította az ip címet wifin, folyton megszakadt a kapcsolat pillanatokra. Akkor a másodlagos router kihúzása megoldotta a problémát. Másnap újrakonfiguráltam a másodlagos routert, azóta nincsenek ilyen gondok, van helyette más. Wifin a weboldalak nagyon nehezen töltődnek be, néha több mint 10mp is eltelik, mire bejön. Csak wifin, vezetéken nincs gond. Speedtest app is nagyon nehezen talál szervert, de amikor megtalálja a ping 4ms, és a sebesség is viszonylag rendben van (30/30). Másik gondom még, hogy a másodlagos routert nem érem el, nem jön be semmilyen általam próbált ip címmel. Fő router 1043 V3 Lede, másik pedig 841 azon suste féle BB fut. -
suste
veterán
válasz
rostiron #11370 üzenetére
invalid users = root sor helyett force user = root
vagyis ahelyett hogy tiltod a root felhasználókénti samba használatot, pont hogy inkább erölteted
előny: biztos nem lesznek írási jog problémáid, hiszen a root felhasználónak mindent szabad
hátrány: mivel root joggal fut, így minden fájl módosítható SAMBA alól, vagyis bittonságilag nem a legtökéletesebb
akkor van igazából nagy jelentősége szerintem, ha mindent és mindenkit le akarsz szabályozni (pl munkahelyi környezet)a "szép" megoldás pedig az, hogy minden felhasználónak külön név/jelszó, és mindenkinek külön szabályozva vannak a jogai, és akkor mindenki csak a saját és az engedélyezett fájljait kezelheti
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
A samba megosztásnál én is úgy jártam hogy láttam a mappát, de nem tudtam fájlokat rakni bele. Visszaolvasva találtam, hogy a invalid users = root sor helyett force user = root kell írni, ami nálam is bejött. De azt is írtátok, hogy nem szép megoldás ez.
Mi lenne ez helyett az elegáns megoldás? És alapból miért nem úgy van hogy jó legyen ?
( LEDE 1043nd v2) -
concret_hp
addikt
sziasztok,
wd1043nd routerem van v1, még olyan nagyon nem mélyedtem el a témában, elvileg rá tudom tenni az openwrt-t. a kérdés az, hogy olyat tud-e, hogy a wifin át történő webforgalmat valahogy meg tudom nézni (4 devicen át használom és sztem 1-2 helyen összesítve túl sok időt b@szok el
)
ha igen, akkor elvileg annyit kell tennem, hogy innen kikeresem azt a .bin-t amit a router oldalán írnak és rámegyek a routerben kábellel csatlakozva, hogy refresh firmware?
szerk: na most látom, hogy van részletes leírás pont ehhez
-
woodworm
veterán
De nem kell failsafe indítással bíbelődni, mint évekkel ezelőtt, ha jól tudom. Már működik a reset gombbal is, nem?
Pont ma raktam rendbe a 1043v1-est, mert villogó üzemmódba kapcsolt. Utána ment switchnek végre, nem akartam emlékezetből, ezért a biztonság kedvéért megkerestem a leírást. -
rostiron
őstag
válasz
Gyurka6 #11360 üzenetére
Szia.
Nem külső tápos, de pendrive-al is próbálom. Megpróbálom összefoglalni meddig jutottam. Mostmár több firmware-val is próbálkoztam, de mindig ugyan oda jutok. A csatolási pontoknál csatolom a hdd-t, a megosztást is beállítom, eddig ok. A laptopon ami wifin kapcsolódik, és a pc-n ami kábelen minden ok.
Az androidos boxal vannak már csak gondok. A box szintén wifin kapcsolódik látja a hdd-t, sőt a mappákat is, de a benne lévő fájlokat nem. ( kodi ) Ha VLC playert inditok a boxon, az lejátsza a fájlokat is .
Itt már örültem, de viszont nem látja az asztali pc-n megosztott dolgokat.
Szóval káosz.
A kérdés ami talán ebbe a topikba való, hogy ha a pc-és a laptop rendesen látja a routerba dugott hdd-t illetve pendrive-t, akkor az a része OK ? Már ne a routerben keressem a hibát ?? -
suste
veterán
válasz
woodworm #11363 üzenetére
én szándékosan nem linkeltem ezt a leírást, mert ez már a haladó verzió
ha nem sikerült többszöri beállításra összehozni az egyszerű verziót, akkor biztos vagyok benne, hogy a LAN interfész dhcp-re állítása nagy problémát fog generálni (vagy már most, vagy később).... -
woodworm
veterán
-
lócitrom
őstag
valaki el tudná magyarázni, hogy hogy a bánatba lehet úgy beállítani a router-t, hogy átjáróként működjön és ha egy másik router után kötöm, akkor csak simán áteressze a netet? tényleg nem akarom elhinni, hogy nehezet kérek. kicsit már nonszensz. bármilyen sz@rt beállítok rendesen, de OpenWRT-ben marhára nem úgy vannak egyes dolgok kialakítva és elnevezve, ahogy azt bármely más szoftver esetében gondolnám.
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Lenne még egy kérésem. Egy külső hdd-t szeretnék rádugni a routerre, hogy a hálózaton lévő gépek elérjék. ( Laptop, mediabox ) Nem akar sikerülni. NTFS a hdd. 1043v2 router és lede.
Segít valaki ebben? -
suste
veterán
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Van valami trükkje, hogy a wifi teljesítményt 20dBm -nél feljebb rakjam ? 1043ND router lede 17.01.1.
Akár milyen regio-t választok 20 dBm a max. -
suste
veterán
válasz
Laszlo733 #11351 üzenetére
Ha van az áruházban a nyomtatódhoz való segédprogram (nagy gyártók adnak ki ilyet), akkor azt feltelepítve megtalálod vele a hálózati nyomtatót....
Más:
Valaki tudja, hogy pontosan hogyan áll össze a memóriahasználat?cat /proc/meminfo
MemTotal: 125976 kB
MemFree: 7060 kB
MemAvailable: 56900 kB
Buffers: 9332 kB
Cached: 36488 kBAz "available" lenne az összes elérhető? Szóval ezt érdemes figyelni, hogy elfogy-e?
Mert a "free" az ugye nagyon becsapós.
Vagy az "available" az csak a "RAM-tmpfs"?Ha összeadogatja az ember az értékeket, akor sehogy nem jön ki
.
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Aktív hub megoldással sikerült a HDD mellé feltelepíteni a nyomtatót, mely otthon rendben is működik. Arra keresnék megoldást, hogy mobilról / android / lehetséges- e nyomtatni, ha igen akkor hogyan? Köszönöm.
-
lócitrom
őstag
TP-Link Archer C2 AC750-re (v1.0) miféle szoftverek érhetőek el? nem arról van szó, hogy a Google használata gondot okoz, hanem hogy nem igazán találok rá semmit sem.
-
_Smooth
senior tag
válasz
stopperos #11345 üzenetére
Nagyon köszönöm
Bár megrendeltem már az utódját, azért meg akarom ezt csinálni.
Tartaléknak, játszani, eladni vagy csak ismerősnek még jó lehet, ha működésre bírható. Kidobni azért csak nem akarom, ha még életre kelthető valahogy (hacsak valami nagyon alap műveletekkel is).
Így is elég szemét van már, amin ücsörgünk fülünket befogva :/ -
_Smooth
senior tag
válasz
Multibit #11343 üzenetére
Valóban nem...
Basszus, azért csak ne haljon már le 1,5év után. Apáméknak otthagytam egy Linksys WRT54G-t... a mai napig remekül üzemel, pedig már vagy 10-12éve vettem.
Nem kell nekem semmi flanc, csak működjön stabilan legalább ennyi ideig.
Nem vagyok képben a cfw-k nyújtotta lehetőségekkel, csak abban reménykedtem, h kevésbé vannak telebarmolva felesleges dolgokkal, jobban kihasználják a hardver adottságait és talán még hadba foghatom egy kis időre. -
-
stopperos
senior tag
válasz
_Smooth #11339 üzenetére
Saját tapasztalatom az, hogy a gyári fw nem elég jó. A kollégiumban ahol rendszergazdáskodtam ha többen kapcsolódtak egy eszközhöz és nagyobb volt a forgalom, akkor nem tudtak mások kapcsolódni és lassulások voltak.
Mindent átcseréltünk akkor OpenWRT 12.09-re és megoldódott a probléma. Most LEDE 17.01 fut minden eszközön, és még mindig nincs problémájuk, holott az eszközök nem változtak (TL-WR841 és TL-WR941).suste: A kód nem változik, csak a felhasználás és az igénybevétel.
-
_Smooth
senior tag
Igen, ez aggaszt engem is, csak abban reménykedtem, esetleg a custom fw-nek kisebb az erőforrásigénye.
De az a fura, hogy maga a vas azért nem öreg. Kb 2éve vehettem, amiből majdnem egy évig nem is használtam.
Wifin soha nem bírt áttolni HD tartalmat, de SD-vel is megküzdött néha. Viszont vezetéken eddig nem volt gond.
Most lekapcsolatam az 5G sugárzást, jelenleg csak 2.4G megy és a vezeték. Így egyelőre használhatónak tűnik, legalább az SD tartalmak (vezetéken) el is indultak.
De ez így nem állapot azért...És már nem tudom, h küzdjek-e egy cfw-vel, vagy inkább vegyek új routert. De ha mindegyik ilyen manapság (és ez egy ajánlott példány itt PH-n), akkor majd 1,5-2évente 15-20ezerért fogok routerbe pénzt lapátolni?
-
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
WDR4300 egy ideje elég vacakul teszi a dolgát (HD filmek hálózatról történő lejátszásakor 10percenként bufferelni kezd, router reboot megoldja a problémát... egy 10percre).
Factory reset, sőt frissebb gyári FW se javított, sőt, egyelőre úgy tűnik, csak rontott a helyzeten.
100megás netre 30megás letöltést mért speedtest, lapokat alig, majd gyak. egyáltalán nem töltötte be notin a böngésző - mobil alkalmazások még ennyire se -, majd végén már a router admin felületét se tudtam elérni.
Áramtalanítás után egy időre észhez tért.Melyik CFW lenne jelenleg leginkább ajánlott erre a modellre és mit érdemes tudni róla?
Köszi előre is. -
krealon
Topikgazda
válasz
kaciokos #11334 üzenetére
"A LAN hibáját a tesztek alapján kizárnám, valami furcsa OpenWRT-s WiFi hibának tűnik, de nem értem.
Segíccség!
"
Mennyi a linksebesseg az Androidos telefon es az AP kozott?
Hany masik vezeteknelkuli halozat latszik?Szamomra ez egyszeru wifi "hibanak" tunik. Goto: WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
kaciokos
őstag
Lenne egy problémám, ami már az őrületbe kerget. Ez itt az otthoni hálózatom:
A probléma az, hogy a WiFi-re felcsatlakozott Androidos telefonom a helyi hálózatról borzalmasan lassan másol, SMB használata esetén kb. 10 Mb/s, FTP esetén 30 Mb/s.
Amit már kiteszteltem:
- A telefon és az Internet között jó a kapcsolat, Speedtest kiméri a 100 Mb/s-ot mindkét irányban, Google Drive-ról file letöltés 70 Mb/s-al megy.
- Bármelyik eszköz WiFi-jére csatlakozom, ugyanaz a hiba. Mindkét eszközön OpenWRT fut, a 3600-ason Vargalex mester build-je, a 842-esen Suste mester build-je.
- Ha a 3600-as 5 Ghz-es WiFi-jére csatlakozom, a probléma akkor is fennáll.
- A hiba fennáll, akár a NAS-ról, akár a PC-ről másolok.
- Ha kiiktatom a D-Link (egyébként 1Gb-es) switch-et, a probléma akkor is fennáll.
- A szintén Android-os média box-ra 150 Mb/s-al tudok másolni (valószínűleg ez a belső tárhely maximális írási sebessége), szóval a LAN a router és a PC/NAS között rendben van.
- Ha a PC-t átkötöm a 842-esre, a PC és a NAS között file másoláskor (SMB) megvan a 80 Mb/s (a 842-es max. 100 Mb/s-ot tud), szóval a LAN igazából mindenhol jónak tűnik.A LAN hibáját a tesztek alapján kizárnám, valami furcsa OpenWRT-s WiFi hibának tűnik, de nem értem.
Segíccség!
-
Laszlo733
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
-
Laszlo733
aktív tag
Na, működik! Törölnöm kellet a felhasználót, majd újra létrehozni. Most már nem az overlay könyvtár tartalmát mutatja a telefon, hanem csak a mnt-ét.
-
Headless
őstag
válasz
Laszlo733 #11327 üzenetére
igen kell de a sima /mnt-nek jónak kell lennie. De amikor a save/add-ra mész, akkor jelszót is írd be újra... valamint azért megnézhetnénk, hogy mi is történt valójában a view file opcionál a SU (passwd) fájlt.
De amúgy a /overlay/mnt tartalmát kitörölném, és úgy próbálkoznék... Mert az ott nem jó hogy ott van bármi is.
-
Laszlo733
aktív tag
-
Laszlo733
aktív tag
Úgy néz ki, hogy csak várni kellett kb. 10 percet és magától így jó lett. Azonban mobilról FTP-n keresztül megint nem látszódik a torrent mappa mnt-n belül. /mnt/torrent
-
Laszlo733
aktív tag
Amennyiben a szerverek elé berakom a # , akkor a következő lesz a hibaüzenet telepítéskor:
Végül sikerült a telepítés, mert csak ezt a sor hagytam aktívan.: src/gz barrier_breaker_packages http://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/packages/packages
Most már elérem kivülről is a torrent klienst.
-
Laszlo733
aktív tag
Ezt lehet valahogy orvosolni? Próbáltam más szerverről is a telepítést, de mindig kiírja ezt a hibát. Távolról most nem érem el a transmissiont. Ezt a fájlt hiányolja:/usr/share/transmission/web/index.mobile.html (No such file or directory) A tegnapi probléma meg megoldódott magától, mert a pendrive-ot kicseréltem egy hdd-re és így látom a torrent mappa tartalmát. Pedig semmi különöset nem csináltam.
-
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Ezt a programot szeretném openwrt alá lefordtani: RTL_433
Debian alatt rendben fordul, és használható is.Találtam egy régi make file-t openwrt-hez: [link]
Amikor ez készült, akkor az rtl_sdr még a program mellé volt pakolva. Mostanra ez egy külön lib, amit fel kell telepteni. A gépre fel van telepítve.
Amikor le akarom fordtani az openwrt-s routerem alá, akkor folyamatosan az rtl_sdr különböző fájljait hiányolja.
pl:
/home/tomee/openwrt/build_dir/target-mipsel_24kec+dsp_musl-1.1.16/rtl_433-2017.04.10/src/librtlsdr.c:30:20: fatal error: libusb.h: No such file or directory
compilation terminated.
/home/tomee/openwrt/build_dir/target-mipsel_24kec+dsp_musl-1.1.16/rtl_433-2017.04.10/src/rtl_433.c:75:21: fatal error: rtl-sdr.h: No such file or directory
compilation terminated.
/home/tomee/openwrt/build_dir/target-mipsel_24kec+dsp_musl-1.1.16/rtl_433-2017.04.10/src/rtl_adsb.c:42:20: fatal error: libusb.h: No such file or directory
compilation terminated.
/home/tomee/openwrt/build_dir/target-mipsel_24kec+dsp_musl-1.1.16/rtl_433-2017.04.10/src/rtl_eeprom.c:31:21: fatal error: rtl-sdr.h: No such file or directory
compilation terminated.Minden file ott van a package/utils/rtl_433/ mappában. Miért nem látja ezeket? Mit rontok el?
A build_dir-ben is ott vannak a hiányzó fájlok.
Esetleg ebből a libből kéne valami openwrt-s változat? És azt keresné? -
válasz
Laszlo733 #11308 üzenetére
Az elég érdekes.
Gondolom nem éppen letöltés alatt állnak a file-ok?
Még azt nézd meg, hogy a törrent mit nyom rájuk? Mert el tudom képzelni, hogy az szépen felülírogatja.
Különben más ötletem nem nagyon van, nekem ez simán működött, hogy megosztott mappába töltöttem le, és lehetett húzni ami lejött. -
-
Laszlo733
aktív tag
Így jó lenne?: chmod -R 777 /mnt/torrent
-
válasz
Laszlo733 #11302 üzenetére
Amit itt mutattál screenshotot
Bal oldalon alul, a tulajdonságoknál van egy jelölőnégyzet. Pipáld be, és nyomd rá a könyvtárra.
Ez a könyvtárban található dolgokra is ráteszi az olvasási engedélyt, és látni fogod a tartalmát.Legrosszabb esetben be kell SSH-zni a routerre, és parancssorból chmod a torrent könyvtárra.
-
Laszlo733
aktív tag
Most már be tudok lépni ftp-n, rájöttem mi volt a probléma. Azonban a torrent fájl tartalmát még most sem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest