Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerokrisz
tag
válasz Gyurka6 #4549 üzenetére
http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/
Valahol engedélyezd azt h SMTP servert futtatsz és menni fog elvilegTürelem... A hosszú élet ritka!
-
Roland-87
aktív tag
válasz Gyurka6 #4910 üzenetére
Próbáltam már de hiába adok meg bármilyen régiót nem működik csak 11-ig ha az felettit adok meg a konfigban vagy parancssorban nem látható a wifi azaz nem működik. Állítólag ez ilyen és erre volna a reghack.mips nevű csoda amivel számtalan routert megpiszkáltam hogy legyen 13-ig és ment is de mostmár valamiért nem működik, régebbi verziókon se meg az újabbakon se szóval valamit módosíthattak rajta. A sima Openwrt-t próbáltam az eredmény az hogy ott alapból még wifi se volt és nem tudom azt hogy kell telepíteni, leírások nagyon kuszák és érthetetlenek és nem is nagyon működnek de meglepett hogy az alap openwrt annyira üres hogy szó szerint mindent kézzel kell felpakolni és még 1 normális útmutató sincs hozzá csak angolul. Erre a típusra nem létezik olyasmi buid mint pl a 1043-ra a vargalex vagy poli27? Vagy olyan openwrt ami tartalmazza legalább a legalapabb dolgokat azaz wifi lan wan és luci (bár az alapból pont van is)
-
suste
veterán
válasz Gyurka6 #8984 üzenetére
Szerintem nem ott nézted: 9. frissítés
De nem 100%-os, és csak egy egyszerű konfigot tartalmaz...
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz Gyurka6 #8993 üzenetére
Letöröltem a wan6-ot, a lan alól tiltottam az ipv6 kapcsolatot és a dhcpv6 szolgáltatásokat. Router újraindítás után megszűntek az ipv6 kapcsolatok.
Kérdés, hogy megoldódik e ezzel az Xboxos problémám, illetve, hogy a későbbiekben, ha szükségem lesz az ipv6 kapcsolatra, akkor gond nélkül vissza tudom e állítani majd az ipv6-ot?
Továbbá, hogy látok e majd valami észlelhető, érzékelhető különbséget az ipv6 megszűnésével? -
Gyurka6
őstag
válasz Gyurka6 #9591 üzenetére
Közben néztem:
A routernél fölösleges is az ellenőrzés talán a pppoe miatt.
Az asus "szervernél" meg nincs wan port,ott csak url lekérdezéssel derülhet ki az ip változás,amennyiben jól gondolom. Ott meg lekérdezés helyet frissítést kér ezek szerint, így jártam. Az upc-nél nem volt ilyen gond, vagy az újabb verziós o-wrt ilyen esetleg ? (Már nem tudom megnézni az upc-n.)Gyurka
-
vargalex
Topikgazda
válasz Gyurka6 #9592 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor a másik topictárs is digi-s. Nem nálatok van valami gond a névfeloldással, vagy a checkip elérésével? Mert, ahogy a másik topicban is írtam, batyamnál hibátlan. Nála T-s Kábelnet van, az OpenWrt-s router szolgáltatói HGW mögött van, ami router üzemmódban megy. Az OpenWrt-s router pedig switch módban.
Alex
-
Headless
őstag
válasz Gyurka6 #11166 üzenetére
Az csak mobilnézetben jelenik meg így, nagyobb eszközön bal oldalt ott lesz a menu.
Extroot particiót elég lett volna formázni, nem tudom hogy csináltad, nem írtad. Repoban lehet nincs meg az old-mc. De hibaüzenetet nem írtál.
Rostiron: akkor rendbe. Egyebet gondolom nem igen kellett beállítani.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
suste
veterán
válasz Gyurka6 #11165 üzenetére
Az a sejtésem, hogy a mi fw-nkről beszélsz, de:
-ha specifikus kérdésed van, akkor az fw topicjában tedd fel, vagy ha mégis itt, akkor rendesen írd körbe a kérdést,
-nincs 8.1-es verzió, csak 0.8.1Szóval pontosan fogalmazz!
A menü átkerült felülről máshová. Pc-n, nagy felbontásnál bal oldalon van, mobilon pedig rejtett és jobb oldalon van a kinyitó gombja.
A /-be csatoláshoz pedig csak formázásos/törléses segítség van. -
rostiron
őstag
válasz Gyurka6 #11360 üzenetére
Szia.
Nem külső tápos, de pendrive-al is próbálom. Megpróbálom összefoglalni meddig jutottam. Mostmár több firmware-val is próbálkoztam, de mindig ugyan oda jutok. A csatolási pontoknál csatolom a hdd-t, a megosztást is beállítom, eddig ok. A laptopon ami wifin kapcsolódik, és a pc-n ami kábelen minden ok.
Az androidos boxal vannak már csak gondok. A box szintén wifin kapcsolódik látja a hdd-t, sőt a mappákat is, de a benne lévő fájlokat nem. ( kodi ) Ha VLC playert inditok a boxon, az lejátsza a fájlokat is .
Itt már örültem, de viszont nem látja az asztali pc-n megosztott dolgokat.
Szóval káosz.
A kérdés ami talán ebbe a topikba való, hogy ha a pc-és a laptop rendesen látja a routerba dugott hdd-t illetve pendrive-t, akkor az a része OK ? Már ne a routerben keressem a hibát ??Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
-
petir
senior tag
válasz Gyurka6 #12194 üzenetére
Szia Gyurka6
Tudom off mert ddwrt. De egyszeruen nem ertem ddwrt-t repeater modba teszem ugye letrehozok egy virtualis wifit amit majd szor , security fulon megadnam a wifree jelszavat de az azonositashoz szukseges protokoll a legorduloben nincs ott... wpa , wpa2 , wep stb... - szoval nem tudok a wifreere racsatlakozni vagy valami beallitas még kell.
Tomato , ddwrt volt eddig az eletemben jopar eszkozon . Openwrt tok homaly en megismerem szivesen csak mondja valaki megoldhato vele.
-
Headless
őstag
válasz Gyurka6 #12767 üzenetére
jah akkor nem kell usb-s adapter, hanem a soros port device node-ját kell megtalálnod valószínűleg valamelyik tty lesz, de több mint valószínű, hogy kelleni fog valamilyen kernel modul, ha egyáltalán elérhető.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
xabolcs
őstag
válasz Gyurka6 #13564 üzenetére
udev rules, 70-permanent-net vagy valami ilyesmi fajlban megkeresed a MAC cimeit a halokartyaknak es kedved szerint elnevezed oket!
OpenWrt fut egyebkent rajta, vagy valami mas?
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest