- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
Pixelmator-t joarasitva mar sikerult valakinek letoltenie az App store-bol Mac-re?
-
KMan
őstag
válasz
bladekettő #21602 üzenetére
En filmezesre hasznalok egy cinema display-t, teljesen jo. Bar en ppi vak vagyok, ugyhogy nekem nem magasak az igenyein ilyen tekintetben
-
KMan
őstag
Lenne egy kerdesem az uj Fotok app-al kapcsolatban (Photos). iPhoto-rol tertem at mint oly sokan, viszont a Kepek konyvtarban megmaradt az eredeti iPhoto.konyvtar fajl is es melle kerult egy ugyanakkora meretu Fotok.konyvtar fajl, igy most dupla akkora helyet foglal az SSD-n. Letorolhetem a regi a iPhoto.konyvtar fajlt hogy helyet szabadithassak fel vagy szuksegem van meg ra?
-
KMan
őstag
válasz
Elektrosokk #20334 üzenetére
Ha a regi ACD-re gondolsz es elotte LED-es monitornal ultel akkor csalodas lesz, visszalepes.
LED-es Thunderbolt display johet szoba akkor csak.
-
KMan
őstag
Hogyan lehet beallitani Yosemite-ben hogy a finder ikonsoron ilyen mappaikonok legyenek es ne a kek szinuek?
-
KMan
őstag
válasz
Elektrosokk #20313 üzenetére
En filmezeshez hasznalom napi 2-4 orat megy kb. Amugy mar nem egy mai darab olvass utana vannak vele problemak.. Nem tudom hogy mire szeretned hasznalni.. lehet hogy komoly grafikai munkakhoz mar nem idealis.
-
KMan
őstag
válasz
Elektrosokk #20309 üzenetére
Az en mid 2011 MBA-m HD3000-el siman meghajtja!
-
KMan
őstag
válasz
Totheground #20220 üzenetére
Nem olcso... en teljesen jol megvagyok nelkule!
-
KMan
őstag
Esetleg valakinek volt / van hasonlo problemaja Yosemite alatt? Finder-ben a letoltesek-nek es az iCloud drive-nak nincs mappa ikonja.. tudom, ez legyen a legnagyobb bajom a Yosemite-vel...
Koszi
-
KMan
őstag
válasz
Totheground #18506 üzenetére
Ma mar igen, de tegnap nekem sem ment.
(iPhone 5) -
KMan
őstag
válasz
joefasalasso #18157 üzenetére
En egerpad nelkul hasznalom es teljesen jo. Vannak ilyen nagyon dizajnos egerpadok is, ha esetleg veszel, majd legyszi oszd meg velunk a tapasztalatodat
-
KMan
őstag
válasz
RoryBreaker #17106 üzenetére
Airmail most akcios az App Store-ban.
-
-
KMan
őstag
válasz
hunnylander #3214 üzenetére
ez tetszett
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
Rancfelvarrast kapott a MacBook es a MacBookPro is!
-
KMan
őstag
válasz
tiv83us #2319 üzenetére
azt nem ertem, hogy ugye az a 80-as winyo van benne ami az uj ipodokban. Akkor a "perfect engineering team" miert nem tudta belepaszirozni azt a 160-as winyot ami szinten az uj ipodokban van (nemtudom hogy pontosan hany mm-el vastagabb) es miert kell +1300$ -t fizetni ezert a 64GB solid-state drive-ert.
-
KMan
őstag
+1200$ egy valamivel erosebb prociert + a 64GB solid-state drive-ert enyhen tulzas
-
KMan
őstag
fennvan a 2008-as macworld, tessek megnezni
-
KMan
őstag
-
KMan
őstag
feltettem a Safari betat es nagyon tetszik, tenyleg gyorsabb mint az IE, de az en konfigom mintha kicsit lasabb lenne mint a Firefox. (win2000) az egyetlen dolog amit nem ertek, ha tobb ablakom van es a talcarol valtok kozottuk, nem teljes kepernyon valt at, na ezt nem ertem miert van
amugy ok. -
KMan
őstag
A Closer Look At The iPhone [link] erdemes megnezni nagyon jo. A navigacio ugyan nincs benne, engem ez erdekel a legjobban.
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
válasz
p a s s e r #2123 üzenetére
legnagyobb! garantaltan nem alszok be, koszi
-
KMan
őstag
itt a legujabb orulet
[link]
-
KMan
őstag
válasz
tiv83us #2108 üzenetére
Mert ha kocsival hoznam at a notit, akkor belepek vele nem eu orszagok teruletere (macedonia v bulgaria es yugoszlavia) akkor biztos beszolnak a vamosok. Es mondjuk hajnali3 kor a bulgar vamugyorrel nem szivesen kerulnek osszetuzesbe. Iden nyaron pl. a gorogbol hozott cuccokba belekotottek a magyar hataron, mondvan yugoszlaviabol akarok belepni. De en mondom gorogben vettem ami szinten eu, itt a szamla, de ez nem erdekelte. Orult volt a faszi, 30k birsag, autojat lefoglalom, mehet pestre gyalog. El tudtuk intezni okosban, igy nem volt para.
-
KMan
őstag
válasz
tiv83us #2104 üzenetére
Na akkor kicsit ON:
Szetneztem az eu orszagokban es a legjobb arakat Gorogorszagban talaltam. Ugytunik Januarban ki is tudok menni. Mivel nem eu-s orszagok vannak kozottunk igy a fapados repcsi tunik a legjobbnak. Vamot pedig ha jol tudom igy nem kell fizetnem. Kocsival kene, igy az kiesett.
Otlet esetleg? -
KMan
őstag
válasz
tiv83us #2090 üzenetére
ha valaki egy picit ad magara az 250-300k notit vesz, monduk vmi asus-t vagy mondjuk sony vaio-t. ehez kepest egy sima macbook mar nem is tunik annyira soknak, mint itthon egy uj ipod (100-130k) a tobbi lejatszohoz kepes. (mereslemezes sony-k mar 30-40k korul vannak)
macbook-ot nem postazol haza esetleg? -
KMan
őstag
válasz
tiv83us #2088 üzenetére
ui3: Viszont egy dologban nem ertek egyet Veled. Magyarorszagon sajnos ar/ertek aranyban nagyon gaz, ha csak tenyleg nem a nagyon atlag felett elsz. De ebbe mar ne menjunk bele, mert ez mar poltopik
mar itthon is divat az ipod, es senki sem szaladgal 5k-s teszko gazdasagos lejatszokkal ugy vettem eszre.. -
KMan
őstag
New iPod shuffle tv ad: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Futro S920 mini PC - PCIe x4 foglalattal - NAS-nak, routernek (frissítve: 07.30.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari